0 oy
234 göst.
Aile kategorisinde (34 puan) tarafından
Kizlar ben 37 5 te dogum yapicam gecen hafta ciger gelistirici igne de yapilmisti ama yine de 37 5 de sezeryanla doğum da sizce kuveze girer mi bilgisi yada fikri olanlar lutfen cevaplarsa sevinirim

21 Cevaplar

0 oy
(2,903 puan) tarafından
Girmez bence canm baya büyük haftası 
(34 puan) tarafından
Insallah canim dua et
(2,903 puan) tarafından
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤ ❤
(34 puan) tarafından
Amin Rabbim sana ve butun cevap verenlerin evlatlarını esirgesin korusun
Cocuk sevgisini tatmayanlara da tattirsin
(2,903 puan) tarafından
Amin canım Rabbim evlatlarımızı korusun
-Reklam-
0 oy
(2,858 puan) tarafından
Bilgim yok cnm sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah cnm bnm 
(34 puan) tarafından
Ya inşallah muminin baska bi mümine duasi kabul olurmus iki doğum yaptim ilkinde oglum 20 gun küvezde kaldi 2. De ölü doğum oldu ama bu defa bende butun anneler gibi hastaneden kucagima alip vikmak istiyorum
(2,858 puan) tarafından
Insallah inşallah Peygamber efendimizin doğum günü hurmetine sağ salim doğur evinize geçin Rabbim hastane köşelerinde süründürmesin ❤
(34 puan) tarafından
Amin canim amin cookkkkk tsk ederim guzel dua ve cevabın icin Rabbim dileginde ne varsa kabul büyürsün
(2,858 puan) tarafından
Bende sana teşekkur eserim cnm bnm duan icin ❤☺
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Ben 37. Haftada sancımla gittim, açılmam olmadı sezeryana aldılar.. 2400 doğdu şükür küveze falan girmedi.. 
(34 puan) tarafından
Hay maşallah darısı basima inşallah benimde kuveze girmez
(2,210 puan) tarafından
Korkma haftası büyük zaten hem ciğer geliştirici de yapılmış, allahın izniyle birşey olmaz.. rabbim sağlıkla sizi birbirinize kavuştursun inşallah..
(34 puan) tarafından
Amin canim cok tsk ederim cevapladigin icin
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ 35+6  Bizimde Suyumuz bitmiş kalp atışları yavasladigi için acil sezaryen ile doğum yaptım bebeğim 9 gün kuvezde kaldı Bebeğin gelişimi e ve durumuna bağlı bencee benim çıkacağım gün yan odadaki hastanın 45 haftalıkti bebeği hemen yanına vermislerdii Haftamız buyukmuss sizin girmez inşallah 
(34 puan) tarafından
Cok istiyorum bu defa bende oglumu kucagima alıp eve donmeyi
(15,869 puan) tarafından
İnşallah korktuğun gibi olmaz canım q❤️Ben 9 gün bekledimm zor ama geçiyor 10 aylık olcak bile oglumm çok şükür
(34 puan) tarafından
Ayyy inşallah canim tsk ederim cevapladigin icin
0 oy
tarafından
36+5 de doğurdum girmedi çok şükür seninkide girmez inşallah sarılık için kalmıştı bir gece sadece
0 oy
(2,468 puan) tarafından
37+4 ye yaptım sezeryan girmedi kuveze. Ciğer geliştirici iğne de yapılmamıştı.
0 oy
(3,095 puan) tarafından
Bi sağlık sorunu yoksa girmez canım haftası büyük rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Alınmaz galiba 36 dan sonra normal kabul ediliyor zaten 37 bitmiş 38 den gün almış oluyorsun ciğer geliştirici de olmuş bende şuan o tarihlere gün verse diye bekliyorum hatamı bilmem ama çok zorlanıyorum doğsa daha faydam olur gibi geliyor bana 
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Bebeğim 37+0 da dogdu. Maşallah 3200 doğdu küveze de hiç girmedi. Bana sadece 2 tane ciğer geliştirici yapmaya fırsat olmuştu. Allah kolaylık versin sana da. Sağlıcakla kavuşun inşallah.
0 oy
(275 puan) tarafından
Bi bilgim yok canim insallah girmez bol bol dua et 
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Biri 34 de doğdu diğeri 37 ye girdiği gün doğdu ikisinide küveze koymadılar Çiğer geliştirici olduğum için gelişmişti yani 
0 oy
(316 puan) tarafından
Tam 37.5 te yaptım ama iğne vurmamislardi acil doğuma alındım kuvoze girdi ciğerleri gelişmediği iicn hatta entube bile oldu sonra oğluma iğne vurdular ve iyileşti vok şükür. Ama her doğum her bebek bir degildir cnm benm 36 da doğup kuvoze gitmeyende oluyor 40 da dogupngidende. Ne güzel iğne vurmuslsr sana. Bu arada sağlıkla al kucağına insllah
(34 puan) tarafından
Inşallah canim dedigin çok doğru 40 doğup kuveze giren var benim ilk oğlum da 40 haftasında doğdu doktor yasamaz dedi ama Rabbim ne büyük mevla ki oğluma sifa verdi 20 gun sonra küvezden cikti
(316 puan) tarafından
Kurban olduğum Allah öyle büyük yarattığı o kadar güçlüki. İçini ferah tut canım benim Allah'ın izniyle hayırlısıyla kucagina alırsın . İlk doğum ilk heycsn biraz korkulu geçtiği icin bundada böyle telaş etmen çok doğal . Eminimki ikinci gebeliğim olursa aynı korku bendede olur. Ama için ferah olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
(34 puan) tarafından
Aynen oyle ilkim küvezde bi korkuyla gecti ikinci de kipir kipir denilen cocugun karnimda ölü oldugunu ogrendim ölümlere gittim geldim bu da üçüncü ve bende millet gibi hastaneden kucagima alip gelmek istiyorum
(316 puan) tarafından
AA çok üzüldüm çok geçmiş olsun cnm.benm içini ferah tut sitres etmeki karnındaki yavrucakta stres olmasin
0 oy
(4,139 puan) tarafından
Önemli olan haftası değil ki balım bebeğin durumu geçen bi fenomen doğum yaptı nerdeyse 41 haftaydı küveze aldılar bir hafta sonra çıktı. Sen gönlünü ferah tut o ihtimali çıkar aklından iyi düşün iyi olsun inşallah kendini de bebeğini de üzme ❤️
0 oy
(2,525 puan) tarafından
37 haftada niye ciğer geliştirici yapıldı ki canım artık prematüre olmuyor ki
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Haftan gayet iyi canım küveze girme meselesi bazen haftaya bakmıyo 40 haftada da küveze giren var ama 35 te bile girmeyen var. 
0 oy
(3,308 puan) tarafından
37+3te sezaryenle doğum yaptım küveze girmedik çok şükür canım 
0 oy
(14,123 puan) tarafından
37+0 da yaptim kuveze girmedi sukur bunun hafyadan ziyade bebegin durumuyla solunumjyla alakasi var ileri haftada bir bebekde gireblr yani
0 oy
(108 puan) tarafından
38. Hafta cuma gunu sezeryana gun almistim erken dogum tehlikem oldugu icin  35. Haftada ciger gelistirici igne vurdular 37+6 da dogum yaptim bebegimin kordon boynuna dolandigi icin 1 hafta kuvezde kalmisti hemde suyum fazlaydi herhangi bie saglik sorunu yoksa yokturda InsALLAH girmez hem haftan gayet guzel :) evde suyum geldi bu arada anlik oldu hersey hazirliksiz yani afedersin agdasiz gittim sozde dogum yaptigim gun kuafor randvusu ayarlayip agdaya gidicektim oyuzden sen temkinli ol her konuda rabbim sag salim dogumlar nasip etsin bir avazda al kucagina InsALLAH ❤
0 oy
(770 puan) tarafından
37+4 de dogum yaptım çok şükür oğlum kuveze girmedi inşallah sizin bebeginizde girmez cigeri geliştiyse  kilo problemide yoksa girmez
0 oy
(62 puan) tarafından
Sağlık problemi olmassa girmez inşallah ben 37 haftalık doğum yaptım sabahına hastaneden çıktıkt.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 573 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 94 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ❤Semos❤ (2,423 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
12 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 538 göst.