0 oy
862 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar hatirlarsiniz geçen perşembe post açmıştım kaynanamla ilgili doktor doğum günü verdi kaynanam ben bakamam dikisime pansuman falan yapamam bayiliyim diyo kayinbabam annene söyle iş yerinden bi hafta izin alsın diyo annem izin alamiyo kayinbabamda bakmak istese alır istemiyo dedi demiştim eşimle kavga etmiştik o gün iftar vaktine kadar ağladım ağladım uyumuşum eşim geldi özür diledi beni uyandırdı sancım arttı  kayinvalidemlerdeydik daha bi eve gidelim dedim eşime eve giderken yolda iyice arttı doguruyorum sandım dk tuttum 5 dkda bi 52 sn sancım oluyodu doktoruma haber verdim hastaneye git nöbetçi doktor bi baksın dedi hemen duşa girdim ben duştan çıkana kadar doktorum eşimi 3 kere aramış naptınız diye duştan çıktım hastaneye gittim ultrasonla baktılar alttan muayene yaptılar değişiklik yoktu doktorum tekrar aradı naptın Merve dedi anlattım seni nstye bağladılar geliyorum bu işi burda bitirelim dedi güldü yarım saat içinde hazırlandım annem babam eşim kaynanam dogumhaneye geldiler doktorum nstme baktı kız naptın evde sen bu sancı ne iyiki yolda dogurmamissin dedi sonrasında da spinal anestezi ile 14 Nisan 23.55te oğlum dünyaya geldi çok şükür biraz erken doğdu ama olsun çok tatlı minnoş bi bebeğim var artık <3:)

22 Cevaplar

0 oy
(12,705 puan) tarafından
Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah görümcem de geçenlerde ambulans da doğurdu 
tarafından
Maşallah rabbim hayırlı evlat etsin inşallah ❤️
-Reklam-
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım ☺️
tarafından
Allah razı olsun rabbim hepimizin evladını hayırlı evlat etsin inşallah
0 oy
tarafından
Maşallah canım Rabbım analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın 
tarafından
Allah razı olsun canım hepimizinkini inşallah :)
0 oy
(1,366 puan) tarafından
Allah saglıkla buyutmeyi nasip etsin canım bol sutler :) 
tarafından
Valla çocukta sarılıkla enfeksiyon riski çıkınca kendi annem git biraz kal hizmet etsin sana boşver sende cocugunla ilgilen dedi eşimde gidelim deyince kırmadım geldim kaynanama ama doğumdan 3 saat sonra koridorda yürüyen ben yatak döşek yatıyorum ağrım var diyorum odadan dışarı çıkmıyorum yemeğim çayımı kaynanam önüme getiriyo şimdi de sürekli çocuğun gazı var deyip duruyo halbuki patır patır cikariyo çocuk azıcık ağlayınca hemen gazı var diyo ilk günler sütun yok sütun yok dedi sütun geldi şimdide soranlara şimdilik var bakalım diyo sor bakalım umrumda mı hiçte değil pazar günü kendi evime geccem inşallah
(1,366 puan) tarafından
Aynen canım bravo takma kafana hiç birseyi kendi evinde daha rahat edersin. Bebegi tek buyutmek daha guzel az insan cok huzur :)
tarafından
Aynen öyle tek sorun eşimin vardiyalı çalışması ama yapcak bişey yok biran önce düzen oturtmak lazım :) zaten ikide bi gelip uyuyan çocuğun yüzünü açıyorlar ağlamadan uyanmadan alıp alıp kaldırıyorlar uykusunu alamiyo çocuk
(1,366 puan) tarafından
Hey Allah im tam cinnet gecirmelik :) Neyse ki az kalmıs :) Allah yardımcın olsun canım yaparsın sen bakarsın bebişine guzel guzel...
tarafından
Ayy teşekkür ederim canım Allah razı olsun:)
0 oy
(306 puan) tarafından
Yanında kimse kalamıycak mı belli bir süre 
tarafından
Valla ben acil doğuma girince annem izin alıp geldi ilk gece kaynanamla yanımda kaldılar ( çok lazımdı sanki hemşireler bile git dedi gitmedi ) ertesi gün yine annem kaldı iki gün kendi evimde annemle kaldım çocukta sarılıkla enfeksiyon riski çıktı bi de dikişim kanayinca eşim çok ısrar etti kaynanamgildeyim bende kimse yanımda kalmasın diye hiç yatmamisim madem öyle illa gideceksen yatarım bende dedim odadan dışarı çıkmıyorum yemeğim çayımı kaynanam önüme getiriyo oh bende oğlumla ilgileniyorum iyice dikisimde dinlendirdim pazar günü eve geccem inşallah ondan sonra yalnizim
0 oy
(8,356 puan) tarafından

hamile kadini strsse sokup erken doguma sebep veren cahil kafalar:angry:Rabbim saglikla buyutmeyi anali babali buytmeyi nasil etsin

tarafından
Amin canım inşallah Allah'a havale ettim ben hakkım helal değil Allah'tan oğlumun gelişimi 2 hafta ileriydi birazda kilolu doğunca bişey olmadı şimdi çok ısrar ettiler eşimde gidelim deyince kırmadım kaynanamdayim yattım bende ağrım var deyip kalkmiyorum hep oğlumla ilgileniyorum yemeğimi cayimida önüme getiriyolar
(8,356 puan) tarafından
oh en iyisi baksin az  nazlan çaktırma:)
tarafından
Aynen aynen ben ta hastanede ayaklanmistim şimdi yatiyorum :)
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın
tarafından
Hepimizinkini inşallah
0 oy
(2,993 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün cnm bnm 
tarafından
Allah razı olsun kardeşim hepimizinkini inşallah
0 oy
tarafından
Maşallah canm Allah analı babalı büyütsün. Nöruyonuz laaann ben geliyorum bu ne kavga dedi zaaaar;))))
tarafından
Hahah çok doğru ya da cikiyim da ne olcaksa olsun bitsin annemi uzmesinler daha fazla dedi  teşekkürler canım güzel duan için rabbim tüm evlatları ana babasına bağışlasın inşallah
tarafından
:)))
Amin canım amin❣❣❣
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün inşallah 
tarafından
Hepimizinkini inşallah
0 oy
(3 puan) tarafından
Allah analı babali büyütsün insallah
tarafından
İnşallah canım hepimizinkini
0 oy
(3,095 puan) tarafından
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
tarafından
Sağol kuzummm Allah razı olsun hepizinkini inşallah
0 oy
(2,928 puan) tarafından
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inş ❤ 
tarafından
İnşallah cnm hapimizinkini :)
0 oy
(493 puan) tarafından
Rabbım analı babalı büyütsün herşeyi unutturmaya gelmiş demekki minigin 
(493 puan) tarafından
Bana da sonradan dediler bende senin gibi çok pişman oldum neyse başka çocuğa artık
tarafından
Valla öyle zor bi doğumum oldu ki tekrar çocuk hiç sanmıyorum
(493 puan) tarafından
Deme öyle bak şimdi yanında herseyi unutturmus. Hem anlattığına göre yine kolay olmuş benim gibi 3 cm açıklıkla 1 hafylta git gel yapmamışsın
tarafından
Benim sezeryan oldu ya bilmiyorum tekrar nasıl olur bebek iriydi ben zayiftim kocaman dikişim var
(493 puan) tarafından
Kocaman kıyamam ya rabbim inşallah tez vakitte geçirir
0 oy
(840 puan) tarafından
Allah bağışlasın kuzum 
tarafından
Sağol canım Allah razı olsun hepimizinkini inşallah
0 oy
(840 puan) tarafından
Allah bağışlasın kuzum allah anali babali büyütsün 
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Rabbim analı babalı büyütsün canım ne güzel yapmışsın doğumunu benimkide acil sezeryandi tesadüfen kontrole gittik kalp ritminde bı artış bı düşüş vardı acilen ameliyata alındım ama herşey çok heyecanlıydı hemşireler benim ve bebeğimin canının derdindeyken bende hamilelik aç gözlülüğü işte. Onların soğanlı dürümünün derdindeydim:) çok şükür sağlıklı bi şekilde kucağıma aldım hemşireler üç aylık mı bu bebek diyolardi
tarafından
Ayy kız iri bebek çok zor taburcu günü sabah çocuk doktoru bakmaya geldi bu bebek geç doğmuş gelişimini tamamlamış susuz kalmış sarılık ve enfeksiyon riski var demesin mi halbuki 37+5te doğum yaptım hatta 40 haftayı hesaplıyoruz kına geceme denk geliyo düğünüm bile olmamış ki ilk ay enfeksiyon kaptım söktürücü ilaç kullandım üstüne adet gördüm
0 oy
(71 puan) tarafından
Benide aglata aglata doguma soktular sıkıntı dogumu yaptim hic sancim suyum gelmedi nisanda gelmedi acilma 1 santimken 4 dakikada bir agrim geliyordu kimseye hakkimi helal etmiyorum canim Allah anali babali buyutsun saglikla sanada gecmis olsun
tarafından
Bende bende asla hakkımı helal etmiyorum benim ta 35 haftada sancım çıkmıştı doktorum yürüme ilişkiye girme demişti o gün sabah doktorum doğum sancısı gibi sancin var cumartesiye gün verelim ama inşallah yarın gelmezsin demişti bunu bile bile yaptılar hakkımı helal etmiyorum çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim senin evladını da sana bağışlasın inşallah
(71 puan) tarafından
Amin kuzum
0 oy
(122,901 puan) tarafından
hayirli evlat olsun
tarafından
Hepimizinkini inşallah
0 oy
(1,059 puan) tarafından
Rabbim suze bagislasin 
tarafından
Allah razı olsun hepimizinkini inşallah