0 oy
998 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,086 puan) tarafından
Öyle morelim bozuk ki bugün esime kızım için memlekete gidecez bayramda soğuk olur diye yazlık. Uzun kollu birşeyler alalım dedim tamam dedi. Neyse eve geldi hazırlandık çıktık önce kızım için birkaç birseyler aldim. Daha sonra kendine uzun zamandır birşey almıyor sanaa da alalım dedim neyse ona da tamam dedik Maviye girdik orda bir kiiz var açık göğüs dekolteli kıyafet giymiş eğilip kıyafetleri düzenliyor her yeri görünüyor bir tane pantolon bbegendi denedi ama şu kızı. Gördün mü deedi nnoldu dedim çok güzel mis dedi şaka yapar gibi pantolu beğendi gomlekde bakalım dedi bbakyik ama gözü kızda bakıyor ona beni ***** yerine koyuyor gömleği de denedi kabinden cikyi kıza bakıyor sonra Allah'ım sabır ver çekiyorum ben kasaya vardiik kız buna bakıyor Muş bu da ona baktı gülümsedi sunilerim boşalıyor dedim kasaadan telefonu no aldılar fatura kesmek için baktım kızın elinde telefon numarasını söylerken aldi diye düşünüyorum kız ssonra ben ordan kzimmi da aldım çıktım ama ne yapacam bilemedim ***** gibi bu arkamızdan geldi noldu dedi beni ***** yerine mi koyiyorssun böyle biiyle dedim Allah belanı versin baktiysam diyor benim gözümle gördüğümü mu yalanliyorsun dedim en sonra baya tarttistik yaa biraz içine kapanık birisiyim kendimi ***** yerine konulmuş hissediyorum tabi yaa öyle soğudum ki eşimden bilmiyorum ne yapacam elimi tutmak ustedi felan sinirrlerim boşaldı kıskançlık yapıyorsun felan dedi bende beni ***** mı saaniyorshn sen dedim ne kıskanması gözüme sokuyorsun ***** yerine koyup dedim off şuan bunları ağlayaraktan yazıyorum size 

29 Cevaplar

0 oy
(6,047 puan) tarafından
Ben yerinde olsaydım kızı da bı yoklardim numarayı mi aldı diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senin gayretin çok zayifmis bizde gayret namustur imandır neden sessiz kaldın anlamıyorum herseyi bir kenara bırak her turlu konuda içine kapanık olmanı anlarım ama bunu anlamamı bekleme. Birsey daha var bunun açık kapalı ile ilgisi yok. Kizima hamileydim yaklaşık 4 sene önce.  Markete girdik eşimle kapali kiz kasiyer ben kızla konuştukça ısrarla esime dönüp gözünün içine bakıp konuşuyor eşim bir afalladi ben konuşuyorum ama o ısrarla esimi konuşturuyor yüzüme bakmıyor kiz.  Hic birseyome cevap vermiyor çıldırdım ben gerizekali oruspu dedim biraz kibardir eşim market çalışanlarına kardeş gözüyle de bakar apar topar çıkardı icerden beni . Haspam peşimden geldi yine oruspu dedim arkadaşları da onu içeri götürüyor baksanıza bana küfür ediyor diyor kahpeye bak dedim yine gittik ordan hala o markette çalışır yuzyuze geliriz eşek gibi isini yapar esime bakmaz bile bana da güler yüz gösterir.. Ben dayanamam böyle şeylere suç eşimde olsun karşındakinde olsun rezil ederim o an ne görüyorsam.  Gözünün ucuyla yanlışlıkla baksa önce agzindan getiririm sonrada 3 gün konusmam. Karşındakinin cismini görmekgerekmiyor cinsiyetini bilmek için.  Göz sağı solu gelen ayakları Giyilen ayakkabıyı Gören bir organdır  ben gözlerime sahip cikiyorsam oda çıkacak. 
(1,086 puan) tarafından
Ben yargılamiyorum nnadil giyilirse giysin ama bilerek eğiliyor o kadar belli ki tartıştık ordan çıktıktan. Sonra zaten geldi elimi vs tutmak istedi izin verm dim umrumdda değil zaten kendinnden soğuttu iyice beni
0 oy
(3,888 puan) tarafından
Eşime o an tepki verirdim susmazdim kizida gözlerimle dize getirirdim.. 
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Kız eşinin numarasını kaydetti birbirlerine güldüler valla o kızı da rezil ederdim eşimi de hatta kızı orda yolardım büyük konuşmayım 
0 oy
tarafından
Ya varya yemin ediyorum küfür etmek dahi artık bu şekilde insanlara gelmiyor bende de vardı kız 101 de çalışıyordu sürekli eşimle ay sinan hoşgeldin ay sinan evinde bu da eksik mi ilkinde uyardım bu ne samimiyet diye ikincisinde eşimle bayaa tartıştık dedim ne hakla sadece sana hoşgeldin diyor bende müşteriyim banada desin sonra baktım bişey demedi eşim günahını alıyorsun kızın dedi sonra kadaya gittik baktım ilk benim kartta para çektik bakmadı şifreye param yetmeyince eşimden çekelim dedik sonra baktım eşimin şifresine bakıyor ama o kadar gıcık oldum ki kıza dedim bakmak yasak değilmi ne diye bakıyorsunuz eşimde ben yokken gidip uyarmış hanımımla gelince konuşma benimle eşim çok kıskanç bilmem ne dedim bu ne samimiyet kalkıp gidip benden habersiz konuşuyorsun kız diline dikkat etsin evli insanlara karşı el kol hareketleriyle konuşmasın bi daha görürsem ikinizide rezil ederim diye öyle şimdi kızz beni görünce kasaya geçmiyor 
(1,086 puan) tarafından
İyi yapmışsın ben ne yapacam bilemedim öyle kötü oldum
tarafından
Uzun bi süre konuşma trip atarak cevap ver güzel güzel giyin ama ona pas verme bebişle ilgilen bakım yap gerçekten onları bu şekilde mutlu edebiliyoruz
(1,086 puan) tarafından
Haklısın canım ama inan içimden birşey yapmak gelmiyor ona karşı
tarafından
Kendin için değil bebeğin için yap kuzum çünkü boşanmalar o kadar oluyor ki evet zor bir durum ama işte Rabbim kimsenin başına vermesin inşallah
(1,086 puan) tarafından
İnşallah hyyrlis canım
0 oy
(66 puan) tarafından
Benim eşim benim yanımda flörtleşse kızla birbirlerine gülüşlerini yakalasam ki bu çok ciddi birşey. Eşimi kolundan tutar kızın yanına götürür uzaktan gülmekle olmaz  ben yeterince tadına baktım al senin olsun der çıkardım ordan. Terbiyesizler nasıl tepki vermeden durabildin ben kendimi tutamazdım belkide kızı döverdim yada başka birşey yapardım bilmiyorum ama asla tepkisiz kalamazdım herhalde. 
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Bak simdi Allah belami versin baktiycam dedigi anda bi saniyelik bile carpilsa rahatliycam
(1,086 puan) tarafından
Keşke keşke
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Gözlerine 2 şer damla çamaşır suyu missss 
(2,743 puan) tarafından
Bir de senin yanınd bakmış ne bu rahatlık sen yokken napıo
(1,086 puan) tarafından
Demi ben de düşünüyorum öyle güvenim yok zaten yanımda yapınca kötü oldum
(2,743 puan) tarafından
Bu yüzden yapabiliyor işte özgüvensiz olduğun için. Az kendine bak. Bilinçlen fiziksel ve bilişsel olarak gör bakalım yapıyor mu bir daha
0 oy
tarafından
o degilde gozuyle yiyen koca. kiz esimin telini aldi diosun. bu kadarda midesz degildir yaninda karisi cocugu olan adamin bide gizliden telini alicak. ayrican esin ne cesit bir yamyam kiza bak cok guzel die sana dio
(1,086 puan) tarafından
Demekki öyleler mudesillzer bilemiyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 186 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (889 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 918 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 940 göst.
26 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu