0 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından
Kizim 42 gunluk sut sagdim anneme bıraktım diğer kizimi saglik ocağına götürmek için bi geldim sutu icti cok acti agla agla susmadı bende cok az pirinc unu verdim demez mi allahimmmmmm

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Zehir vermemiş ki benim çevremde emmeyen mama içmeyen hiç birşeyi kabul etmeyip sadece pirinç unu ile beslenen bı minik var sağlıklı olsun diye annesi ne formüller uyguluyor içine yok yere kızıp üzme bir kere vermiş sonuçta gönlünü al annen o senin kötü olsun istermi büyük tepki verme 
(223 puan) tarafından
Tabi doğru canim ama ne bilim kucuk ya üzüldüm:(
tarafından
Boşver cnm içi anne o anne üzme kırma incitme dayanamadığı için vermiş bebeklerimiz kum olsa elleri üflerler özür dile derim gönlünü al
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vermiş artık canım kızma boşver birdaha bırakma ama 
(223 puan) tarafından
Yok ama yani kucuk daha verilemez anne diyorum yasli eski kafa bide biz nelerle büyüttük sizi daha hastaneden çıktınız durumumuz yoktu sizi pirinc unuyla besledik diyo
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Küçücük bebek o pirinç ununu nasıl yedi acaba su vermediyse midesine yapışmıştır.Yazık yaa.. .
(223 puan) tarafından
Biberonla yaptım diyo bidaha birakirmiyim zaten ilk defa bıraktım pişman oldum
(3,895 puan) tarafından
İnşallah çok katı yapmamıştır neyse geçti artık bundan sonra daha dikkatli olursun.Ben lohusayken bnm kıza şekerli su vermişlerdi sarılık oldu diye bnde senin gibi dikkat etmedim diye çok üzülmüştüm.Oluyor böyle aksilikler inşallah bebişe bi şey olmaz.Rabbim korusun.
0 oy
tarafından
Canım olan olmuş artık su ver bebişe de içi yanmasın. Yanlş ama işte keşke anlasalar bizi
(223 puan) tarafından
Hic sorma keske anlasalar keske
tarafından
Bidhaa bırakma bnce anne de olsa saygı duymalı kararlarına.
0 oy
(467 puan) tarafından
anliyorum kotu yapmis ama saolsunda ac koymamis bebek cok aglamis ac olmus o yuzden 
(223 puan) tarafından
Ne bilim küçük ya üzüldüm:(
0 oy
tarafından
Daha çok küçük ya sütünden neden vermemiş ki yani 4 aylik filan olsa neyse daha kırkı yeni çıkmış bebek midesini yorar olan olmuş artık yapacak bir şey yok insan annesine de emanet edemiyorsa bebeğini kime emanet edecek
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Ayyy napcan şimdi git yıkat midesini diyesim geliyor artık. Yahu bizim zamanımızda mama yoktu insanlar pirinç unu ile beslemişler abartmayın bu kadar 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,312 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Eliifnur.0_ (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 178 göst.
21 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde At Work (7,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 190 göst.
8 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 181 göst.
10 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatya_masal (58 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,210 soru

24,441,725 cevap

353,324 kullanıcı

...