0 oy
68 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (86 puan) tarafından
Arkadaşlar sinameki çayıyla zayiflan varmı aranızda veya duyup gördüğünüz?

4 Cevaplar

0 oy
(108 puan) tarafından
Bağırsak dengeni bozarsin kesinlikle kullanma
(86 puan) tarafından
Zararlı mı yani aktar bana çok övdü bu çayı
(108 puan) tarafından
İshal yapıyor  bu yüzden zayıflamak isteyenler kullanıyor ama zararlı hele de ramazan ayında vücudun su kaybeder üstüne bağırsaklarının dengesi bozulur.
(86 puan) tarafından
Çok sağol uyardığın için canm
-Reklam-
0 oy
(4,115 puan) tarafından
Canım ben onu sadece kabız olunca kullanıyorum bi kaç gün wc ye çıkamayıp afedersin çok zorda kalınca kullanma derim bağırsak floranı bozarsın ve bağırsak tembelliği yapar
(86 puan) tarafından
Çok sağol canm teşekkürler ama işte zayiflamak istiyorum o yüzden kim ne dese inanıyorum
(4,115 puan) tarafından
Ishal  yapıyor o kadar bence başka türlü şeyler dene yemene içmene dikkat et havalarda ısındı artık bol bol yürüyüş yap sabahları ac karnına ılık suya sirke yada limon damlat ic
(86 puan) tarafından
Çok sağol canım
0 oy
(318 puan) tarafından
Sürekli kullanırsan belli bir süreden sonra onu içmeden büyük tuvaletini yapamazsın bağımlılık gibi bişey yani onu için en fazla hafta da bir kullan eşim ve ablam kullandı ordan biliyorum
0 oy
(318 puan) tarafından
Zayıflamak için Instagram ve Google de apayrı yaşam diye bir sağlıklı beslenme programı var onu bi araştır derim gerçekten çok güzel ve işe yarıyor hemde aç kalmadan programlı bir şekilde zayıflıyorsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 146 göst.
18 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde byebruss (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
13 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Xanne (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Xanne (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 296 göst.
11 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sultanhanim (100 puan) tarafından soruldu

404,245 soru

12,110,286 cevap

36,437 kullanıcı

...