0 oy
321 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (228 puan) tarafından
Anneler şu göğüslerinden musluk gibi süt akanlara hayranım benimkiler kuru çöl gibi kompostolar helva su malt her şeyi denedim ya memeden anca iki damla süt var gerisi yok mecbur mama yiyoruz hayır olsa çocuğum emecek ama yok ne yapayım nasıl çoğalır ne manuel ne elektrikli sağma makineleri ise yarıyor

20 Cevaplar

0 oy
(1,334 puan) tarafından
Anason dene anason benimde hiç yoktu şimdi akıyor valla emdirmedigimde ustum basım süt oluyor
(228 puan) tarafından
Tamam olur deneyim aç tok fark ediyor mu
(1,334 puan) tarafından
Bilmem ben sabah aç karnına akşam tok karnına içiyorum
(1,334 puan) tarafından
Hiç aksatmadan iç bir de en önemlisi inan çünkü birazda düşünce de bitiyor canım çok stres yapma kendine
tarafından
Anason cayımı bu dediginiz
(1,334 puan) tarafından
Evet anason çayı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çay var canım ondan içtin mi bende burda görmüştüm bir ara 
0 oy
tarafından
Rezene anason denedin mi bir de doğuş veya doğadan marka anne çayları var onlar da çok iyi 
(228 puan) tarafından
Neler aldım neler damla bile yazdı doktor yine yok
0 oy
(803 puan) tarafından
Canım benimde hiç sütüm yoktu ne yersen yiyeyim süt gelmiyordu sadece uyku bana süt yapıyordu bebege annem bakıyordu bir iki saat ben hemen uyuyordum ve o şekilde sütüm biraz oluyordu ve tabi bol su da iciyordum
0 oy
tarafından
Gelmedimi gelmiyo valla ya benimde aynı bu saydıklarinin hepsini yedim bende günde bir kere mama veriyorum 
tarafından
Bu arada rezene çok işe yariyo bide dereotu
(228 puan) tarafından
Günde bi kere mama ile nasıl doyuyor ki sütünüz de yokmus bebeğiniz küçük mü
tarafından
Mesela akşama kadar emziriyorum ağlaya sizlaya bol bol su içiyorum akşam sekizde mama veriyorum  saat onda emziriyorum sonra uyuuyo zaten gece uykusuna basliyo  gece beste emiyo uyuyo üç buçuk aylık oldu ama doğduğundan beri böyle yapıyorum ay buyudukce mama olcegini arttırdım çok hasta oldum grip boğazimin açısına yemek yiyemedim şimdi günde üç defa falan mama veriyorum sütüm iyice azaldı inşallah tekrar olur ya
0 oy
tarafından
 Ahh kendımı hatırladım gelıp gogsume bakarlardı boş dıye hatta bır kızenım vardı gogsunu sık demıstı bısey gelmeyınce kuzum herkes emzırcek dıye bıseu yok demıstı bır uzulmustum cocugum deli gibi emmek ıstıyordu vunku ama 15 gun taktım sonra banane ya dedım benım elımde degıl bu ne helva ne bulgur bır bestlak kullanırdım 19 aylık olduk hala enıyor cok sukur yanı takmıcaksın canım kafanı taktıkca olmuyor 
(228 puan) tarafından
Onu da yaptım bu sefer hepten gitti mamayı cogalttik bu seferde
0 oy
(7,795 puan) tarafından
https://instagram.com/izmirbebekhemsiresi?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Bu sayfayı bir incele iletişime geç istersen
(228 puan) tarafından
Takip ediyorum ama daha önce başka bi danışman ile görüştük ücretleri çok fazla ve bebek ne zaman alışacağı da belli değil o yüzden sadece postlarini okuyabiliyorum
0 oy
(606 puan) tarafından
Canım humana still tea çayı. Rezene çayı var bunlar çok güzel süt yapıyor tavsiye ederim daha birkaç şey daha vardı bunalri dene olması onlarida bakıp soylerim
0 oy
(307 puan) tarafından
Ne kadarlık  bebeyin 
(228 puan) tarafından
2.5 aylık
0 oy
(135,811 puan) tarafından
bendede fiskiran meme yok
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Üzülme canım bazen ne yaparsan yap süt gelmiyor
0 oy
tarafından
Askim hemen incir kurusunu al ustune su gecene kadar kaynat soguyunca ic bak bakim nasl gelcel insallah süt denenmistr
0 oy
tarafından

Kesinlikle bol bol su iç damlaymis çaymis boşver. Hiç biri kâr etmemiş sana . Su iç .

0 oy
(7,454 puan) tarafından
Bol su tahin hurma bende yapiyordu birde stres yapmaman lazim o buyuk etken 
0 oy
(475 puan) tarafından
Sütun de yarayanu önemli sadece kayısı hoşafı ve burçak bisküvi yerdim akşama kadar göğsum fışkırıyor du gece uyuyordum 2 saat içinde ıslaklikla utanıyordum göğüs pedi taşmış yatak süt olmuş şekilde heryerim ıslanır di ama gel görelim ki sütün bebeğime yaramıyor zayıflatıyor sağlıksız süt doktor dedi ki sen süreli aç karnına su içsej sende zayıflarsin ne yazikki sütüm su gibi ve bu bizde genetik annem teyzemler de bu şekilde onlara çekmişim ama mesela ablam akşama kadar burçak bisküvi yiyor sütü de fışkırır ayrıca o kadar yağlı ki çocukları 2 aylikken 8 9 kilo oluo yarıyor sütü istersen bide bizim gibi burçak bisküvi dene sürekli ağzın boş kaldıkça Tüket pişman olmazsın
0 oy
(20,664 puan) tarafından
İşte bu yüzden yok stres yapıp yok dediğin için yok var diyeceksin inanacaksın sütüne güveneceksin küser süt yoksa
0 oy
(10,232 puan) tarafından
Yeni doğum yapmussan normaldir benimde ilk hafta gelmedi sütüm süt sağma makinaları ile göğsümü cekistiryirdum gelmiyirdu her bir göğsümu 40 dakika sagiyirdum 1 tatlı kaşığı ikisinden çıkıyordu ve bebeğim kuvezdeydi sürekli anne sütü istiyordu hemşire goguslerimi sıcak suyla masaj yapardım tahin yerdim rezene içerdim uyurdum
0 oy
(15 puan) tarafından
Beslenmene, uyumana, bol su tüketimine dikkat ediyor musun? Sütün gelmese bile sık sık sağım yapıyor musun? Meme masajı yapıyor musun sıcak suyla? Düzenli şekilde süt çayları içiyor musun? Emmese bile bebeğe meme veriyor musun? Tüm bunları yapıp sütün gelmiyorsa bir emzirme danışmanına başvur bence. İnşallah gelir sütün.
(228 puan) tarafından
Denedim ben üstüne düştükçe meme reddi başladı çocuk memeyi ağzına alınca dovmusler gibi ağlıyor ağzından çıkınca susuyo doktorla bile görüştüm bana dediği önemli olan çocuğun gelişimi yapacak bi şey yok istemediğimiz bi şey ama mamaya devam o zaman dedi
(15 puan) tarafından
Benim bebeğim küvözde. Sütümü sadece sağıyorum hastane tipi makineyle ve çok şükür sütüm var. Sen de öyle yapabilirsin. En azından kendi sütünü içirmiş olursun, memeden almasa bile.
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Bestlak damla aldım lactamil anne çayı ve tabi humana çok komposto içtim onlar anca bize ödem ve kilo yapıyo stresi birakıp caylar damla daha çok işe yaradı sma bende nazara geldim bi teyzem var nasıl bir göz varsa bir defa gordüm sağ tarafta süt kesildi ikincide sol çok ağriyor bir haftadır inşallah kesilmez çünkü kızım ne emzik ne biberon alıyo :(
(228 puan) tarafından
Yaaa geçmiş olsun nazar edenin gözü çıksın keşke benimki de biberon almasa memeye yapissa bizimki de meme reddi yapti
(1,023 puan) tarafından
Aminn sen kimsenin yanında akrabada olsa emzirme kadın nelere dikkat ediyo bir bilsen biz kötü niyetli olmuyoruz ama cezasını yavrumuz  çekiyo
(228 puan) tarafından
Emzirsem de neye nazar değecek ki damla akmıyor keşke nazar degse de belki tersi olur akar memeden ben en baştan beri sütsüzüm:)
0 oy
(108 puan) tarafından
Benim yavrum ilk dogdugunda kuvezdeydi hic kucagima alamadan 1 hafta camdan hasret giderdim yavrumla hic sutum yoktu 1 veya 2 damla vardi hic emmemisti bende mecbur sagiyordum bir akrabam tembihledi  ve bana dereotunu onerdi yemeklerde bol bol dereotu yedim tavuk suyuyla corba yaptim icine tavuk dittim sonrasinda sehriye corbasi ve kayisi kompostosu hem deli gibi zayiflatiyor hemde sut yapiyor eczaneden bi damla aldim gunluk 20 damla 1 bardak suya katip içiyordum  damlanin ismi mamillac incir kaynatip suyunu ic o cok sut yapar diye biliyorum gogsun boş olsa bile bol bol emzir belli bir sure sonra sut geliyor banyoda fiskiyeyle goguslerine sicak su tut nekadar dayanabilirsen umarim sutlerimiz bol bol akar :) benim bebegim 2 bucuk aylik bende hem ezmiriyorum hem mama veriyorum :)
(228 puan) tarafından
Benimde aynı iki buçuk aylık dediklerinizi denedim kilo vermeye zaten halim kalmadı doğumdan bu yana 15 kilo verdim bi incir kaldı onu da deneyeyim

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,276 göst.
0 oy
6 cevap 604 göst.
29 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde Sena kyhnlr (174 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 98 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ...H&E... (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 803 göst.
20 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Zeynepysza (83 puan) tarafından soruldu

412,321 soru

12,412,091 cevap

44,892 kullanıcı

Kategoriler

...