+1 oy
2,016 göst.
Aile kategorisinde (386 puan) tarafından
tarafından kapalı

image

Eşim beni aldatıyormu acaba

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

68 Cevaplar

0 oy
(833 puan) tarafından
Bence o Emrah değil emin ol bir kadını Emrah diye kaydetmiş sen çakma diye ama yakalanmış Allah hidayet versin çok üzüldüm:((
(386 puan) tarafından
Aminn aminn inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Numarayı al araştır canım bu Emrah değil ama net belli Emrah niye birbirinizden uzak durmak zorundayız desin ki 
(386 puan) tarafından
Şifre var bilmiyorum ki sifreyi
(1,563 puan) tarafından
Kendi telinin şarjını bitir aileden birini şöyle onu arayacam diye ara onun telinden al oylelikle verirse teli yada kendi arkadaşlarınin numaralarını birbyere yaz rehberi sil otururken yaaaa numaraları sildim yanlışlıkla de bulmaya çalış numaraları bulama sonra eşine de numaraları Alaçam de al biraz uğraştırıcı ama ben yaparım eğer birşey varsa da gider i kadınada dava açarım esinede sürünsünler
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Günahını almak istemem ama evli birisi de olabilir uzak durmak zorundayız dediğine göre ya da bekar evli diye diyor bilemedm ikisinden birisi olabilir 
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Gercek emraha benzemiyor. Ama lutfen sakin kal. Emin olmadan hamle yapma. Cunku arsizlik yapar daha seni suclu cikartir. Resim aticam birsey  bakicam ayagina bir kac gun sonra acip vermesini iste. O sirada numarayi alabilirsen iyi edersin. Insallah kotu birsey degildir.
(386 puan) tarafından
Hayatta vermez telefonu bana uyudu neti kapatmayı unutmus öyle gördüm
(1,364 puan) tarafından
Allah allah, yani bana saçma geldi. Insan niye saklasin ki. Operatorden de ulasamazsin ki tam numara cikartmiyor. Ne diyim hakkinda hayirlisi olsun.
0 oy
tarafından
Valla canım net bi şekilde konuşup o numarayı alıcam aç şifreyi yada benim yanımda hemen arıcaksın kimse bu diyebilceksen eşine hemen git göster
0 oy
tarafından
O telefonu al ve kocanın ağzına sok hiç bekleme burda
(386 puan) tarafından
Ah ah keşke yapabilsem çocuğum var bir tane 16 yaşında gelmiyo ki benimle gelse hemen gidicem ama hep babasını savunuyor
0 oy
(1,373 puan) tarafından
Eşin uyuyor mu canım eğer uyuyorsa o telefonu kafasına vura vura uyandırırım baktın bahanelere başladı aramasını iste hoparlöre versin telefonu asla sabahı bekleyip kendini yiyip bitirme sonra da at evden Emrah diye kayıtladığının koynunda yatsın ******** sinir oluyorum şöyle insan da demek istemiyorum terbiyesiz 
0 oy
(7,973 puan) tarafından
Ordaki oka tiklasan cvplanmazmi
(386 puan) tarafından
Yok cevaplanmiyo
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Hiç çaktırmadan Kendi tlf'nunun şarjını bitir ve bı şey uydur annemi veya ablamı ariycam iftara davet etceklerdi galiba bi emin olayım haber bekliyorlar gibisinden söyle belki verir o esnada bak numarasini aklında tutmaya çalış yada direk anneni ariyor ayağına o kişiyi ara erkek kadın anlarsin sonra hesap sorarsın
0 oy
(2,857 puan) tarafından
İcim acıdı kim bilir yüreğin nekadar acımıştır Allh akıl fikir versin ya of 
(386 puan) tarafından
Evet yüreğim acidi ama nankörlugune acıdı çünkü ev alsın diye annemler bursuru yardim etti parasız kaldık yine benim ailem yardım etti hepsi burnundan gelir inşallah en kısa zamanda canını alsın rabbim bunun
(2,857 puan) tarafından
Yüreginin acısıni icine at burnundan getir pişman olsun kiymetini bilsin bu ramzan gecesinde uzulme sana kurban olsun
(386 puan) tarafından
Kesinlikle pişman olmuyirki daha öncede çok yakaladim cunku
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Hiç çaktırmadan Kendi tlf'nunun şarjını bitir ve bı şey uydur annemi veya ablamı ariycam iftara davet etceklerdi galiba bi emin olayım haber bekliyorlar gibisinden söyle belki verir o esnada bak numarasini aklında tutmaya çalış yada direk anneni ariyor ayağına o kişiyi ara erkek kadın anlarsin sonra hesap sorarsınn
(386 puan) tarafından
Kesinlikle vermez yine
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Eğer eşinin cinsel eğilimi değişmediyse o bir kadın ama kadın erkek farketmez alır o telefonu müsait yerine sokarım 
0 oy
(66 puan) tarafından
 Geçen gün eşimin telefonunda bi numara yakaldım eşim nakliyeci iş hattı ve çok fazla kayıtlı kişi var ve hepsini de bilirim tek tek kontrol ederim neyse bi numara ilgimi çekti bi semt adı yazıp müşteri yazmış whatsapptan baktım kasın fotoğrafı ama bazı kadınlar  böyle kendini belli eder ya ben burdayım gibisine o tiplerden sesimi çıkarmadım bi kaç gün takip ettim numarasını kendime aldım tabi bakıyorum falan neyse o kadınla telefondan konuşulmuş ama kayıtlardan silinmiş ama gün içinde konuştuğu için favorilerde çıkıyor uyuyordu direk uyandırdım kim bu kadın hemen arıyorsun neden arama kayıtlarını siliyorsun diye hesap sormaya başladım asla tahammülüm yok. Gittiği nakliye firmasının sahibinin dostuymuş adamın karısı yakalamasın diye bizim safın telefondan konuşuyorlarmış tabiki kanıt istedim gecenin bi yarısı hem kadını hem adamı aradım bu arada kadında evliymiş ikisininde eşleri öğrendi iyi oldu eden bulur belasını eşimde işinden olmuş oldu ama yuvam söz konusuysa değil gemiyi limanı yakarım. Şimdi o mesajı görüp üstüne gitmiyorsan helal olsun sana asla yapamam 
0 oy
tarafından
Bir kadına söylemek zor ama aldatıyor. Başka açıklaması olamaz bir erkek niye böyle yazsın 
0 oy
(14,429 puan) tarafından

Allah kahretsin bu ne ya :angry:

0 oy
(92 puan) tarafından
Allah sabır versin bacım böylr erkeklerinde belasını versin
0 oy
tarafından
nefret ediyorum ya nefret!!! neden boyleler? neden evde karisi varken neden mavi boncuk dagitirlar ki... cocugunuz var mi? eger okuma yazma biliyorsa cocugunuzdan sifre konusunda yardim isteyebilirsiniz. ablam oyle yapiuor hep.enistem sifreyi gizliyor amacocuklardan gizlemiyordu.cocuklar gelip ablama soyluyordu.
(386 puan) tarafından
Benim çocuğum babasını savunuyor hayatta bana yardım etmez çok korkuyor çünkü babasindan
tarafından
ya oyle sanki gizli kapakli bi is cevriyormus gibi degil de soyle yapabilirsinz: "cocugum biz babanla bi oyun oynuyoruz. ikimiz de telefona bir resim koyduk veya bi oyun yukledik, hangimiz once gorurse o oyunu kazanmis olacak. ama sen sifreyi bana soyledigini sakin soyleme, yoksa kaybederiz deyin. ne yapin ne edin o sifreyi ogrenin.
0 oy
(450 puan) tarafından
Rabbim bu erkekleri islah etsin rabbim onlara aldatma firsati vermesin cok uzulerek soyluyorum kesin aldatiyor
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Ya sahurda yada yarın sabah bu mesaj nedir diye sor erkek dese arasın hemen ve numarayı sana versin erkek değil allh yardimcin olsun ne yapmayı düşünüyorsun rezil et en azından bildiğini bilsin seni kandirmasin
0 oy
(379 puan) tarafından
Hemen sifreyi cöz ve numarayı al ara emin olmasan bisey dme cnm
(386 puan) tarafından
Bilmiyorum ki sifreyi nasıl yapicam

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 330 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,987 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 435 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 415 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 631 göst.
30 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,882 soru

12,099,661 cevap

36,409 kullanıcı