+1 oy
555 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,096 puan) tarafından
Içimi dökmek istedim.. 4 yıldır evliyiz eşim bir bayram olsun üstüme kıyafet almayı bırak çorap bile almışlığı olmadı bu bayram farklı olsun dedim hadi bu bayram bir etek, bluz al. Tezgah lar da ucuzu da bulunur olmadı bana 2.el alırız dedim. sen baba evinde de bayramlık mı giyiyordun dedi öyle canım yandı ki anlatamam

Çocukluğum çok kötü geçti. Dedemin elinde büyüdüm çok gaddar bir insandı. Her bayram hiç bıkmadan yolunu gözler bekli bir kıyafet alır diye beklerdik ama almazdı hep arkadaşlarım ın kıyafetlerini merak ederdim .. O yüzden bayramları hiç sevmedim hep ağladığımı hatırlıyorum.. Şimdi eşşmde böyle bir şey duymak canımı çok acıttı.. Uyku tutmadı beni böyle bir insan değildi çok üzüldüm 

21 Cevaplar

+1 oy
(18,725 puan) tarafından
Onlar bana aile değilmiş e sende değilsin ne farkın var ki onlardan deseydin 
-Reklam-
+1 oy
(135,792 puan) tarafından
kiyamam sana yaa
+1 oy
(1,570 puan) tarafından
Allah sabir versin canim 
+1 oy
(5,964 puan) tarafından
Kusura bakma ama dengesizlik etmiş dilin kemiği yok ne ddgini bilmiyor  böylede diyince insan emeklerine üzülüyor . Rabb'im gönlünü feraha cebirsin cnm
0 oy
(128 puan) tarafından
Arkadaşım benim de içime oturdu inan ne desem boş Rabbim eşini doğruya yönlendirsin yolun hep mutluluklara çıksın inşallah. 
(2,096 puan) tarafından
Amin. Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Bıraaak onun bayramlıgına mı kaldın vıcdansız adam, ne var alsa geberır mı ya
(2,096 puan) tarafından
Parası yok. Anlıyorum yok ama beni en hassas noktam dan vurdu canım çok yandı
0 oy
(8,917 puan) tarafından
cok üzüldüm ben ya Allah kalbine merhametlık versin eşinin 
(2,096 puan) tarafından
Aminnnnn
0 oy
(51 puan) tarafından
Okurken ben bile üstüme bı ağırlık çoktu Allah hidayet versin eşine kolay değil
(2,096 puan) tarafından
Aminnnn...
0 oy
tarafından
Ayyy şuan ben kötü oldum
(2,096 puan) tarafından
Birde beni düşün. Sessiz sessiz ağlıyorum o uyuyor. Anladı üzüldüğümü sustu
0 oy
tarafından
Bu erkeklere acomicaksin bak sana böyle dediği zaman essek gibi alıcaksın baba evinde gördüm veya görmedim seni ilgilendirmez desene onun gibi ona davran bak hoşuna gidicekmi anlasın *****
(2,096 puan) tarafından
Hiç bir şey demedim sustum kaldım odaya gelip ağladım
0 oy
(494 puan) tarafından
Veremedin mi ağzının payını pislik herife içim sızladı yaa çok üzüldüm valla beni geçmişimle neden yargılıyorsun eş olarak bana bunları almak senin görevin desene canm bnm  ben istememiştim baba evinde laip giymeyi onlar vicdansızlık DİE sende mi öyle olacaksın de çok sinir oldum yaaa se i anlıyorm aslında bazı erkeklerle gerçekten baş edilmiyor Rabbım merhamet versin kalbine 
(2,096 puan) tarafından
Birşey diyemedim sustum kaldım.. Amin inşallah
0 oy
(3,354 puan) tarafından
İnsan baba evinde görmedi mı hiç yoktan eşte görmek istiyor senin şansın yokmus canım ama keşke baştan öyle alıştırmasaydin
(2,096 puan) tarafından
Başta da yoktu şimdi de yok. Bu da benim şansım
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Çok afedersin ama sorumluluk almayı bilmiyorsa ne diye evlenmiş bu adi kişi. 
(2,096 puan) tarafından
Onuda anlıyorum para yok diyor ama böyle demesi zoruma gitti
0 oy
tarafından
Allah sabır versin inşallah canım. Ah ah zor dediği hoş değil insanın yarasından vurulması kötü.

Yanlış anlamzsan bilerek mi almıyor yoksa durumunuz mu yok?
(2,096 puan) tarafından
Durumumuz yok onu da anlıyorum ama demesi zoruma gitti. Aldığı ancak kiraya eve gidiyor
0 oy
(6,110 puan) tarafından
Neden esin babasinin evinde mi gormus terbiyesiz ayy bu tür adam demeye utanıyorum adamligindan yoksun aciz ben olsam biyere gitmem bayramda anasina danasina gitme terbiyesiz  
(2,096 puan) tarafından
Gitmem zaten. Parayı halledebilirsem ailemin yanına gideceğim
(6,110 puan) tarafından
İnşallah canım allah gönlüne gore versin inşallah gidersin andaval kocayla bayram gecmez
0 oy
tarafından
Canım yanlış anlama ** almak isteyen her halükarda alır. Şu zamanda ucuz bişi zaten yok. Sende herseferinde bana kıyafet al diye diretmiyorsunya. Ayda yılda bir istemişsin zaten. Sen sustukça oda bastırmaya çalışır emin ol. Susarak iyi olmazsin
(2,096 puan) tarafından
Zaten hep o yüzden, hep tamam birşey olmaz yine idare ederim dememden yüz buldu hata benm. Geldiğimden beri hep 2.el giyiyorum ya da bekarken giydiğim kıyafetler i giyiyorum
tarafından
Aynen birazda sen ses etmedikçe sindirmeye çalışıyor. Onunda işine geliyor ama tepkini belki etmen lazım böyle olmaz
(2,096 puan) tarafından
Küs kalamıyorum uyanır uyanmaz konuştum işte huyum böyle
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Ahh ya kıyamam cok üzüldüm canim :( bazı insanların yüzü ne ailede gülüyor ne eşde çok adaletsiz bu . Ne var ya bir kiyafette durumun kötü olsa bile alınır bir sekilde.  soylediği lafa bak pislik herif
(2,096 puan) tarafından
Almadı artık alsa da giymem
0 oy
tarafından
Guzel bir şekilde canim suan elimde para yok olunca söz istediğini alirim dese canimı çıkardı dilimi kopardi. 

Baba evinde görmedim adam olda sen bana göster deseydin
(2,096 puan) tarafından
Hiç bir şey demedim..
0 oy
(7,782 puan) tarafından
Yazıklar olsun karısını böyle mağdur eden,ona buna imrendiren erkek müsveddelerine bir kadının bir ailenin sorumluluğunu alamayacak itler bir zahmet evlenmesinler yaa yetti artık bu çapsızlatdan milletin kızlarının çektiği.
0 oy
(7,454 puan) tarafından
Hadi o pisti seninde farkın var sanıpta evlenmistim diyeydin pislik herif 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 178 göst.
28 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 164 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,021 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 377 göst.
30 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,289 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 424 göst.
25 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,088 soru

12,405,644 cevap

44,596 kullanıcı