0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Annelerrr bebisler kaç aylikkkkk? nasıl uyutuyorsun uz birde gece kaç kez uyarıyor? 

13 Cevaplar

0 oy
(16,484 puan) tarafından

Saat başı uyanıyor 16 günlük :ermm:

tarafından
Yaaa benimki de o zamanlar öyleydi sadece ortama alışmaya çalışıyor inanırmisiniz ben saatlerce emzirirdim hatta kucağımda emzirirken uyumslugum çok :) ilk iki ay yapışıktk resmen :)
-Reklam-
0 oy
(7,241 puan) tarafından
18 aylık besigine koyuyorum Kendi kendine uyuyo gecede bazen bir kere uyaniyo bazen de hiç uyanmaz
tarafından
Yaaa maşallah nasıl başardınız z kendi kendine uyumayı hep mi böyleydi acaba
(7,241 puan) tarafından
5 ayına kadar sabaha kadar ayaklarimda sallayarak uyuyodu sonra alistirdim Kendi kendine uyuyo şimdi uyku eğitimi verdim yani
tarafından
Ben birazcık geç kaldım sanrm ya 10 aylık ama Bi kaç kez denedim baya ağlıyor bende bıraktım kıyamıyorum
tarafından
Nasıl verdiniz acaba
(7,241 puan) tarafından
Kitaplar okudum instagramdan uyku egitimcilerin gonderilerini okudum oğlum için hangisi uygun diye arastirdim çünkü birden fazla uyku metodu var benim oğlum o zamanlar 5 aylık olduğu için bize en uygun metot pışş-patt metoduydu ağladığı zamanlar poposuna pat pat yapip bir yandan pışpıs yapıyodum uyuyana kadar böyle devam ediyoduk sustugu zaman durup ağladığı zaman devam ediyodum gece kalkmalarinda da aynısını uyguladım ilk 3 gün çok zordu saatlerimi aliyodu ama sabrettim tam tamina bir ay içinde öğrendi oğlum çok şükür çok rahatlık şimdi kendi odasinda bağımsız bir şekilde uyuyor
tarafından
Maşallah canım ne güzel
0 oy
tarafından

28 aylık olucak bir kaç gün sonra sadece gece uyuyor:D

tarafından
Yok canım ben bişey yapmıyorum gündüzleri uyumasın diye yaramazlık yapmaktan uyumaya fırsat bulamıyor ki akşam yemeğini yer yemez bayılıyor hemen
Bebeklikten beri geceleri pek uyanmazdi beşikte salliyordum ama 9 aydan sonra beşikte uyumadı kendiliğinden yerde uyudu
tarafından
:) :) yaaa minnoş yaramaz:) kendiliğinden mi sallamayı bıraktı pekii yani siz saat düzeni yaptınız mı yada bebek istediğinde mi kendiliğinden uyurdu 9.ayda felan
tarafından
Emzirirken uyuyordu canım yerine yatiriyordum sonra sallamadik zaten alışmasın diye geceleri çok ağlarsa salliyordum ama memeden kestikten sonra kendi kendine uykusu gelince başını dizime koyar hemen uyur
tarafından
Önceden peki belli bir sata düzeni koymusmuydunuz
tarafından
Şöyle canım 8-9 aylıkken sabahları erkenden kalkardı önce emzirirdim sonra kahvaltı bir iki saate tekrar emzirince uyuyordu öğlenden sonra 2-3 gibi yine uyuyordu sonra diğer uykusu akşamdı  yani ben özellikle yapmadım öyle alıştı beslenme saatleri aksatilmadigi sürece uykusuda düzenli oluyor
0 oy
(844 puan) tarafından
10 aylık  ayagimda sallayarak uyutuyorum . Günde de değişiyor ama net 4 kez kalkıyor gece
tarafından
Yaaa benimki deee bende sandım bir tek bende bu problem bazen emmiyor bile ama illa o memeye gelecek yani
(844 puan) tarafından
Aynen aynen ama bazen emziğini veriyorum geri hemen uyur
tarafından
Bizimki uykuda emzikte almıyor :/
0 oy
(373 puan) tarafından
18 aylık sütünü içer yanıma uzanır yatar 3.4 defa kalkar
tarafından
Bende bazen yanıma alıyorum yaa napaym alışır diyorlar yanında yattığı için kalkıyor diyorlar ama beşikte de ayni
0 oy
tarafından
48 günlük popisne pis pis yapip uyutiyorm
tarafından
Yaaa ne güzel maşallah benim annem ve kaynanam baktı genelde onlarda habire salladı
tarafından
Salamk zor canm kac aylik degistrsen alismadysa zor olur kardeşim i salrdik zor du baya
tarafından
Yaa şuanda 10 aylık gerçekten bazen çok zorlanıyorum...Gece çok sık uyaniyor bazen korkarak kalkıyor denedim Bi kaç kez popoya pat patla uyumayı sonra yatır kaldır denedim ama ortalığı yıktı alışmış sanırım her ağladığında almama
tarafından
Uyku eğitimi video lari izleye bilirsin canm durmn varsa eğtim alabilirsn şimdilik bn aç olmdgni biliyorsam pış pis yapip yendn uyutiyorm
tarafından
Benimki baya yıktı canım ortalığı aslında açta değildi bilmiyorum ki neden öyle yapti
0 oy
tarafından
3.5 yaşında yanına yatıyorum geç yatıyor ama sabaha kadar uyuyor çok şükür Rabbime 
tarafından
Kaç aylık şuan
tarafından
10 canım Bi kaç kez denedim ama emmek için yıktı ortaligi
tarafından
Aslında ben diyroum keşke daha erken deneseymisim isteyince oluyor gerçekten kendini iyi hissediyor hazır oldugun an dene bnece küçük odası daha iyi
tarafından
Bi kaç kez denedim ama geç kaldım sanrm canım baya ağladı kıyamıyorum biraz daha zaman geçsin beni Anladığında tekrar deneyecegm
tarafından
Her çocuk farklıdır tabiki annesi sensin bizden daha iyi bilirsin hayırlısı olsun cnm
0 oy
(2,768 puan) tarafından
2 aylık gündüzleri 2 defa zor bela uyuyor yarim saat geceleri saat başi ayakta sabah 8 den sonra da hiç uyumuyor
tarafından
Sonradan düzeliyor annesi az daha sabır :)
0 oy
tarafından
18 aylık elini tutarak uyutuyorm 
tarafından
Oy maşallah :)
0 oy
tarafından

1 yaşında yanına uzanıyorum öyle uyuyor canim hiç sallamadim alistirmadim gece de çok nadir uyanıyor çok şükür maşallah diyeyim :D

tarafından
Maşallah yaaa canım valla benimki annemler ilk zaman alıştırdı saallaamaya kolik gogus yarasi derken inan çoğu zaman sallayarak ta uyumak istemiyor artik
0 oy
(20,539 puan) tarafından
6 yaşında kendi uyuyo 3 yaşında yanımda yatıyo 22 aylık sallıyorum ama yarım saattir inatla uyumuyo :D
tarafından
Yaa maşallah 3 tane bir de Allah kuvvet versin :)
0 oy
(291 puan) tarafından
Vala kızım hep kendi kendine uyurdu taaki diş dönemine kadar. Şu an 11 bucuk aylık gece yarım saatte bir yada 15 dk da bir kalkıyo :) hep memede.. Umarım deliksiz uykuları görürüz bizde hasret kaldım vala
tarafından
Eğer önceden bir düzeni varsa canım dis döneminden sonra o düzene dönüyor merak etme
(291 puan) tarafından
Ayy inşallah :)
0 oy
(133,608 puan) tarafından
ooy yikadim doyurup uyuttum
tarafından
Oh maşallah diyelim :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 193 göst.
14 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde kediterbiyecisi (1,502 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 185 göst.
20 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,717 soru

12,316,994 cevap

38,864 kullanıcı

Kategoriler

...