0 oy
977 göst.
Diğer kategorisinde (7,915 puan) tarafından

Eveetttt kizlar yine ben yine bı soruuu:D

Soru yukarda AA 

Ben geçen gün yaşadım saçma bı olay :Phamileyim ya aşırı duygusaldim o aralar eşim kendine enerji almış bana almamış bişey bana niye almıyorsun bişey diye ağlamıştım :woot:sonra giti meyve suyu aldı geldi :)oturdum kendi halime gülmüştüm ah bu hamilelik neler yaşatıyor insana 

Sizin varmı böyle değişik saçma seyleriniz :D

46 Cevaplar

0 oy
(3,131 puan) tarafından
Kuzenimin boğazına cipsi kaçtı diye
(7,915 puan) tarafından
Ayy allha gostermesin bida
(3,131 puan) tarafından
Bebekti yiyodu bende biseye daldim boğazına kacmis sağol amin canım
-Reklam-
0 oy
(1,500 puan) tarafından

Eşim iki tane ekmek aldı diye ağlamıştım ekmeği buzluğa at yeriz dedi ben daha çok ağlamaya başladım annesine götürmüştü bı tanesini:D çok gülmüştüm sonrasinda

(7,915 puan) tarafından
Hahahaha :)
0 oy
(6,313 puan) tarafından
Vala canım her ota b.ka aglyrm az önce annem aradı sabah konuşamadık diye bn aradım seni bu sefer dedi ağladım nie aglyrsin dedi blmyrm yorgnm herhalde dedim. Sancım var belim çok kötü annemin sesini duyunca kötü oldum herşeye aglyrm yani
(7,915 puan) tarafından
:(  anne sesi duyunca sesi titriyo insanin
(6,313 puan) tarafından
Bazen dyrm kadın aradgina pişman oldum hep böyleyim bn
0 oy
(8,266 puan) tarafından
Hamileyken fırına yemek atmıştım halılarım da yeni yıkanmıştı sen salçalı yemek halıya bir güzel dökül ben de hüngür hüngür ağla annemler de şehir dışından gelmişti canım anam hemen kalkıp halımı yıkadı eşim de niye ağlıyorsun sana bir şey diyen yok ki diyordu garibim :)
(7,915 puan) tarafından
Ayy nekadar sinir bozucu bı durum o ya
0 oy
tarafından

Hamileyim şuan ama daha hamile olmadan önce bile çok saçma bir şeye ağladım. Bazen çok duygusal oluyorum 

Eşim dükkandan pide ve kola getirdi. Kolayı açarken elim ona çarptı döküldü halıyı sildim ama ona ağlamadım da kolam döküldü diye gidip ağladım yemek yemedim

Eşimde gidip alıyım bebek gibisin aynı ağladığın şeye bak dedi sonradan saçma geldi bana ama o an hıçkıra hıçkıra ağladım:D

0 oy
tarafından
Eşim beni sinirlendirdi. Annemi özledim diye ağladım. kahkaha attı bana diyor yalana bak yalana

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 500 göst.
0 oy
31 cevap 1,079 göst.
+1 oy
33 cevap 1,551 göst.

Kategoriler

1,447,237 soru

23,773,170 cevap

316,017 kullanıcı

...