0 oy
382 göst.
Diğer kategorisinde (6,087 puan) tarafından
19 aylık bu iki aydr uzanarak emzdryırum daha önce kucagımda emiyordu o emerken bende uyuya kalıyorum zateb kendisi bırakıyordu sütüm az oyle eskisi gbı değil bugun saat 5 te uzanarak emiyordu uyumuştuk övvğ dedi bi kustu bi kustu yatak falan battı hemen ters çevirdim kızlar ödüm koptu daka başı kalkıyor önunde mii kaldı çokmu emdi bnde anlamadım qrtık sütten kesecem eşim çok kzdı sırf uykun için yapyon falan nerden bilecktm byle olacağını ya

15 Cevaplar

0 oy
(207 puan) tarafından
Bencede kes canım Allah korusun. Üstünde uyursun bide. Öyle ölen bebek çok:(
(6,087 puan) tarafından
Ayyy çok korkuyorum zaten gün içi yoruluyorum gece daka başı kalkıyro uyuyor kalkıyro uyuyor kalkıyro kesecem dyorum kız çok bağımlı nasıl olacak blmıyorum
(207 puan) tarafından
Normalde meme kesimi gunduzden başlamalı en son gece kesilmeli ama sen nasıl yaparsin bilemiyorum canım. Gece yatmadan ek gidayi bol ver. Oyle daha iyi uyur diye tahmin ediyorum. Tek onerebilecegim bu sana
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun. Bende hep yatarak emziriyodum oğlum 8 aylık.  Uzun emiyo kucağımda zor oluyo kilolu bide. Bende çok korkuyorum Allah korusun
(6,087 puan) tarafından
Hah işte kızımda maşallah kilosu baya var kolum uyuşuyor kızım uyunca bnde uyuya kalıyırum bu sabah çok korktm
0 oy
tarafından

Uzanarak emzirmekten ödüm kopar. İyiki birşey olmamış.

Sadece uyanıkken öyle emziriyorum. Yoksa uykusuzluktan başım düşüyor zaten. Birşey olur diye korkarım.
(6,087 puan) tarafından
Yaa vala kzıım uyurken bnde uyuyordum hani artık büyümüş bşey olmaz dye düşündüm ama yanılmışım kısmuğu az kalsın geri gidip boğuyırdu
tarafından
Allahım korusun.
0 oy
(7,455 puan) tarafından
Kizım hep öyle emdi bir sıkıntıda olmadi genzine mi kaçtı ki öyle oldu 
(6,087 puan) tarafından
Ayy blmıyorum çok emdi yada midesi bulandı yada boğazına kaçtı
(7,455 puan) tarafından
Gecmiş olsun kuzu korkutmuş
0 oy
(1,663 puan) tarafından
En korktuğum şeydir yanımda uyutmak küçük değil ama dikkat etmende fayda var  verilmiş sadakanız varmış 
(6,087 puan) tarafından
İşte bnde küçük değil artık büyümüş bşey olmaz dye düşündüm ama yanılmışım herşey olablr
(1,663 puan) tarafından
Belki kıl tüy birşey de kaçmış olabilir boğazına canım Rabbim bir daha yaşatmasın evlat olunca işin içinde akan sular duruyor
0 oy
(1,449 puan) tarafından
40 liyken basladm cnm 18 aylık hep yatarak emziriyorum hamdolsun hiç bir şey olmadı geçmiş olsun. 
(6,087 puan) tarafından
Valaa blmıyorum sabah aşırı korktuk saol cnm rabbim yaşatmasın
(1,449 puan) tarafından
Benimki gece emerek uyur bende uyurum ama bilirim ki emme isteği bitince totosu dönüp yatiyor :D
0 oy
tarafından
Nasil emzirerek uyuyorsun kizz ben hep uzanarak emziriyorum gece bebek uyuyana kadar uyuyamiyorum 
(135,940 puan) tarafından
baksana hemen
tarafından
Baktim kiz sjsjjs
(6,087 puan) tarafından
Uyuya kalıyorum gece gündüz çok yoruluyrıım bide kızım emdiği zaman kendısi göğsümü bırakyordu
tarafından
Benim bebiste kendisi gogsumde uyuya kaliyor ama bilmm benimki biraz beni iskence ettirerek emiyor hep cekiyor canimi acıtiyor belki o yuzden uyuyamiyorum
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Benim bebeğimde 5 aylık canım hep yatarak emziririm gece yatarak emzirince ancak uykusuna devam ediyor. Ama emzirirken uyumam memeyi ağzından çıkarırım o şekilde uyurum mutlaka. Ama bebeğimi her gözlemlediğim de kendisi tamamen daldiktan sonra emme isteği bitince meme mi bırakıyor. Sen uyanınca hala meme ağzında miydi? 
(6,087 puan) tarafından
Evet uyuyordu memeyi bi an buraktı övg dedi kustu normalde kendısı bırakırdı bnde anlamadım
0 oy
(135,940 puan) tarafından
cok gecmis olsun
(6,087 puan) tarafından
Saol cnm ya :(
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Böyle kazalar olabiliyor aynen çok dikkat etmek lazim.
(6,087 puan) tarafından
Aynen gerçektwn ilk bşta sylıyrodu inanmıyrodım
(3,896 puan) tarafından
Bende ilk dogdugu zamanlar gece yatakta emzirirdim ama 7-8 aylik olunca bir daha gece kalkmadilar gunduz oglene dogru uyandilar senin düzenin oturmadi mi cnm? 19 aylik sabah 5te emer mi cok mu emziriyorsun yoksa??
(3,896 puan) tarafından
Coktan bir duzen kurman lazimdi cokcuk nasil alisirsa oyle gider gece de kalkiyor mu? Normalde kalkmamasi gerekiyor.
(6,087 puan) tarafından
Oooo gece aşırı derecede kalkıyor hani çorba fln verip karnını doyurdum halde ama çok bağımlı memeye galıba alşmış ama sütten kesrsem belki düzelir
(3,896 puan) tarafından
Kes canim zaten cok büyük bu kadar kalkmasi iyi degil ya emzirmeyi azalt ya da sutten kes bnm bebek 10 aylik gündüz 2 kez emziriyorum çok memeye düşerse yemek yemez.
0 oy
tarafından
Allah korusun ama ben iki kizimida ilk gunden beri hep yatak emzirdim oyle alistilar
(6,087 puan) tarafından
Vala dkkat etmek gerek
0 oy
(209 puan) tarafından
Akdarlarda göğüsüne sirüyosun bebeği memeden kesmek için satılıyo galiba onu bi dene adını unuttum da 
(6,087 puan) tarafından
Vala ben gdip soracam kesecem sabaha kadar ağzında doğru düzgün yemekte yemiyro
(4,692 puan) tarafından
Sabır taşı adı kuzum
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canim bende geceleri yatağına alarak emziriyorum eşim bsns da kızar öyle emzirme uyursun kız boğulur 13aylik
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Surada devamli online olmamin sebebi bebegimi beslerken ayık kalabileyim diye.  Birseylerle ugrasirim ki uyumamak icin. Ilk oglumuda hic yatarak beslemedim. Cok korkarim. Gecmis olsun.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 185 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 563 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hersey-nasip (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Erceyl (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 353 göst.