Bana normal gelmedi senin anlattıkların. Sayıları bilmesi tuaf yaşı gelince ögrenmeli. Benim de oglum 2.5 yaşında oglum var digeri de 16 aylık. 16 aylık olan oglum bile bana cümle kuruyor herşeyi konuşuyor mesela ben neyse hic tanımayan insan bile anlar gelir anne anne der dizine vurur kalk der peşinden gideriz ne istiyorsa söyler yaptırır anne mama ver der mesela en iyi kurdugu cümle 3 kelime. Bak bu bahsetttigim 16 aylık olan oglum. 2.5 yaşındaki oglum tekerleme bile söylüyor öyle söyliyim sana. Babasını arar baba bana erkekler ıcın olan sürpriz yumurtadan alır mısın der kurdugu cumleye bal cok uzun. Anne bana kızartma yapar mısın, bunu yiyebilir miyim , Eymen bize gelsin mi herşeyi ya konuşamadıgı hic bişey yok. Ama 2.5 yaşındaki oglum cok kiloluydu 10 aylıkken oturdu 15 aylıkken yurudu 13 aylıkken dişi cıktı hep bende bir sıkıntı var mı dedim o dönemlerde üstelik hamileydim de ama cok ilgilendim boyama kıtapları aldım kalemler aldım renkleri söyledim boyama yaptırdım dışarı cıkıyor zaten hergün oarka götürüyoruz ben götüremezsem babası götürüyor ve oglum cok sosyal bor ortama girsin hic yabancılık cekıp sus pus oturmaz annemlere gideriz binanın önünde cocuklar oyun oynar onlara koşarak gider cocuklar ben geldim der mesela cok sever cocuklaro senin bol bol ilgilenmem lazom