Öyle morelim bozuk ki bugün esime kızım için memlekete gidecez bayramda soğuk olur diye yazlık. Uzun kollu birşeyler alalım dedim tamam dedi. Neyse eve geldi hazırlandık çıktık önce kızım için birkaç birseyler aldim. Daha sonra kendine uzun zamandır birşey almıyor sanaa da alalım dedim neyse ona da tamam dedik Maviye girdik orda bir kiiz var açık göğüs dekolteli kıyafet giymiş eğilip kıyafetleri düzenliyor her yeri görünüyor bir tane pantolon bbegendi denedi ama şu kızı. Gördün mü deedi nnoldu dedim çok güzel mis dedi şaka yapar gibi pantolu beğendi gomlekde bakalım dedi bbakyik ama gözü kızda bakıyor ona beni ***** yerine koyuyor gömleği de denedi kabinden cikyi kıza bakıyor sonra Allah'ım sabır ver çekiyorum ben kasaya vardiik kız buna bakıyor Muş bu da ona baktı gülümsedi sunilerim boşalıyor dedim kasaadan telefonu no aldılar fatura kesmek için baktım kızın elinde telefon numarasını söylerken aldi diye düşünüyorum kız ssonra ben ordan kzimmi da aldım çıktım ama ne yapacam bilemedim ***** gibi bu arkamızdan geldi noldu dedi beni ***** yerine mi koyiyorssun böyle biiyle dedim Allah belanı versin baktiysam diyor benim gözümle gördüğümü mu yalanliyorsun dedim en sonra baya tarttistik yaa biraz içine kapanık birisiyim kendimi ***** yerine konulmuş hissediyorum tabi yaa öyle soğudum ki eşimden bilmiyorum ne yapacam elimi tutmak ustedi felan sinirrlerim boşaldı kıskançlık yapıyorsun felan dedi bende beni ***** mı saaniyorshn sen dedim ne kıskanması gözüme sokuyorsun ***** yerine koyup dedim off şuan bunları ağlayaraktan yazıyorum size