0 oy
612 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (86 puan) tarafından

İlk hamileliğimde canım pek bişey çekmedi sadece greyfurt istiyordu greyfurt suyu alıyordu marketten neyse eşim 2. Çocuk istedi ben erken dediğimde küsüyordu bende istedim dedim daha hevesli olur daha ilgili olur :} çok şükür Rabbim 2. Kez nasip etti eşimden meyve istedim mevsimi olmasına rağmen bulamamış neyse o meyvenin dondurmasından istedim kızımız hastalanırmış yine almadı bal kabağı istedim bilmiyorum mevsimi geçti mi ama bakmamış bile hiç heves bişey yok umrunda değil kendi canı bişey istediğinde arar şunu pişir canım istiyor diye  :}} ağrım var dediğimde ne bilmez ağrı seninki diye azarlar randevu alalım 1 ayı geçti diyorum ne gerek var sende tutturdun randevu randevu der bide düşüncesiz içimi dökmek istedim :}}} 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
12 senelik evliyim hamile değilim şuan özel gün nedeniyle oruçlu değilim kendisi oruçlu şuan canım şunu çekti desem bulur alır gelir. Gecenin Bi vakti alakasız bisey desem gerçekten alayım mı diye sorar. Bu biraz bence kisilikle alakalı. Ha canımın bisey çekmesine de gerek yok mesela aktüel ürünler geliyor ben çıkamıyorum gelirken bak varsa al derim 3 5 tane aynı marketi gezerek gelir. Yapma etme diyorum yoksa yok illa olacak diye bisey yok. Ama dediğim gibi adamın kişiliği bu.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sende onu düşünme boşver 
0 oy
(2,370 puan) tarafından
Benim kocam da canım ne isterse alır ama hastaneye hastalık konusunda abartıyorsun falan der o yüzden ikinci çocuğu şimdilik düşünmüyorum asla
0 oy
(45,018 puan) tarafından

Ne düşüncesiz yaa:ermm:.   

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 181 göst.
0 oy
6 cevap 220 göst.
10 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 725 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu