0 oy
155 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Nöroloji giden varmi fayda fgördünüzmü rürekli kafama olumsuz hareketler takıntı ve sinir oluyor faydası varmı uykusuzlukta yapiyor

6 Cevaplar

0 oy
(1,831 puan) tarafından
Benim annem senelerce gitti baş ağrısı var diye. Bir b.ka yaramadı boşu boşuna kadına zilyon tane ilaç kullandirdilar sonuç hiç değişmedi sadece kilo yaptı şimdi 55 yaşında kilo da veremiyor mahvettiler annemi. Çok iyi bir doktor değilse o bölüme gidip kendini denek olarak kullandırma derim. Gideceğin doktoru iyi araştır canım 
tarafından
Senelerce biten konular bile  aklıma giriyor ve artık gerçekten vucutum kabül etmiyor ne yapacağım bilemiyorum
(1,831 puan) tarafından
Canım nöroloji değil psikiyatriye görün sen. Bende öyleydim psikiyatriye gittim o da bir b.oka yaramadı
tarafından
Hiç biri bir boka yaramıyor e ne yapacam şimdi
(1,831 puan) tarafından
Ben çareyi kuran okumakta buldum. Sürekli kuran dinliyorum okuyorum ancak öyle rahatlıyorum canım diğer türlü ilaçlar işe yaramıyor bende
tarafından
Canim bende okuyorum ders veriyorum kuran. Ama benim baş ağrım ve takıntı çok var geçmiyor
-Reklam-
0 oy
(128 puan) tarafından
Psikolog mu yönlendirdi
0 oy
(282 puan) tarafından
Benim kaynanam gidiyor oda ufacık bı seyi kafasına takar 3 4 gece asla uyuyamaz bide migreni var nöroloji psikologa gönderdi onlarda ilaç veriyor şuan rahat yatıyor ama nöroloji doktorunuza iyi bulmanız gerekiyor nöroloji kendiside ilaç veriyor psikologa yönlendirmeye bilir  
0 oy
tarafından
Sinir ve takıntıya psikolog bakıyor canım. Bende de obsesif hastalığı var psikologta tedavi gördüm biraz yatıştı ama hala daha bazı konularda var. Nöroloji genelde beyin üzerine bakıyor. Baş ağrısı, migren, sinir sıkışması gibi şeyler canım. 
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Sinir ve takıntı için psikiyatriye gitmen lazım
0 oy
(9 puan) tarafından
Ben de ayni durumdayim ama psikolog gormesi lazim onun icin de guzel paralar lazım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 274 göst.
5 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
28 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 133 göst.
+1 oy
5 cevap 115 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Dunya.dln (400 puan) tarafından soruldu

412,266 soru

12,410,323 cevap

44,808 kullanıcı

Kategoriler

...