Canım 2019 da gece suyum geldi ama 0 sanci doktorumu aradım sancin yoksa sabah gel dedi gece suyum bitti ama sancı hala yoktu sabah gittim bana dediği şey acilman yok bebek de küçük suda bitmiş hop sezeryan ki normal re bebek anne karnında 3 gün susuz kalabilio. Neyse o öle sezeryan old. 2021 Nisan da gebe kaldım ben İstanbul Pendikteyim özel hastane vardı gittim oradaki doktorum dedi sezeryan arasından 2 yıl geçmiş istersen normal yaptiran doktorumuz var dedi bende Bi denim dedim ona gittim çok ılımlı aşırı kibar ve sakin Bi doktoru hep ona gittim 41e kadar beklcez gelmezse sezeryaj dedi ve 40.4 de sabah suyum geldi tabi sancii da vardı hastaneye gittim zaten 1 cm açıklık önceden vardı 15.15 de 10 cm kendi sancimla normal doğurdum. Açıkçası çok kötüydü bebeğim 3615 gramdi ve ben ıkinmayi beceremedim popoma kadar yırtıldım ama bu tamamen benim ikinamamadan dolayı . Şimdi meşhur soruya gelirsek tabi ki normal doğum güzel. Hele ki o çıkış anı varya hep derlerdi kuş gibi oluosun gerçekten efsane Bi duygu rahatlama harikaydi