0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Evde yapma imkanım yok. O acaba faydalı mi? E bebekteki kemik suyunu kullanan var mı?

image

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap

Bebek için kullanıcaksanız kuzu kemik suyu kullanın hazmı daha kolay oluyor birde kasaptan kuzu kemik alsanız bile yapımı kolay uzun sürmüyor ki ama dana ile karışık ta verebilirsiniz 

-Reklam-
+1 oy
(1,398 puan) tarafından
Evde kendim yapıyorum
0 oy
(213 puan) tarafından
Bnde merak ediyorum bekliyeyim şurada
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Kullanmadim ama hiç yoktan iyidir ek gıdaya gecince deneyeceğim
0 oy
tarafından
Ya bana bunlar çok sağlıksız geliyor. Kemik suyu yapmakta bişey yok ki. Al kasaptan köy tencereye içine sogan, sarımsak, patates, havuç veya defne yaprağı gibi şeyler at kaynasın dursun. Koy buz posetlerine mis. Hem kendi yemeklerinde bile kullanırsın
tarafından
Ben karton bardaklarda buzluga atiyorum donduktan snra posetlere koyup oyle buzlukta bekletiyorum guzel oluyo
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Kizz ne var Kasaptan kemik iste koy dudukluye suyunu da koy at ocağa kaynasın bişey yokki 
tarafından
Doğal gazimiz yok
0 oy
(788 puan) tarafından
Ben bu markayı çok duydum bi kez aldım bitene kadar kullandım şuanda kendim yapmaya başladım ama bunu da kullandım yani. Buzluk kabına koymustum çorbalarına bi iki küp atıyordum memnun kaldım bi sıkıntı yaşamadık
0 oy
(135,777 puan) tarafından
kiz bu sagliksizdjr
tarafından
Niyeki ya içeriğine baktım temizdi
(135,777 puan) tarafından
katki maddesi vardir gerci olmayan ne varki

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 69 göst.
14 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sustumm.. (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 93 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Onlygirl (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
15 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 122 göst.
10 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysekubramutlu (19 puan) tarafından soruldu

411,883 soru

12,399,490 cevap

44,364 kullanıcı

Kategoriler

...