Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Boyle insanlar anne olmasin
0
oy
642
göst.
12 Ekim 2019
Diğer
kategorisinde
Miniminnaķ
(
3,534
puan)
tarafından
soruldu
Eşimin kuzeni var 15 aylık kızı var okadar kötü ilgileniyor ki içim gidiyor o çocuğa cocuk zaten sürekli anneannesinde duruyor bugün de kız annesine bıraktı çocuğu bende ordayım yirtik çoraplarla çıkartmış onu üzerindeki okadar pis ve lekeli kii saçları belli ki uzun süredir yikanmiyor yağlı resmen o çocuğun kolu da kırıldı kolu da yandı annesi ona vuruyormuş da benim gorumcem görmüş zaten kendisi hamile kaldığında hiç istemedi bu çocuğu düşünün onu getirdiğinde bugün saat nerdeyse 12.00 oluyordu ve hiç bisey yemediğini yemek vermelerini söyleyip gitti biz okadar isterken olmuyor çocuğumuz bunların gibilerinde oluyor bide değer bilmiyorlar .
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
0
oy
12 Ekim 2019
misafir
tarafından
cevaplandı
İstemiyorsa neden yaptı günahsız İn ne suçu var. İlgilenmiycek doğurmasın ya snir oldum.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
12 Ekim 2019
BabyBoyum
(
140,659
puan)
tarafından
cevaplandı
Şikayet et alsin cocuk esirgeme elinden boyleleri o bebeklerin sacinin teline kurban olsun hoc istemediysd bebek sahibi olmayi hamile kalmadan once önlemini alsaymis is isten gectikten sonra o melege rabbimin emanetine eziyet etmeye ne hakki var
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ekim 2019
❤oğluşum❤
(
2,849
puan)
tarafından
cevaplandı
Aslında soyliycek cok lafım var ama dieymiyirum Rabbim vicdan versin hidayet versin demekten başka bisey diyemiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ekim 2019
Aslı
(
5,936
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah ıslah etsin onu rabbim doğru yola yönlendirsin dünyayı yikarim iki evlâdım için gözümün nuru yavrularım.7 yaşında ve 9 aylik iki evlâdım var birak dövmeyi sesimi 1 kere bile yukseltmedim rabbim sana da tez vakitte evlat nasip eylesin canım inşallah
1 önceki yorum göster
12 Ekim 2019
Aslı
(
5,936
puan)
tarafından
yorumlandı
Asla 1 kere sesim yükselmedi ceza veriyorum boyama yapmayı cok seviyor 1 saat günlük boyama saati var onu kaldırıyorum zaten asla 2.yi tekrarlamıyor ağlamıyor ses yükseltmiyor yaptığının yanlis olduğunun farkına varıp özür diliyor ertesi gün 1 saat yerine 1 buçuk saat boyama yapıyor. Oldukça saygılı terbiyeli bir çocuk
12 Ekim 2019
Persona Non Grata
(
3,444
puan)
tarafından
yorumlandı
Işte ben ödül ve cezaya karşıyım çocuğu bastırdığını düşünüyorum
12 Ekim 2019
Aslı
(
5,936
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende ses yükseltmeye karşıyım öfke öfkeyi doğuruyor ileride annesine kardeşine arkadasina eşine bağıran bir birey oluyor sonuçta odaya kitlemiyorum aç bırakmıyorum yaptığının yanlış olduğunu anlaması gerek bağırıp çağırıp kişiliğinde sorun yaratacağima bu sekil çok daha iyi oluyor . Zaten binde bir huysuzluk yapan bir çocuk 3 yıldır boya yapıyor 3 kere ceza vermişimdir toplasan.tabiki odasını dağıtacak kıracak düşecek kalkacak öyle şeylere asla kızmam . Dedigim gibi çocuğum kendi istedi ile herşeyi yapabilir. Verdiğim cezanın sebebi kardeşine çekirdek vermesiydi ilk defa bir bebek var sonuçta evimizde bağırsaydım kardesinden nefret edecekti boyalarını elinden aldığım da kardeşini de elimizden dr lar alır ve bir daha hiç vermezler 1 gün boyasız durunca ne hissedeceksin yarın bana söylersin dedim ertesi gün ben çok yanlış birşey yapmışım annecim boyalarım olmazsa cok kötü olur kardeşim Olmazsa da çok kötü olur dedi benden ve kardeşinden özür diledi bir daha asla yapmaz. Sesimi yukseltseydim eğer kardeşinden sinirini çıkartacaktı her fırsatta kardeşini hor görecekti.umarim anlatabilmisimdir nedenini.
12 Ekim 2019
Persona Non Grata
(
3,444
puan)
tarafından
yorumlandı
Tabiki yanlış anlaşılmasın yargılamadım:) ben ses yukseltmeyede karşıyım keşke yapmasam birde her çocuk kendi annesine özel ve onun için en iyisini annesi bilir benim kizimda ceza ise yaramazdı inatçı benim gibi bende konuşma yolunu seciyorum anı durumlarda bi bakıyorum ses birazcık fazla kaçmış:)
12 Ekim 2019
Aslı
(
5,936
puan)
tarafından
yorumlandı
Seni kesinlikle yargılamıyorum ama sesini yükseltme canım bi 5 sene sonra inadı 2 kat olur çünkü
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ekim 2019
ALoN€ ANGeL ❤
(
5,439
puan)
tarafından
cevaplandı
Yaptı madem ilgilenecek masum o melek o ben ufacik bi tokat vurunca oğlumla beraber ağlıyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ekim 2019
Busenr
(
46
puan)
tarafından
cevaplandı
Kanım donuyo resmen böyle şeyler okudugum zaman ya
Ben inanamyorum :((
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ekim 2019
KardelnEr
(
2,263
puan)
tarafından
cevaplandı
Yemin ederim okurken içim acıdı nasıl insanlar var ya madem bakmayacaktın ne diye doğurdun be kadın Allahım o miniğe yardım etsin böyle insanlarında belasını versin gerçekten çok acı bir şey
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ekim 2019
misafir
tarafından
cevaplandı
Allah onu ıslah etsin emi...
İmtihan ya tamda bu
O istemediğiyle,
Sen istediğin şeyle imtihan oluyorsun, oluyoruz. Rabbim evlatlarımızı hayırlı evlat, bizlere de hayırlı ana baba olmayı nasip etsin inşaallah..
1 önceki yorum göster
12 Ekim 2019
misafir
tarafından
yorumlandı
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Dünya'm
12 Ekim 2019
misafir
tarafından
yorumlandı
Zeynoşummm ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️
12 Ekim 2019
misafir
tarafından
yorumlandı
Bu zamana kadar nerelerdeydiiiiinn SEEENNN.. Kimse inkar etmesin güzel gördüm demesin seni görmeyeeeennn ❤️ :) ilkini yazacaktım ama devamı istemsiz geldi ama tam sana yakıştı hhehheeh
12 Ekim 2019
misafir
tarafından
yorumlandı
Hahahaha ya neden geliyor bu iltifatlar
Peki bana güzel diyerek kendine hakaret etmen burda tek bir güzel varsa oda sensinnnnn:))) ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️
12 Ekim 2019
misafir
tarafından
yorumlandı
Ama ulu ortaya yaşamayalım bu aşkı, göze geliriz korkuyorum :) ❤️❤️❤️ hayır burada tek güzel var MİNA :) ❤️ hehehhh
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
11
cevap
743
göst.