+1 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim oğlan kadar yaramaz bir çocuk yoktur kesin 

Allah'ım ordan oraya kosustururuyor koltukları gezdiriyor evin içinde surukleye sürükleye gezdiriyo evde masa sandalye ne varsa atıyor 1 sn rahat durmuyor valla bezdim artık az önce alttaki komşu geldi çok ses geliyor diye rahatsızım yoksa sorun değil dedi haklı kadincagiz napicam ben bu çocukla 2 yaş sendromu mu anlamadım gitti konuşuyorum güzel güzel tam tersini yapıyor inadına çok inatlasiyor kızıyorum olmuyor uyarıyorum olmuyor kafayı yemeye ramak kaldı 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yarfımcn olsn canm
tarafından
Amin saol bacım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim damat mi kiz :D

tarafından
Evet ya al şunu başımdan damat veriyim sana :))
tarafından
Puhahahaaaaa ayy kuzum Allah yardımcın olsun inşallah benimde 1 yaş sendromuna girmiş kim benimkini alacak ☺☺☺
tarafından
Benimkinin yaninda melektir o melek kız valla en sonunda kafayı yiyicem 1sn sadece 1 sn dursun ya yok kosustururuyor sürekli evi ne hala soktu bir görsen
tarafından
Kıyamam yaa zor vallahi kuzum
0 oy
tarafından
Evet 2 yaş swndromu çok berbat bişey neler çektim ya her gun agliyordum ben çok kötü gunlerdi 
tarafından
Bacım ne zaman geçiyor bu sendrom nolur gecsinn bende dayanamıyorum ve bende 2 tane var ikizler
tarafından
Kuzum korkutmiyom benimki üzüm surdu bayağı konuşmaya başlayınca biraz düzeldi ama tam bitmiyor hiçbir zaman o sendromlar o büyüğünü verebilirsin kreşe iyi olur her açıdan rahat edersin onun içinde faydalı
tarafından
Büyük yok bende ikiz kuzum ayıramam ki birbirinden daha erken diye düşünüyorum çünkü çok yaramaz kesin başına bisiy gelir oralarda 1 kişi sürekli peşinde dönecek yoksa bir yerlere tırmanıp düşüyor falan çok sıkıntılı 3 yaşında bitiyor diyorlar ama hiç ümidim yok valla
tarafından
Ha pardon kuzum kacirmisim orayı benimki 3.5 yaşında şuan eskisine göre massallah iyi ama gene inatlasma sinir hırçınlık var yani bitmiyor durumun var mı bilmiyorum benim olsaydı oyun ablası oluyor evde çocuklarla oymuyor falan ondan tutardım yani onur turlu çok yourucu ciddne ben bir taneyle psikolojim bozulmuştu seni düşünemiyorum kaç tane osikolaga götürdüm çocuğu normal diyorlar durumun varsa oyun ablası tut dediler bana ama durumum olmadigi için tutmadım tabiki yani herkese hava hoş biz biliyoruz cektigimizi
tarafından
Valla imkanım olsa oyun ablası bende düşünürum ama yok kuzum benimki laf dinlesin başka bisiy istemiyorum inşallah düzelir kuzum ya tek başıma o kadar zorlanıyorum ki beynim duruyor artık
0 oy
(148,513 puan) tarafından
allah sabjr versin
tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Allah kolaylık versin ben şuan orda olsam totosunu ısırırım ☺️
tarafından
Isır bacım valla belki akillanir :)
0 oy
(20,915 puan) tarafından
Baya hareketli. Doktora danıştiniz mi bunu. Hiperaktivite geldi aklıma. Allah'ım kolaylık versin. 
tarafından
Yok canım danismadim ama danisicam diğer kardeşi var valla görsen kedi gibi hiçbir zararı yok oyuncakların arasında oynuyor kendi kendine bu bahsettiğim tam bir felaket :)
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Benim oglanda 30 aylık cnm aynısı ve dahası var bende bazen başımdan ateş çıkıyor hissediyorum
tarafından
3 yaşında düzeliyor diyorlar Allah'ım nolur düzelsin Allah sanada sabır versin güzel bacım
(1,014 puan) tarafından
Allh razı olsun cnm amin banada sanada sağlıkla huzurla sakinlikle büyütelim inşallah gözüm korkmuş inan başka çocuk yapmaya
0 oy
tarafından
Hay o iki yas sendromuna aynı dert bizdede var 5 dk durmazmi vallahi durmuyor oruç halimle pertim çıkıyor akşama kadar evin için park oldu kızın yüzüne baktığı yok nerde tehlike benimki orda sabah uyandım masanın üzerinde buldum deli edecek sonunda beni ağzımızı açsak hayıy hayıy diye bagiriyor 
tarafından
Aynı valla benimkide öyle cami açmayı öğrenmiş bugün camda büyük camlardan açsa direk düşücek aşağıya yapmadığı şey yok valla bıktım iyice

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,494 göst.
12 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 384 göst.
8 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 353 göst.
7 Kasım 2021 Diğer kategorisinde hfzfyzbl (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,223 göst.
16 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde N!ho de bana (14,424 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,680 soru

23,696,669 cevap

311,402 kullanıcı

...