0 oy
287 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (385 puan) tarafından
Bı hafta sonra 31ayi dolduruyor erkek evladım var .bundan 2 3ay önce aparat aldım korktu altına tabure koysam da ellemedim bıraktım sonra lazimlik aldık aparat olayından bı ay sonra büyük tivaletini yapıyordu küçüğü buyukle gelirse yapardi alışır zamanla dedik .. biraz küçüğe de alıştı neyse bı gün çıkardım bezi yarım saatte bı götürdüm 4-5sefer gitti hatta yarım saaten oncede kaçırdı kızmadım da tmm temizleriz dedim bidaha gitmedi kendini yerlere attı götürsem de yapmadı .gene birajtim bı ay geçti bı haftadır uykuya geçişte ne hikmetse çiş geliyor dio gidiyiuz bı gün yaparsa iki gün yok öyle tuvalette otuyieuz var dio ama yapmuyo yarım saat kalkmadigi oldu en son sinirle kaldırdım yapmıyor çünkü bidada var desede goturmedim .. eşimde alıştır deyip duruyor.tuvalrt olayını geçtim normal bezini bile aldırmak istemiyor  kaçıyor artık delircem.. gözümün önünde büyük tivaletini yapıyor beze hadi koş koş yapalım diyorum kaçıyor veya yok diye bağırıyor ama yapıyor

6 Cevaplar

+1 oy
(588 puan) tarafından
Benim kızımda öyleydi. Ara ver bence sonra tekrar dene
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hahaha hep biz bu bebelerden mi çekicezz ;)))
(385 puan) tarafından
Gözümü önünde beze büyük yapiyor ikiniyir hâlâ yok dio geliyorlar bana
tarafından
Hahaha yerim ya annesi belki daha erkendir onun için sabret bakalım bir olmazsa doktoruna sorarsin nasil konusmaliyim anlatmaliyim diye belkide o senden bir soz bekliyordur ;))
0 oy
(1,055 puan) tarafından
benim kız yarın 27 ayına gircek yaklaşık 1 haftadır başladım.bugun ilk kez altına kaçırmaları olmadi.ama dediginiz gibi benimki de gitmemek için bazen inat ediyo ağlıyo ama bir şekilde kandırıp götürüyorum götürünce yapiyor.cok büyük sevinç gösterisi yapıyorum hoşuna gidiyo 
(385 puan) tarafından
Şebek oldum şebek ama yok
0 oy
(88 puan) tarafından
Eğer bukadr inatlaştıysa bir iki ay ara verip sürece öyle mi devam etseniz. Ben de oğlumda iki defa bu süreci yaşadım, ikincide hallettik. İkisindede o bezi çıkardı konuşuyordu süreci sinyallerle o başlattı, ben destekledim ilkinde çişi yapyodu kakadan sonra korktu tuvalete girmeyi redetti ne kadr tatlı dille anlatsam da sonra çişide altına yaptı beze geri döndük. 2 buçuk ay sonra denediğimizde daha sabırlı ve destekçi dönütler ve açıklamalarla yeri geldi oyunla, yeri geldi kitapla, hikaye anlatarak çok şükür hallettik bu süreci. 
(385 puan) tarafından
2:3aydır bellı aralıklarla denedık bıraktık bu ay sukur dılı çözüldü cıs kaka pıs ıfrenc büyüdün artık cıs tuvalete bunları bılıyor anlatıyorda ama var bı durum bıraktım gene. Bı sure sormam . Yattık cısım geldı dedı emın mısın dedım evet dedı gıttık yaptı başka var mı yapcan mı dedım var dedı bı kez daha cıs yaptı bıttı mentıl anne dedı sıldık kalktık bende sevındım oley harıka aferın cıs yaptı oğlum çak fln dedım sevındı ama devamı gelır mı ne olur bıkmıyorum
0 oy
(7,791 puan) tarafından
O geve wcye gidip bekleme çoğu cocukta var sanirim. Kabiz da olabilir. Yada emfeksiyon cardir surekki idrar hissi olabilir.

O durum icin en guzeli lazimlik al koy yattigin odaya yapana kadar otur bunda de ragatsiz etme sen yat uyu bakma o tarafa.
(385 puan) tarafından
Esım lazımlıgı gezdırme dedı tuvalet kısmına alışsın bıda heryerde der dedı o yüzden bende yaparsa etrafa dıye koymadım canm
(7,791 puan) tarafından
Kardesim lazimlikla ogrendi tuvalete gecerken de zorlanmadi bende lazimlikla baslicam. Tasimasi da zor bi sey degil sonucta.
Ki baska tuvaletlere de mecbur kalinca yaptiriyodu annem.
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Çocuğu önce beze alıştırıp sonra durup dururken hayır artık yapma beze diyoruz, ne büyük stres çocuk için farkında mısın acaba.?  Sabır tükenmesine filan hakkımız yok. Sen şimdi tuvalete yapmaya alışıksın, sana deseler artık tuvalete yapmak yok altına bez bağlayacağım oraya yapacaksın, ne hissedersin? Tam olarak aynı şey çocuklar için. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 436 göst.
0 oy
4 cevap 234 göst.
26 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (561 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 556 göst.
0 oy
15 cevap 847 göst.
30 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (300 puan) tarafından soruldu

408,634 soru

12,279,424 cevap

37,843 kullanıcı

Kategoriler

...