Kizlarr ankarada yasiyorum burda kimsem yok kiz kardesim var onunda kucuk bebegi var. Bugun dişçiye gittim kiz kardesime birakmayim hangisiyle ugrascak dedim bide dukkanlari var onla ilgileniyorlar dedim cizgi film acarim izler dedim eline kraker felan verdim bebek arabasindaydi bende kanal tedavi oluyordum yarim saat kadar durdu ordaki hemsire cok ilgilendi sagolsun o sira bi hasta gelince gitmişti doktora kizima bakarmısınız dedim döndü bakti oturuyor annesi dedi zaten surekli bakiyordu dönüp sagolsun adam bana dondu daha egilmeden pat diye ses geldi aniden kalktim ki kizim nasil olduysa bebek arabasindan yüz üstü dusmus kemeri takiliydi hemen kaldirdim Allahim agzi full kan dudagi ic dis biraz patlamis Allah'tan oradaki doktorlar ilgilendi bakti hemen batikon sürdü cok ilgilendiler benim elim ayağım kesildi inaninki cok kotu oldum sakinlestirdiler beni bizim alanimiz agiz dis korkma bisey yok dediler hemen acile götürdüm kizimi rontgen cektiler gozetim altinda tuttular şükür bisey yok ama ben kendimi oyle suçlu hissediyorum ki keske dişim agrisaydida yinede yalniz gitmeseydim diyorum ben beceremiyormuyum ya evladima bakmayi annemle babamda öyle uzerime geldiki kendimi cok kötü hissettim acaba haklilarmi ben yapamiyormuyum 13 aylik kizima hep tek basima baktim yetisiyorum herseye diyordum ama olmuyor galiba cok kötüyüm kizlar ya kusura bakmayin bu kadae uzun yazdim kimseyle konusamiyorum ki ben