0 oy
197 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (207 puan) tarafından
Benim sarı sıvı geldi bugün. Bitmis mi yani? Yıkanıp namaza başlayacağım ona göre 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
40 gün bittiyse bitmiştir
(11,694 puan) tarafından
Yani sarısı beyazı mı var bunun Allah aşkına 40 gün doldumu yıkanırsın lohusalık biter yani
(207 puan) tarafından
Şaka mısın sen ya :)) aç bir ilmihal oku lütfen ya da alo 190 fetva hattını ara
tarafından
Sen yeterince okumuşsun bacım çok bilgilisin maşallah herkes te benim dediğimi demiş ayrıca
(11,694 puan) tarafından
Asıl sen şaka mısın lohusalığın bittiğini nasıl anlarız diye soruyorsun sen çok okumuşsun madem niye soruyosun
Akıntı her zaman gelir sarı yada beyaz normal her bayanda olacak şeyler yaparsın banyonu ibadetini öyle yaparsın
Akıntım bitmedi hala lohusayım diye bişey mi var Allah aşkına yaa güldürüyosun :)(
(207 puan) tarafından
Herkes dediğin kim? 1 kişi sadece.  Bilmemek ayıp değil ogrenmemek ayıp. Ben aradım diyaneti açtım ilmihali acaba bunlar mı doğru diyorki diye ama yanlış bilginiz kızlar. Israr etmenin manası yok. Bana inanmazsaniz ararsiniz 190ı ya da açarsınız ilmihali. Teşekkür ederim. Ben yıkanıp namazıma baslayacağim. Fetva görevlisi başlayabilirsiniz dedi. Bu soruyu burda sormak hataymiş
-Reklam-
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Canim bende yeni dogum yaptim bildigin beyaz akıntı  gelip ardindan kan gelmeye basliyor. Doktor 40 gün olur o sekilde dedi. Benimde icime sinmiyor temizken namaarimi bari kilayim diyorum 
(207 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(4,389 puan) tarafından
Bak canim  şöyleki lohusalikta 3 gün  hicbir sey gelmeyip 4. Gün  gelebiliyor  o yüzden  40 gün  üst  sınir bekleyeceksin. Egerki banyo yaptıysan  ve o sureden sonra gelmediyse kanamasiz gecen günlerini namaz oruc olarak borc odeyeceksin. Mesela 34.gunde bitti kanaman 40. Gune kadar bekledin bir sey yok ama onarada namaz oruc da yok 40. Gunden sonra o gecen 6 günlük  ibadet borclarini odeyeceksin. Şayet  34. Gün  kesildi banyo yaptin bekledin 38. Gunde  yine geldi o zaman borc yazilmiyor hanene. Ust sınır  40. Yani ;)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 211 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hilay (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
18 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde smrmhmt (388 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 257 göst.
+7 oy
24 cevap 1,140 göst.

412,805 soru

12,428,362 cevap

45,571 kullanıcı

Kategoriler

...