0 oy
834 göst.
Diğer kategorisinde (106 puan) tarafından

2 aylık bebeğe Pirinc unu yediren komsm el kadar bebeğe yedirdigi şeye. Bak yaa neyse beni çağırdı oturduk filan bı baktim pirinç unu yapmış yediriyor napiyorsun sen dedim tabi karismam haddime değil sonuçta kendi çocuğu ama günah ya midesi küçücük onu nasıl sindiricek çocuk onu ayrıca anne sütü alıyor yetmiyor diye veriyormuş bende dedim mama al o zaman yok ya bu daha iyi diyor bebekleri şişiriyor :ermm:TABİKİ HERKESİN KENDİ KARARİ.

24 Cevaplar

+6 oy
(454 puan) tarafından
Eskiden Aptamil yoktu canım sütü gelmeyen de böyle şeyler verirmiş . Sanki Aptamil flan çok mu sağlıklı :)
(106 puan) tarafından
Evet öyleydi canım eskiler hep böyle yapardı ama nebilim çok küçük daha
(106 puan) tarafından
İyi mi kötümü bilmiyorum ama sonuçta bebekler için yapılmış bir formül mama :))
(11,768 puan) tarafından
Ne kadar cahilce bir düşince eskiden yokmuş evet ama devam sütüyle de pirinç ununu karşılaştırmayın be kardeşim
(454 puan) tarafından
Sen cahilce konuşma devam sütü ne çocuğu şisirmekten başka bı şeyi yok . Eskiler pirinç unuyla büyütmüş hep . Demekki bı zararı yokmuş kesin sende pirinç unuyla büyüdün
-Reklam-
+2 oy
(52,421 puan) tarafından
bazi bebeklere çok üzülüyorum 
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Durumumu yok acaba almaya
(106 puan) tarafından
Hayır canım durumları var.
0 oy
tarafından
Neyyy neyyyy
(106 puan) tarafından
Öyle istee
0 oy
(3,679 puan) tarafından
21 aylık daha 1 kere bile vermedim bu insanları anlamıyorum acelesi ne 6 aydan sonra ne vermek istiyorsa versin ama 2 aylık bebeğin midesinden ne bekliyor acaba sütü yetmiyorsa mama alsın 
(106 puan) tarafından
Bende oyle dedim canım birde diyor pirinç unu daha iyi bebeklere kilo aldırıyor
0 oy
tarafından
eger durunmu yoksa bsy diemem careszliktir cocugu ac birakacagina tabi ki versin. ama varsa cehalet
(106 puan) tarafından
Sütü var yetmiyor diye veriyormuş durumlarida var madem öyle mama alsın.
0 oy
tarafından
Yok artık ya bu insanlar ne yiyor ne içiyor da beyinleri bu kadar geri
(106 puan) tarafından
Aynen vallahi yaa
tarafından
bende mamadansa emzirdigi ytr die dusunurum sonucta iki aylik bebek kilo alimi ytrliyse o sut yetiodur ama derdi sisirmek belli
tarafından
Aynen öyle daha iki aylık onun midesi ne kadar ki hem bağırsaklari daha çok taze nasil ögütsün onu
0 oy
tarafından
Yazık ya çocuğa daha küçücük
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Ben dört aylıkken yedirmistim bir ay 
(1,861 puan) tarafından
Rahatsız etcek birşey yokki sanki bir kase dolusu mu yediriyorum yarısı kadar veriyordum akşamları sadece
(106 puan) tarafından
Peki. Sütün mü yetmiyor veriyorsun
(1,861 puan) tarafından
Veriyorsun değil vermiştim ozamanlar vermiştim evet yetmemişti sütüm
(1,861 puan) tarafından
Mamalarda çok pahalı alamamıştım
(0 puan) tarafından
Her aciktiginda veriyormuydun  bende basliyacam maddiyat yonunden sıkıntılı bir yildayiz sütum yok denecek kadar az
0 oy
tarafından
Anne sutunun yetmedigine kendisi mi karar vermis
(106 puan) tarafından
Herhaldeee
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Durumları yoktur belki canim annemde anlatır zamanında cok pirinc unu verdim sana diye kilo aldirirmis bayaga emmemisim hic dogru herhalde
(106 puan) tarafından
Ya doğurdur ama durumları var
(1,916 puan) tarafından
O zaman yazik gunah ya ufacık daha benimki 4 aylik emzirirken korkarım tıkanır diye nasılda korkmuyolar
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Mama alacak parası yoktur belki napsin kadın 
(106 puan) tarafından
Altinda 3 tane Arabasi olan kadının evinde 3 tane yakın beşik olan kolları bilezik dolan kadının parasımi yoktur hahahashhahahah
0 oy
(66 puan) tarafından
Gerçekten sütü yetmiyor bebek aç kalıyorsa bence bir sorun yok bizlerde öyle büyüdük ve bende bebeğim doğunca eğer sütüm yetmezse izleyeceğim  yol budur. Ama sadece bebeği şişirmek için kilo alsın diye yapıyorsa o zaman sıkıntılı tabi bilemedim. 
(106 puan) tarafından
Evet şişirmek istiyor memeyi emiyor ondan sonra doyuyor yatıyor doymiyqn çocuk ağlar peki bu pirinç onu çok mu şişiriyor anlamadım bebeğin bünye meselesi yok pirinç unuymus yok bilmem mamaymis bunlarla Kilo bile almıyorsa canım bunye meselesi her çocuk bir değil
0 oy
(9,235 puan) tarafından
93 senesinde kardeşim sırf onla buyumus biliyormusun :)
(106 puan) tarafından
Aaa aaaaaaa
(9,235 puan) tarafından
Ewet şimdi yok verilmez falan deniyor .. hatta annem nişasta  almıs baklava açmaya ılı kilo onu yaptım hep yedi mama almak nerde.. ben vermem bebeğime ama verilince de bişey olacagını düşünmüyorum olsa kardeşime olurdu 175 boyu . Ben mamayla buyumusum mesela ..
0 oy
(318 puan) tarafından
Mama ile eş değer bence bi sıkıntı yok ki bunda gayet sağlıklı ne farkı var ki mamadan sadece ismi farklı hem mamalarda ne var kim biliyor ki ??
(318 puan) tarafından
Mamadan da mahv oluyor ,o bünye meselesi içeriğine bakınca ikisinin de aynı bazı şeyleri çok fazla abartmıyormusunuz sizce de
(106 puan) tarafından
Yaaa pirinç unu nedirr aklım almiyorr sonuçta mama bebeklere yapılmısss
(106 puan) tarafından
Sütü olmayan mecbur mama
(106 puan) tarafından
Allah'a çok şükür ne pirnc unu ne mama tek anne suttuuuuu
(318 puan) tarafından
Ya bende vermedim 6 aylık olana kadar hiç bir şey tattırmadım millet o kadar söyle yatsın bişey olmaz diye çok şükür sütüm vardı ve yetiyordu şimdi bile bol bol emziriyorum
Demem o ki ben baya baktım içeriği hemen hemen aynı yani benim sütüm yetmeseydi veriridim çünkü mamalarda da ne olduğu belli değil hatta bi ara aptamilin bi serisi toplatıldı bi kaç yıl önce çocuklarda geri zekalılık yapıyor diye ( yılını hatırlamıyorum şuan) mesleğim gereği çocuklarla ilgili az çok bilgim var onu için söylüyorum
0 oy
(1,685 puan) tarafından
2 aylık bebeğe verilir mi ya resmen cahillik.. mamalar anne sütünün yetmediği yerde verilmesi için var. Durumu olmasa anlicam. Bazı bebekler çok şanssız gazdan mafoluyordur yavrum
(106 puan) tarafından
Aynn yaaa
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Belkide maddi durumu yoktur kimse 2 aylık bebeğine pirinç unu yedirmek istemez
0 oy
(1,810 puan) tarafından
Suan hastanede yatıyoruz yanımd bi hasta vardı oda veriyordu çocuguna princ unu diyetisyen geldi ve okadar kızdı ki cok zararlı prirnc unu hiç bi fydası yok vs neler söyledi yanımdaki kadına ve aromalı mama yazdı hemen 
0 oy
tarafından
Arkadaşım 2 aylık oğluna sütlü pirinç unu yapmıştı 1 litrelik siseye de koymus.aciktikca ısıtıp veriyorum dedi.birde diyor ki verdiğimden beri bu cocuk hep yesilimsi ishal diye.cok kızdım durumu gayet iyi cimrilikten öyle yapmis.ne kadar dediysem de dinlemedi eşine söyledim vermeyin pirinç unu tamam diyip oda umursamadi.sonuc ne oldu 3 gün sonra hastaneye kaldırıldı doktor bağırsakları zarar görmüş demis ve kızmış nasil verirsiniz diye 2 hafta hastanede kaldi bebek
(106 puan) tarafından
Al bak işte pirinç unu çok mu sağliklı cahillik resmenn...
tarafından
İnek sütü ile yapılıyorsa hele cok zorlar bebeğin bağırsağıni
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Onu boşver sen 5aylik bebege bozbaş yediren goedum agshdgsjsjsjjssjjs

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 57 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Eliifnur.0_ (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 285 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Buglemila (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 450 göst.
0 oy
7 cevap 139 göst.
8 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,387 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,951 soru

23,599,144 cevap

305,913 kullanıcı

...