0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Kızlar kayınvalidem sabah geldi 1 haftalık bebeğime şerbet verdi şekerli su sabaha kadar emzirmiştim dedi yok bu çocuk ac bilmem ne zaten bebeğim d3 az bsy sarılık var şimdi de memeyi veriyorum 2 dk emip bırakıyor 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tabiki verilmez. en iyi şey anne sütü yoksa da mama şuan bebeğin için. sık sık emzir sen. şimdiden de kimseyi karıştırmamayı öğren yoksa başın çoook ağrır.
-Reklam-
+1 oy
(6,086 puan) tarafından
Verildiğini duymuştum ama doğru bulmuyorum benim oğlum 5 gün küvezde kaldı o ara mamayla beslendi eve geldi ben 5 gün daha mama verdim emzirdim beraberinde çok şükür sarılık olmadı hiç. Açsa mama takviyesi verin 
0 oy
tarafından
Ben sürekli verdim elhamdülillah oğlumda sarılık olmadı 
0 oy
(803 puan) tarafından
Bende verdim gaz sancısı için iyi geliyordu 
0 oy
tarafından
Bir daha sakın verdirme yanar çocuk ayrıca hiç mi hiç sütün olmasa ya da mama diye bir şey olmasa anlayacağım ama şeker ne alaka 
0 oy
(3,363 puan) tarafından
Sarılık için annemde çok az verdi ablamın bebeğinede benimkine de. Hemşire arkadaşına sormuştu verebilirsin demişti. Sarılık karaciğer le alakalı olduğu için kan şekerini düzenler demişti. Fazla vermeyin yinede
0 oy
tarafından
Benim bildiğim 0-3 aylık bebeğe su bile verilmez canım. 
0 oy
(363 puan) tarafından
İki oğlumdada verdik 
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Asla vermedim şeker bizim için bile faydalı değilki 1 haftalık bebek için faydali olsun. Sarılık olmaması için bol bol emzirmen gerekiyor sekerli su falan yazık bebeğe 
0 oy
(2,562 puan) tarafından
1 cay kasigi anca verilir canim oda kan sekerini duzenlesin sariligi önlesin diye ama dedigim gibi gunluk 1 cay kasigini gecmesin
0 oy
tarafından
Hayır verilmez sadece anne sütü 
0 oy
(136,934 puan) tarafından
1 haftalik bebege hic bisi verilmez
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Niye bebeğin üstünde cahil insanlara söz hakkı veriyosun onun ciğeri ne ki şekeri kaldırsın aslaa ama asla bir daha izin verme
0 oy
tarafından
Ay deli mi bunlar. Tabiki verilmez. Çocuğa minimum 2 yaşına kadar şekerli hiçbir şey verilmez. Allah'ım bir de 1 haftalık daha. :(
tarafından
Bunlardan kastım büyükler yani. Herşeyi çok biliyorlar.
0 oy
tarafından
Tersler direk net emiyor ve doyuyor diye 1 haftalık bebeğe su bile verilmiyor ne şekerli suyu ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 200 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
1 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Rabia demir (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 584 göst.
8 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Heymomy (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 5,266 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,752 soru

12,454,690 cevap

46,436 kullanıcı

Kategoriler

...