0 oy
343 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,529 puan) tarafından
Bide kızım için bugün diyetisyene gittik  işte 3yas dediki 6ayliga geri dönüp brokoliyi tek tattirin işte sebzeleri nohutları dedi kardeşiyle inatlasip yiyebilir dedi abur cubur kesin dedi bazen ben alıyorum bazen de eşim  akıyor abur cubur odaklı poğaça börek dondurma süt dilimi meyveli süt hep bu şekilde beslendi döner köfte yayla çorbası tarhana çorbası çok çok az .. mesela resim çıkartın AA bak bugün havucu boyayıp tadına bakicaz diyin ve tadına baktırın dedi neyse diyetisyen ok yapmaya caliscm ama annem e dedim boşver kendini üzme yipratma kuzeninin bebesi de hep lokantada yermiş yavruma döner al köfte al çiğ köfte al anne bak destek ver diyorum nezmana kadar köfte yayla çorbası icicek diyorum büyüyünce yer diye diye beni bu hale getirdi motivasyonumu düşürdü kizlar sebze yiyen bebe mi var komşumun kızı da Alya gibi yemek asla yemez para kazanacaklar tabi inanma onlara ...ya bı anne motive etmez mi yavrum hep aynı şeyleri yiyo doğru biyerden başlamak lazm die diyetisyen diyoki ielrleyen yaşlarında sknti bide gelişim için çok faydası yok abur cuburun sabit yediği şeylerden de bikicak ozmn ne yiyeck bu çocuk diyor bak ablanlar yediriyor zorla babasından korkuyor diyor öyle diye diye 3yasi ettik ilk zamnalar bana sen uğraşma sen çok ugrasyrsn aynı şeyleri yap dur dedi saolsun bebem hep aynı şeyleri yiyor smdi anneni niye dinlendim diyecksnz benle kvga ediyor bebeme meyveli süt almadınız boy uzar annemin amacı kilo aldırmak bide bebeğe babanne anneanne bakıyor ya oyuzden basarablrmym blmyrm 

3 Cevaplar

0 oy
(4,292 puan) tarafından
Kızın tam olarak kaç yaşında kac kilo boyu kac doğum kilosu kac merak ettim canim
(2,529 puan) tarafından
2.9 doğum kilosu şuan boyu 1 MT kilosuda 17
(4,292 puan) tarafından
E gayet iyi benim kızım 2770 dogsu 2,5 kg ile hastaneden ciktik suan 3 yaşını 2 ay geçti 12,300 gram cok yerse ki hali boyu da 91 cm
-Reklam-
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Canım daha ufakken başlamalıydin benimki haftaya yaşına girecek pırasa da ispanakda patlıcan da yiyor ne yapsam veriyorum. Şimdi bilmiyorum bana da zor alışır gibi geldi artık
(2,529 puan) tarafından
Ya böyle gidecek mi iyi hiç bişey yenio napacam asla yemez onoari tükürür
(6,046 puan) tarafından
Belki başka çocukların yanında yer. Çok endişelenme anaokulu kreş gibi yerlere de gönderirsen az daha büyüdükten sonra. Hem mecburi hissedip yer hemde arkadaslarina bakıp yer
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Arkadaşımın kizida öle doktor diyet dedi ama yapamıyor hep aburcubur
(2,529 puan) tarafından
Neden yapamıyor ah biz bu anneler cocuklsr abur cuburu bilmezken hayatlarına soktuk
(3,419 puan) tarafından
Arkadaşım eşi frlan çok tüketiyorlar alıyorlar çocuk da yiyor haliyle valla benim kızım 19 aylık balık kreker yerdi onu bıraktık 3-4 ay oldu çubuk kraker yer ozmo ckolata alıyorum bide dışarda huysuz olursa Kinder vs aldım toplasan 15 tane yememistir onuda kestim başka yemez almam hiç kendimde yemem görmediğinden alismadi

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,084 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
20 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ukonetsret (4,687 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 510 göst.
3 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selda41 (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 215 göst.

410,762 soru

12,360,109 cevap

41,419 kullanıcı

Kategoriler

...