0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından
Hanımlar merhaba 3 aylık kızım var haftada bir kaka yapıyor huzursuz mu ağlıyor mu diye soracaksınız hayır gayet keyfi yerinde güzelce uyuyor mutlu huzursuz değil yine de hastaneye götürmem gerekir mi bebeğimin kaka yapması için bana neler önerirsiniz

4 Cevaplar

0 oy
(18,864 puan) tarafından
Anne sütü mü alıyor sadece
(97 puan) tarafından
Tüm gün boyunca anne sütü alıyor sadece günde 1 defa gece 12'de mama veriyorum rahat uyusun diye bu kadar Onun haricinde devamlı anne sütü
(18,864 puan) tarafından
Anne sütü alan bebeklerde 10.gune kadar normal. Oğlum da anne sütü alırdı sadece ve 9 gün yapmadigi oldu. Huzursuzluğu yoksa sıkıntım yok demektir. Yaptığı zaman kıvamı normal kivamindaysa problem.yok. sen bol bol.su iç. Kabız yapacak.yiyeceklerden uzak dur. Yeterli. Bı de böyle olunca süt çocuğa yarıyor. Bol bol kilo alıyor. İyi oluyor.
(97 puan) tarafından
Evet canım haklısın kilosu gayet yerinde ve güzel hatta birazcık tombiş tabiri caizse:) Ben sadece anne olarak üzülüyorum geç yaptığı zaman telaşlanıyorum çok sarı bir rengi var kakanın kıvamı da normal sulu değil. Ben de aslında bol su tüketen biriyim bilemedim ne yapsam
(18,864 puan) tarafından
Bişey yapma ya. Rahat ol sen. Ben o zamanlar o kadar üzülmüştüm ki ama hiç gereği yokmuş. 5. Ayda falan baya düzene girdi. Normal bir şey o canını sıkma. Kontrolünde doktoruna da sorarsın
(97 puan) tarafından
İçimi rahatlattın canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,685 puan) tarafından
6 aya kadar haftada bir yaptı cnm ek gıdadan sonra düzeldi
(97 puan) tarafından
Ağlamıyor ise normal değil mi canım hastaneye götürmeme gerek yok yani Ben korktum acaba bir şey mi var diye
(1,685 puan) tarafından
Yok cnm normal tabii ki yapınca kakası normalse sorun yok
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Normal canım korkma
(97 puan) tarafından
Tamam canım çok sağ ol
0 oy
(11,216 puan) tarafından
anne sutu aliosa cok uzun

İlgili sorular

0 oy