Kızlar çocuğumu annemlere birakil eşimle alışverişe gitttik bir magazaya girdik elbise aldım giymeye denedim kabinden çıktım eşime gösteriyorum eşimde coraplarini iste niye o kadar çektin kısalığı belli olmasın diyemi elbisenin dedi iste yok felan dedim ondan sonra elbisemi gösteriyorum bakıyoruz nasıl olmuş diye bı baktım eşim arkaada birini bakıp hafif tebbessumle arkamı döndüm kapalı bir bayana bakıyor bende kabine girdim üstümü çıkardım sakince çıktım kabinden eşime de eve gidiyoruz dedim bindik motora yolda diyor yine neye triplendin bidaha çarşıya gitmek yok sana dedi annemlere geldik ben bugün burda kalacaktım normalde eve gidceksin inat ettim dedi ben gittmiyorum dedim derken tartışma büyüdü iste sen nasıl bakarsin beni öyle karşında ***** yerine koyup dedim iste sanki ben o.... yapmışım gbi beni eve götürüyorsun dedim geldi ağzımın üstüne tokat attı bosan dedi çocuğu sana vermem gerekirse seni öldürürüm dedi bıktım bu adamdan kendini haklı görüyor herkese beni rezil ediyor beni suçlu gösteriyor su ramazan ayının yüzü suyu hürmetine rabbim beni aratsin ona değerimi anlasın. Dicem ama nerdee