0 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (1,243 puan) tarafından
Kızlar  dün kaynanamla kayinpederr bize geldiler oyle konu acildi dizi izlemekten falan ben hic izleyemiyorim aksamlari kizlari 9 bucukta uyutup bende yorulup yatiyorum genelde esim de calisiyo oluyo gec geliyo sabah da 6 da esime kahvalti  hazirliyorum kalkiyoeum erkenden ama hep yorgunum uykusuzum kizlar buyuk kizimi surekli gece tuvalete götürüyorum tuvalrt egitimi veriyorum küçük kızım hasta surekli uyaniyo bi gecede sadece  2 saat uyudugim gunler oluyo buda bana diyoki off hic genc gibi degilsin ruhun yaslanmis uykuyu çok seviyorsun kaynanam yani bende dedimki anne aksama kadar kizlar küçük onlarla uğraşıyorum bazen diyorum kizlar uyuyunca sunu yapim falan hix enerjim kalmiyo  bebeler gozunu kapatınca hopp bana ağırlık çöküyor resmen :)) zaten kaynanamin liseye giden oglu var bide kocasi  o kadar ben 5 saatlik uykuyla duruyorum diyo dedim ben.duramam kusura bakma Niye isim yokken oturayimki gece gece diyorum :) sizde benim gibi misiniz

1 cevap

+2 oy
(4,293 puan) tarafından
Koala olmak isterdim sadece zaruri ihtiyaçları görüp hep uyumak istiyorum bende
(1,243 puan) tarafından
Ne guzel olurdu simdi küçük kizi uyuttum bana çöktü yine ağırlık  :)
(2,090 puan) tarafından
Karşılıklı ağaçlara yatalım mi ++++
(4,293 puan) tarafından
Cok severim uykuyu her yerde uyuyabilirim gozum açık da uyuyorum hatta sayiklarken uyanıyorum bakiyorum agzim konuşuyor sonra tekrar yatıyorum falan uyku konusunda çok güzel özelliklerim var :D yatalım kiz
(1,243 puan) tarafından
Yaa kiyamam :)) marifetlerin guzelmis walla
(4,293 puan) tarafından
Ooo ne anılarım var uyurgezer bile olmuştum bi ara yataklardan düşerim bi kere duru 2 aylikdi yataktan düştüm cocugun üstüne düştüm zannettim 2 saat eşimle duruyu aradık cocuk meğersem besikteymis küçücük odada bulamadik:D
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 498 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 663 göst.
13 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Lerinin annesi (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,692 puan) tarafından soruldu
0 oy