0 oy
153 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,171 puan) tarafından


imagehanımlar dün sahurda mayaladım. Böyle tutmuş tadında ekşilik var. Açık sütten yaptım normal. Sizce neden böyle olmuş? Bozuk mu yenmez mi? 

3 Cevaplar

0 oy
(4,990 puan) tarafından
Ya sicak mayalamissin yada soğuk 
(1,171 puan) tarafından
Tüh ya. Ekşilik de var bu bozuk mu oldu yani
-Reklam-
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Kız bu kesilmiş sanki çok sıcak mı mayaladin bu kasede resminide atsaydin altı nasıl acaba pürüzsz ise üstteki suyu dokersin dolaba koyarsn yine
(1,171 puan) tarafından
Yok pürüzsüz yoğurt gibi değil altı aynı böyle ayran yapmışsın da çok karıştırmamışsın gibi :(
(1,019 puan) tarafından
Gitti o artık biraz daha ısıtta tam kesilsin peynir olsun o öyle yiyin
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Olmamış galiba sıcak yada soğuk mayalamılsın kurtarılır mı bilmiyorum ben böyle olduğunda direk keseye döküyorum kese yoğurdu oluyo yada üzerine tülbent ört ara ara suyunu sık olur belki 
(1,171 puan) tarafından
Tüh ya. Öyle delikli bir şeyim var adı ne bilmiyorum. Süzüp katı kısmı mı kullansam? Kullanılır mı acaba
(3,146 puan) tarafından
Öyle yapma direk tülbent aç ona dök o süzsün öbür türlü yoğurt bu delikli olsa da kayar gider ya tülbent dök tüm yoğurdu yada tülbent üzerine koy suyunu sık geri koy ki sertleşsin
(1,171 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ya. Öyle deneyeyim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 724 göst.
13 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 377 göst.
0 oy
10 cevap 165 göst.
28 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysenur5561 (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 205 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde ElvinHelin (328 puan) tarafından soruldu

406,194 soru

12,178,423 cevap

36,668 kullanıcı

...