0 oy
1,265 göst.
Aile kategorisinde (518 puan) tarafından
Eski eşimle 1 ay önce anlaşmalı boşandık, 2 tane erkek çocuğumuz var biri 4.5 biri 2.5 yaşında beni aldattı eski postumda yazıyor zaten aldattığını sürekli inkar ediyor ancak ben biliyorum. Onu kafamda tamamen sildim asla geri dönüşü yok ama bir türlü onu unutamıyorum, hırsımı bir türlü gideremiyorum. Özlemek desen değil de ne bileyim boşluk hissiz benim kocam niye yanimda yok niye bizimle mutlu olmadı diyorum, çocuklarım boynu bükük kaldı. Günlük aktivitelerimi yapamaz hale geldim düşünmekten uyuyamıyorum , yemek yiyemiyorum, dus almak istemiyorum, dışarı çıkmıyorum yani ruh gibiyim çok mutsuzum. Nasıl toparlanıcam bilmiyorum. Ama o çocukları almaya geldiginde gayet neşeli bu da çok zoruma gidiyor. Bana birde bundan birkaç gün önce bunca yıl seni boşuna çekmişim kafam şimdi çok rahat dedi o kadar ağrıma gitti ki o söz ondan 2 gün sonra da seni de çocuklarımı da çok seviyorum yazmış cevap dahi vermedim. Çocukları almaya sokağa geliyor daha hiç  yüzüne bakmadım. Ama kendi kendime oturup bütün gece ağlıyorum sürekli rüya görüyorum mutsuzluktan kahroluyorum bu sürece alışılıyor mu ne zaman geçecek yüreğim sürekli sıkışıyor 

31 Cevaplar

+11 oy
(895 puan) tarafından
Öncelikle bosanabildigin için seni tebrik ediyorum.gercekten resmi olarak onu hayatından defetmiş olman bile kendine değer verdiğini gösterir.. yaşadıkların hissettiklerin çok normal..taşindigimizda bile bunalıma giriyoruz ev degisti diye kendimizden geçiyoruz..sen çocuklarının babasını güvendiğin hayat arkadaşını hayatından çıkarmışsın tabiki bunun kendince belli bir yas dönemi olacak ama emin ol geçecek..suresi tamamen sana bağlı..çocuklarinla musmutlu bir hayat diliyorum sana arkadaşım..
(518 puan) tarafından
Çok haklısın canım böyle yalvarmasina bile tahammülüm yok da zaten yalvarmadı inkar ediyor sanki benim için hayat durdu gibi hissediyorum
(895 puan) tarafından
Zamanla her şey çok güzel olur..kardeşim aynı senin gibi bir durumla boşandı.. 3 ve 5 yasinda iki kizi var..basta çok öfkeliydi..8 ay oldu keske daha önce bosansaydim diyor.onlar da çok aşıktı ama zamanla bitti işte.. kardesimin şöyle bir avantaji var..annemler ona hep destek oluyorlar..çocuklar hasta olduğunda kres kapandığında falan hep annem babam yanlarında.. eski eşi basta oh rahatladım havasindaydi ama sefil oldu perperişan anasının evine döndü..yalvardı yakardı kardeşim geri adım atmadı..simdi kızlarıyla çok mutlu mesut yaşıyor..darısı başına inşallah..
(518 puan) tarafından
Inşallah  canım yorumun biraz beni rahatlattı kardeşin benim gibi oldu mu peki yani yas sürecine girer gibi oldu mu
(895 puan) tarafından
Oldu tabiki..geçmişim ziyan oldu boşa geçti gibi düşündü uzun bir süre.. hep bunu bize niye yaşattı bu çocuklar babalarına çok düşkünken nasıl bu hale geldik diye hayiflandi..simdi keske daha önce bosansaydim diyor sonra düşününce daha önce bu kafada değildim yine bosanamazdim diyor..kafasi allak bullak olmustu..ama kabullendi ve tamamen unuttu artık sadece couklarla ilgili görüşüyorlar..sana tavsiyem ne hissediyorsan onu yaşa.. uzgunsen ağla kizginsan bagir..dik durmaya iyi görünmeye falan çalışma.. hislerini yasa içini bosalt ve klasik ama gerçek bir laf var ki zaman her şeyin ilacı..
(518 puan) tarafından
Çok sağol canım benim yaşadıklarımı yaşayan insanların hikayesini dinleyince inşallah  bende toparlayacağım diye düşünmeye başladım
-Reklam-
+3 oy
(5,487 puan) tarafından
klasik kadin erkek farki. kadinlar ayrilik sonrasi hemen adapte oluyor duruma ne oldgu un farkinda ve acisini yasiyor. zamanla da bu acin azakip bitecek bir iki aya sen diyeceksin beni haketmeyen adami bosuna cekmisim diye. tam tersi esin de yani eski esin de suan ne oldum sarhosu ipini koparmis yularini cikarmis atmis suan havalarda ucuyor ozgur rahat. gun gectikce onun da kafasina dank edecek yuvami yiktim vovugumu esimi duzenimi aile hayatimi geride braktim diyecek ve kahrolma sirasi ona gelecek geceleri aglamasi etmesi sira ona gelecek emin ol erkekler grizkali olduklarindan jetnlari gec dusuyor. seninaldatanin zaten senin yaninda olmayi haketmemesi gerek. salla. birkac ay kafani dinle . yanlizlik allaha mahsus . duzgun adam gibi adam bulur evlenirsin.  hayata bir kere geliniyir. bi danglak yanlis yapti diye kendini kapatip meryem ana gibi kuruyup kalmamali hicbir kadin. hayat devam ediyor. hen sana hemen birini bul demiyirum . kendini kapama ve mutlu olmak icin o adami geri de birak su sira cociuklarinla ilsanda uc bes sene on sene bilemessin benki bir sene nasip cikar karsina sukredersin asil ben kurtulmusum diye
(518 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım bir de beni manipüle etmeye çalışıyor iste sen şöyleydin böyleydin bana iftira attınız hakkımı ödeyemeyeceksiniz filan diye
tarafından
Kız senin Allah canını almasın ya yoruma bak :D bir daha evlenip napacak ne güzel kafa rahat sjsjsjsj
(5,487 puan) tarafından
yok kiz nesi guzel yanlizlik allaha mahsus:) sahsen ben 60 yasinda da olsam aksam iki barkak karsilikli cay icip dizimizi izleyip kritik yapmak icin bile evlenirim:)
+1 oy
(10,572 puan) tarafından
yaşadıkların kolay değil, hazmetmek hiç kolay değil. bir de çocuklar var onlar da seni düşündürüyor. psikolojik destek alabilirsin 
(518 puan) tarafından
Bir psikologa gidicem elimde kuruş kalmadı maalesef bir  daha ki  maaşı bekliyorum teşekkür ederim
+1 oy
(56 puan) tarafından
Kalbimle kocaman sariliyorum sana. Sen zoru basarmissin kendin olmussun aldatilmayi sineye cekmemissin. Suan oylesin cunku o aliskanlik varya sevgiden beter. Geciyomu hemde nasil. Eskisinden cok yasama hevesi istegi mutlulugu olucak icinde. Dedin ya o cok mutlu vs diye. Erkekler gec algiliyor biseyleri. Sen iyilesip toparlanip ayaga kalktiginda onun akli basina gelecek. Ben olsam beni uzgun gormesine asla izin vermem. Sen elinden geleni yapmissin bu yuvayi seni hak etmeyen o olmus. İnadina dimdik dur inadina kendine bak. Kadinin en guzel makyaji isik sacan gozleri ve gulumseyen yuzudur
(518 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım bende sana kocaman sarılıyorum inşallah toparlayabilirim
+1 oy
tarafından
Rabbim bebeklerini sana bağışlasın.. Onların sana çok ihtiyacı var sen çok güçlü bir kadınsın kalk ayağa doğrul dimdik durmalısın eğer sana bişey olursa o bebişler ortada kalır bunu unutma. Daha çok yeni zamana ihtiyacın var sadece neler geçmedi ki neler bitmedi ki öyle düşün geçicek hepsi zor ama atlatacaksın rabbim sana öyle güç kuvvet ve sabır versin ki kolayca atlassın yolun bahtın açık olsun canım 
(518 puan) tarafından
Sağol canım inşallah
+1 oy
(57 puan) tarafından
Sana bunca yıl seni boşuna çekmişim direçyerek seni cezalandırmak, sana tamamen "boşandım mutluyum sen üzül" İmajı vermek istihor olabilir. Güçlü ol onu umursamadığını dibine kadar hissettir. O pişman olsun kaybettikletine. Bide bir hikaye olsun aklında fakir bir aile de çocuk babasına sorar baba ne zaman geçicek bu durum diye, baba der 40 gün sonra, çocuk o zaman zengin mi olucaz der, yok oğlum alışacağız diye söyler.... Açıkcası alışılmayacak şey yok.. Kendini eve kapatma dışarı çık kendine ve çocuklarına iyi gelir. Mümkünse dışarı çık ve kendine yemek ısmarla. Cidden kendinle vakit geçir çocuklarınla vakit geçir. Kötü düşünme. Şöyle düşün vücudunda kanserli bi doku vardı ve ameliyat oldun kurtuldun.... Şimdi iyileşme sürecindesin. Allah sağlık versin her şey düzelir, alışılır... Çivi mi çakıcaz dünyaya hepimiz ölüp gidicez anı yaşa, her yaşın ayrı bi güzelliği var bu günler gelmez, kendini sev, doğan güneşi sev, beyazlayan saçlarını sev.. Bazen uykusuz geceleri dahi... Hatta şöyle düşün Allah sevdiği kuluna dert verirmiş diye, kaldıramayacağın yükü vermez korkma...
(518 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım yorumun bana çok iyi geldi sevgiyle kal
(57 puan) tarafından
Rica ederım
0 oy
(1,181 puan) tarafından
Cnm daha çok yeni alışacaksın  artık yoluna bak snde mutlu ol eğlen onu hiç takma sna layık olsaydı sni aldtmazdi sni haketmeyen birini bukdr takma 
(1,181 puan) tarafından
Olan oldu artık hem o sni aldattı bunun geri dönüşü olmaz barisaydiniz bile kafanda hep bu olacaktı ve hep huzursuz olacaktın
(518 puan) tarafından
Yok kesinlikle barışma fikri aklımda yok zaten bana yasatilani ve boşluk hissini unutamıyorum demek istedim
(158 puan) tarafından
Djni olaraktami boşadi acaba?
(518 puan) tarafından
Yok bosol demedi yani en azından yüzüme ama zaten  resmi olarak bitimce bildiğim kadarıyla dinen de bitiyor
(158 puan) tarafından
Yok hayir bitmiyor. 3 ayri talak mevcut. Eğer 3nü birden ayrilma amaciyla soylemediyse tek bir talaktan boşamiş sayiliyor resmiyetteki ile.
0 oy
(369 puan) tarafından
Haklısın ama sana bunu yapanı hiç kafana takma tabi keşke yapmasaydi çocuklarınizla mutlu olabilirdiniz, sevmemiş belkide bilemedim bosandiysaniz düşünmeyin o düşüncek kafasına dank edince ama iş işten gecicek, asıl sen o çocukları almaya geldiginde sen daha mutlu ol onun zoruna gider bır süre sonra sakın üzülme valla bak aldatan bidaha aldatır çocuklarınla mutlu ol bence cnm , bak bende boşanma durumundayım adam imza atmıyor çocuk görüşlerine geliyor olay çıkarıyor ediyor , bu arada boşandın babayla çocuk goruşleri nasıl oluyor 2 yaşında baba çocuğu evine yatılı alabiliryormuş sizin mahkemede çocuk görüşleriyle ilgili ne karar çıktı merak ettim benimde oğlum var 1,5 yaşında devlet babaya ayda 1 veya 2 gün yatılı veriyormuş 
(518 puan) tarafından
Sağol canım, biz anlaşmalı boşandık görüş günlerini biz yazdık 2 haftada bir yatılı şekilde ancak ben sorun cikarmiyorum çocuklarım babasını çok ozluyorlar çocuklar yada babaları ne zaman isterse hafta ici de olsa bazen 1 saatliğine bazen 3 saatligine alıp getirip bırakıyor mesela bugün görüş günü değildi 4 buçukta aldı 8 bucukta bıraktı. Çocuklarla rahat görüşebilme şartı ile anlaşmalı boşanmayı kabul etti
(369 puan) tarafından
Şimdi benm adam okadar anlayışssiz ki bu çocuğu alabilir mi 2 yaşında yatılı bu bana getirmez , dün görüşte bana diyor bu çocuk yakında bende yatılı kalcak sen essek gibi gelip Alcan diyor bana, mesela anne çocuğuyla şehir degişirse gene baba gelip yatılı alabilir mi mesela 18 saatlik yol
(518 puan) tarafından
Canım cocugun kişisel ilişki gününde çocuğun bulunduğu yerden baba teslim alır oraya geri bırakır bazı hakimler yatılı verir bazıları 3 yasindan sonra verir o hakime göre değişiyor. Analdigim kadarıyla sizin çekişmeli sürüyor karar  nasılsa  onu uygulayın canım
(369 puan) tarafından
Evet orası öyle ama , çekişmeli sürüyor bizim karşi taraf imza atmıyor, ben şehir değiştircem baba ister gelip gittiğim yerden çocuğu alabilir mi onu merak ettim
0 oy
(16,103 puan) tarafından
Öyle ş..siz birinden kurtulduğun için şanslısın aslında beş yıl değilde yirmi yirmi beş yıl çektikten sonrada aldatılıp ayrılabilirdin ama şimdi en azından kendine yeni bir hayat kurabilirsin 
(518 puan) tarafından
Sağol canım haklısın inşallah
0 oy
(5,080 puan) tarafından
Kafanı başka şeylerle oyala . Çalış.  Baska şeyleri dusun  . Birsuru aldatan erkek var sadece o değil 
(518 puan) tarafından
Sağol canım haklısın
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Bence hiç üzülme aksine daha iyi ol gez toz çocuklarınla hayatına bak seni aldatan bir insanın kahrini cekmektense cocuklarinla daha kafan rahat eder bnde ilk başta oyleydm aldatildim ve affetmedim şuan diorum ki iyiki affetmemisim bnm davam sürüyor üç yıl oldu daha bosanamadik sen gene şanslısın anlaşmalı olmuş 
(518 puan) tarafından
Çok sağol canım aynen anlaşmalı bosanabildigim için kendimi de şanslı hissediyorum. Senin için de çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun
(1,003 puan) tarafından
Saolasjn seninde Rabbim yardımcın olsun zor günler geçiyor sen yeterki sağlam dur Allaha sığın hoşuna üzme kendini mutsuz evlilik sürmektense böylesi daha iyidir bilemessin Vardır herseyde bir hayır değen jnsana üzülürsün ama değmeyen insana kurtulduğuna sukredersin salverme kendini o yüzden
0 oy
(2,157 puan) tarafından
Zamanla unutacaksın canım bende seni sevmiyorum de kafanda bitir 
(518 puan) tarafından
Inşallah canım
0 oy
(1,707 puan) tarafından
Seni başkası için aldatan biri için asla üzülme emin ol şuan böyle düşünüyorsun ama ilerde iyiki boşandım hayatımı maf etmedim deceksin 

Nice kadın var korkup bosanamiyor mecbur katlanıyor ama sen adım atıp bitirdin tebrik ederim kendini uzup kapatma bunalıma girme sana iyiki senden kurtuldum deyin için boşlukta hiç olma tersine kendine bak kendini yap ye gez iç sende iyiki senden kurtuldum de adam pişman oldum sen olma 

Çocuklarına güç ver onlarda sana bakıp üzülmesinler kendini toparla

Herşey gönlünce olsun inşallah 
(518 puan) tarafından
Insallah canım
0 oy
(2,999 puan) tarafından
Bi arkadaşım boşandı cok mutsuzdu bir de kızı var .. o gününü gün ederken benim hayatım mahvoldu diyordu ben çocuğun hayatını yaşıyorum o keyfince yaşıyor diyordu .. ailesi destek oldu kız kendini işe verdi derken hayatına biri girdi şu an mutlu neşeli evliyken bile böyle değildi .. kendinize zaman verin
(518 puan) tarafından
Inşallah canım
0 oy
(2,396 puan) tarafından
Haketmedigin için zoruna gidiyor ama benden tavsiye bi piskolog yardımı mutlaka ama mutlaka al
(518 puan) tarafından
Alicam inşallah canım
0 oy
(547 puan) tarafından

:'(:'(rabbim gönlünü ferahlatsin insallh neolur üzülme bende aldatıldım boşanmadin çocuklarımla gidecek yerim yoktu ailem kabul etmedi ama sanki hergun öluyorum  okadar iyi ankiyorumki yanındayım eşim drnilcek adamın ama bı boşluktayim yalnızım sevgisiz bı başimayim sanki.surekli neden niye dye dye yedim bittirdim kendimi.aglamadigim gün yok psikiloga git sende lütfen inan erkeklerin umrunda dgl kendini bittirdiginle kalırsın.duygularini okadar iyi anliyorumki hemde derinden kalbimden hissediyorum ne hissettiğini nasıl acı cektigini

(518 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım Allah yardımcın olsun rabbim senin de gönlüne ferhalik versin inşallah
(547 puan) tarafından
Amin insallh cnm hepimizin insallh.kimsenin ettiği yanına kalmaz kim ne ekerse onu elbet birgün bicecek pişmanlıktan nefesleri kesilsin insallh
0 oy
(395 puan) tarafından
sana coook buyuk bir tebrik gonderiyorum aferin aferin aferin cook buyuk bisey yaptigin inanilmaz guclu bi kadinsin oncelikle bunu untma bence 2. si ben de senler once nisanlimdan ayrildim ayni seyleri yasadim cocuk yoktu ama ben de aldatildim hissel olarak senle ayniydim su an cok yeni o yuzden boyle hissediyorsun bunun sebebi degersiz gormen kendini ama asla oyle degil biraz zaman gectikten sonra nefes aliyorsun o kadar alisiyorsun kj su an ki hayatina oh be diyosun keske once yapsaymisim o yuzden knedine zaman ver sana iyi gelen seyleri yap kafani dagit unutacaksin merak etme 
(518 puan) tarafından
Inşallah canım çok teşekkür ederim
0 oy
(9,451 puan) tarafından
Kadın once yıkılır yasını tutar küllerinden dogar sonra. Erkek önce özgürlüğün sarhosluguna kapılır sonra yavas yavas eşini özler hayatını özler. Bekle bakalım 
(518 puan) tarafından
Sağol canım inşallah en yakın zamanda bende  toparlarım
(9,451 puan) tarafından
Toparlarsın sadece düzenin değişti. Yeni düzene alıstıgında sende diyeceksın bu m.al. a nasıl katlanmısım diye
0 oy
(2,003 puan) tarafından
Yılların alışılmışlığı var sonuçda sevip aşık olup evlenmişsin ve iki evlat doğurmuşsun o adama demekki iyi bir eş olmuşsun ki bu yapılanları hazmedemiyorsun  oda seni sinir etmek için iyiki boşanmışık diyor çünkü onu sen boşadın o seni boşamak istemedi oda kendine bunu yediremiyor hiç üzme tatlı canını yıllık iznin varsa al çocuklarınla iki üç gün bir yerlere git kafanı dağıt sen mutsuz olursan evlatlatında senin mutuzluğundan etkilenir hayat devam ediyor çok şükür sağlıklısın evlarların sağlıklı 
(518 puan) tarafından
Yıllık izindeyim ama evi satıyorum canım müşteriler geliyor maalesef bir yere de gidemiyorum araba da onda gezip duruyor çok bunaldim
(2,003 puan) tarafından
Araba ortak malınız iste lazım de babasının evinden mi getirdi sanki
0 oy
(372 puan) tarafından
Her şeyden önce alışkanlık var okadar yıl aynı evi paylasmissiniz seni aldatan bir erkek le dahada kotu olurdunuz psikolojik şiddet girerdi isim icine rabbim feraha çıkarsın hepsi geçecek canım 
(518 puan) tarafından
Inşallah canım cok sagol

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 2,219 göst.
7 Nisan 2023 Aile kategorisinde Rabiaerik (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,394 göst.
0 oy
33 cevap 1,987 göst.
18 Aralık 2021 Aile kategorisinde Bttrx (9 puan) tarafından soruldu
0 oy