0 oy
543 göst.
Diğer kategorisinde (1,983 puan) tarafından
Adam sorar "

Kaçınız çıplaklığınıza güvenmek yerine karakterinize güvenecek kadar kadındınız! 

Kadın cevap verir 

Kaçınız çıplak bedeni sahiplenmek yerine üstünü örtecek kadar Adamdınız !

7 Cevaplar

0 oy
(1,456 puan) tarafından
Wuuuu :)) çok güzel miş 
(1,983 puan) tarafından
Bunu hakediyorlar canım bütün suçu kadında arayıp gezmesinler ;)
-Reklam-
0 oy
(1,186 puan) tarafından
Yaaa çok güzel bu postlarun üzerine byle bi yazı cuk olmuş 
(1,983 puan) tarafından
Aynen canım hakettikleri gibi konuşmak lazım
0 oy
(795 puan) tarafından
Ewt bunu duymuştum bu tür adam cikarmi bilemiyrum
(1,983 puan) tarafından
Biraz zor canim ama Allah büyük inslalh herkezin karşısına iyi insn çıkar
(795 puan) tarafından
Amin cnm.bende hep öyle duaedrim
0 oy
(5,439 puan) tarafından
Çok iyimis bu ya +++ 
(1,983 puan) tarafından
Kesinlikle canım:)
0 oy
tarafından
Bence harika bir söz bayıldım kimse beni yanlış anlamasın ama şimdiki erkekler giyime bakıyo kim açıksa onu tercih ediyor bazen eşime laf olsun diye söylüyorum yanlış anlaşılmasın ben çok memnunum kapalı olmaktan eşime bazen bende mı açık olsam ne diyorum sakin sakin diyor aklıma bile gelmesin diyor ben bir ara çalışıyordum masa siliyordum o ara eşim geldi obur taraftan da 40 45 yaşlarında ascı vardı o geçti o arada da kollarımı yukarı kaldırmıştım ıslanmasın masa siliyorum diye kıyameti kopardı o kolların niye açık gelen geçen bakıyor kapat diye yani eşim ben diyor şaşıyorum nasıl izin verebiliyorlar yani niye eşimi benden başkası görsün ki diyor saçının kokusunu bir tek ben biliyorum teninin rengini bir tek ben biliyorum diyor bu bir nimet ama herkes nimete sahip çıkmıyor diyo eşim bana da tuhaf geliyor eşlerinin bedenlerini kapatmak yerine açmayı tercih ettiriyorlar 
(1,983 puan) tarafından
Canım bu konuda bişey diyemem ama herkesin kendi fikri çoğu insan var hani yanlış anlama ama açık olup namazini kılan ibadetini yapan çoğu kapalı insan var sadece görünüşte kapalı olan herkezin kendi fikri kişi aileden ne görürse onu alır ele yani tabi buda benim fikrim hani kapalı açık farketmiyor erkek kapaliyada acigada bakıyor sen pantolon giyersin ben etek giyerim ama ikimiz yanyana sokakta yürüdüğümüz de sanada bakarlar banada kadın diye bakarlar açık veya kapalı diye değil tacizlerin bile yüzde 70 i kapalı olduğu halde başına gelen insanlarla dolu
tarafından
Herkesin kendi düşüncesi hür iradesi şu evli olupda eşleri hiç mi birşey demez şaşıyorum ben yaklaşık 3 senedir kapalıyım yeniyim yani daha da öyle o dışarda gorduklerin gibi değil saçını gösteren boynunu gösteren yani herşeyin afedersin b.k çıkarttılar kapalı olmak bu demek değil aman işte soylenevej çok şey var da işte insan söylemek istemiyor
(1,983 puan) tarafından
Canım  benim herkesin kendi kararı illa açık olunca bakmak mi gerekiyor göze perde çekmesini bilmeli insn herseyi kadın açık diye kadında aramamk lazım birazda erkeğin nefsine sahip çıkması lazim buda benim fikrim bende acik bir insanım ama nerde nasil davranmam gerektiğini bilirim kapalı açık diye eleştiri yapmak yanlış bence kadin kadındır adam adamdir bu kadar basit
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Çok doğru bir söz alkışlıyorum kuzum ❤️❤️❤️
(1,983 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
(4,757 puan) tarafından
Rica ederim kuzum
0 oy
(135,554 puan) tarafından
Oooow cok iyi
(1,983 puan) tarafından
Bencde canım:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 1,026 göst.
10 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 243 göst.
21 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,775 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 329 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,227 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 675 göst.

411,410 soru

12,384,523 cevap

43,429 kullanıcı

Kategoriler

...