0 oy
318 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,742 puan) tarafından
Ya kızlar benım 6 aylık bebeğim var doğal olarak hala bizimle aynı odada uyuyor ama eşim geceleri horul horul horladığı için bebeğim sürekli uyanıyor bir yandan eşimi uyandırıyorum horlamasın diye diğer yandan kızımı uyutmaya çalışıyorum derken yavrum daha çok uyanıyor burun bandı falan çare olmadı çare bulan varsa söyleyin deneyim

30 Cevaplar

0 oy
(2,593 puan) tarafından
horluyor çok yorgunsa kükrüyor resmen ama oğlumun ondan etkilendiğini düşünmüyorum 22 aylık doğduğundan beri aynı odadayız eşimin olmadığı zamanlarda da aynı uyanma sıklığı yaşıyoruz
-Reklam-
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Bnm ki horluyor uyuyamıyorum valla durtnekten
0 oy
(865 puan) tarafından

Yastıkla kafasına bastır uyku sırasında hemen susar kiz :D 

0 oy
(8,086 puan) tarafından

Ben ve kızım horlıyoruz eşim sessiz sedasız :D

0 oy
(1,963 puan) tarafından
Eşimin tek kusuru diyebilirim canım :) bebeğim 5,5 aylık o bile alıştı artık  çok şiddetli olursa sağa sols her yöne donderiyorum elbet birinde daha az oluyor aşırı yorgun olunca daha çok horluyor 
0 oy
(2,115 puan) tarafından
Normalde horlamaz da çok yorulursa sabaha kadar halka açık konser verir
0 oy
(20,557 puan) tarafından
:D offff hemde nasııııl
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Ooo hemde nasıl ama alıştım uyanmam sesine 
0 oy
(10,078 puan) tarafından
Benim horlamiyo kükrüyo odayı inletiyo kaç kez videoya aldım montaj diyo bu sabah bile oğlum onun kükremesinden uyandı çoğu kez ayrı uyuyoruz çekilecek çile değil deli oluyorum bide kabul etmiyo izledim.videoyu bir insan bu kdr kukremez montajdir diyo
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Bnmki de motor gibi mübarek ama ben uykum gelirse hiç bişeyi duymam oğlanda doğdu doğalı o horlama ile uyuduğu için ninni gibi geliyor bebeme sjsjsj  

Hatta dün babasının üstünde uyudu o horultu ile sjsjsjsj

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 36 göst.
0 oy
4 cevap 55 göst.
7 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde elfkrt (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 257 göst.
21 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 61 göst.
11 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zehraTekin (388 puan) tarafından soruldu

409,997 soru

12,327,094 cevap

39,122 kullanıcı

Kategoriler

...