0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (6,088 puan) tarafından

Dün sabahın 5 inde sütten kestrdm 30 saat oldu yani gece iki kere kalktı çok ağladı meme dye çok üzüldüm vallahi çok ağladım sağ göğsüm çok fena şiş bir parça lahana buzluğa koydum üstüne veridm nasıl geçecek süt nezman çekilir bide ağrısı nasıl geçer lütfen yarıdm :'(

9 Cevaplar

0 oy
(7,818 puan) tarafından
Birden kesilmez ilkten gündüzü keseceksin sonra geceyi öbür türlü mastis olmak kaçınılmaz oluyor 
(6,088 puan) tarafından
Vala gündüz zaten fazla vermiyordum artık gece tamamen kestrdim çnkü olmıurıdu 5 dakadı bi kalkıyro du
(7,818 puan) tarafından
Göğsünü terbiye etmeden kesmek sizin zarariniza . Allah kolaylık versin ikinize de
(1,449 puan) tarafından
Canim.nasil.terbiye mesela.benim.fohuslerim baya zamandır yumuşaktır oule.tas gibi olmaz
(6,088 puan) tarafından
Bnmde pamuk gbı sütüm azdı zaten 15 saat sonra çoğaldı
(1,449 puan) tarafından
Yaaa :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ara ara sağman lazm canim arayi açtıkça azalacak ağrın gider
(6,088 puan) tarafından
Cnm herks dyor sağma çoğalırmış
tarafından
Canm gunde 1 sağ snra 2 gunde 1 sag. Sagman lazim arada mastit olursun. Bende hic sagmadim agrim oldu baya gün aşırı sagdim azaldi gitti. Ama az az sağ bitirmeye ugrasma sütü agrini alacak kadr sağ
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Off çok zor ya bende onu düşünüyorum hep nasıl.olcak diye
(6,088 puan) tarafından
Çok zor dün gece bir titredim üşüdüm
0 oy
tarafından
Benim agrım 3 haftada geçti soğuk lahana koydum parol içtim öyle geçti ilk hafta zor oluyor hafif saga bilirsin. Ben birden kestim çocuğum çok hırçınlaşmıştı ilk ay sonra düzeldi
(6,088 puan) tarafından
Vala kzım akşam baya ağladı çok üzüldüm ayağımda salladım öyle uyudu
0 oy
(373 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
(6,088 puan) tarafından
İnşşalah :(
0 oy
tarafından
taze naneyi sogut gogsune koy. ben yaptim 3 gunde sutum cekildi
(6,088 puan) tarafından
Cnm nasıl yani yaprak olarkmı
tarafından
demet olarak satilio ya. iste onu al bir tutam soguk buzlukta gogsune bas. nane ve kokusu sutu keser
(6,088 puan) tarafından
Saol cnm deniyim
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Taze nane al yaprakları köy gogsune
(6,088 puan) tarafından
Eşime sylum alsın oda çok pahalıdır şmdi
(6,046 puan) tarafından
Yok canım çok pahalı degildir
0 oy
(4,389 puan) tarafından
Malesefki o ağrıya  sabredeceksin canim en fazla 1 hafta sürer  ilk bebegimde 1 haftada gecti 2. De 3. Gün  rahatlamistim. Ama kesinlikle ve kesinlikle sağip uyarma  kendi akarsa aksın ancak sen elleme. Sakin emzirmede kararli ol. Evet insan basta kendini cok kötü  hissiyor bebeginden kopuyormus gibi ama sonra  geciyor o his :)
(6,088 puan) tarafından
Ayy Cnm yok emzdrmecem kız süt ekşimiştr şmdi dün sabahın 5 inde emzdrdm en son kestrdm işte herkes dyro annem dedı sağma kendisi geçiyor bugun 2. Gün
0 oy
(544 puan) tarafından
Bende öyleydim canm 3 günde bir sağdım ama tamamen boşaltim öyle öyle kesildi yoksa başka türlü olmaz mastit  olursun 
(6,088 puan) tarafından
Cnm sağarsan tekrar doluyor

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 937 göst.
0 oy
7 cevap 222 göst.
17 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Elacan (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
+1 oy
9 cevap 192 göst.
17 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prensesannesi35 (35 puan) tarafından soruldu

412,804 soru

12,428,356 cevap

45,571 kullanıcı

Kategoriler

...