0 oy
995 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (877 puan) tarafından

image

a101 e bebek kuveti geliyo 12 haftalık hamileyim alsammı acaba erkenmi yoksa herşeyi sona bırakmak istemiyorum çok sıkışır

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daha almak için erken sanki 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen bilirsin canim uygun bulmusken alabilorsin evibde yerin varsa al koy bence
0 oy
(57 puan) tarafından
Bende 20 haftalgm canim almayi dusunuyorum besik veya bebek arabasi degil indirimdeyken bide kacrmak istemiyorum :)
0 oy
(16,818 puan) tarafından
Uyguna gelmişken al bence bidaha  gelmez uyguna hem kız hem erkek için kullanılabilecek bi renk alırsın  
0 oy
tarafından
Sürekli a101 olsun bim şok olsun geliyor bunlar canım daha erken bence 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Erkeni mi var bulmuşken alın erken diyeni de hiç anlamam yani uygun bence fiyatta alın yeriniz varsa koymaya
0 oy
tarafından
indirimm die kandiriolar yaa ben 23 liraya aldimmm plastikciden aynisini
0 oy
(5,821 puan) tarafından
Ben en az üç defa gördüm bu küvet takımını hamilelegimde.Belirli aralıklarla hep geliyor a101 e. Bence biraz daha bekleyebilirsin almak için. Tabi ilerde fiyatı aynı olur mu onu bilmiyorum.
0 oy
(178 puan) tarafından
Geçen sene bu zamanda aynıları gelmişti bende yeni hamileydim almıştım küvet kova tas şimdi bebeğim 6 aylık kullanıyorum .. zaman çabuk geçiyor al bir kenarda dursun.
0 oy
tarafından
Erken biraz ama bulmusken alabilirsin . 
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Al koy sonra hepsi bir alinmiyo ve bu gerçekten cok güzel kızım 9 aylık hala kullanıyorum baya büyük 
0 oy
tarafından
Ben şuan 33 haftaligim ama bende ilk kuvetini  11 haftalıkken almıştım yine markete gelmişti ne olur ne olmaz diye almıştım  köşede duruyo  hâlâ  iyiki almışım yani 
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Biz sona bıraktık  30 haftalık oldum... Eşim bedelliye gitti geldi bir ay maas almadı e tabi diger ayın masınsan eksiye girdi kaldı doguma 2 ay suan ihtiyaclarrrr kocaman liste oldu kocamannnn... Uygun buldugunuzda alın koyun krnara yeriniz varsa bence... Ben esimi dinledigime pişmanım bu konuda şimdi cogu seyi dogduktan sonraya kaldı.. 
0 oy
(19,137 puan) tarafından
Bence al canım bir daba ne zaman gelir belli olmaz böyle şeyler kaçırılmaz bende 3 aylıkken almıştım cok memnunum 
0 oy
(48 puan) tarafından
Bebek kuveti masrafa kova feln 45 e gelio bn 50 liraya daha iyisini aldm . Hem daha guzel ne bilm bnce alabilirsnama bunu alma japonlara feln bk guzlleri var
0 oy
(532 puan) tarafından
Bende bunu dun gordum canim   bende 21 haftalik hamileyim     oglusumuz olucak   bebde   a 101 den almayi dusunuyorum bunu yavastan baslayalim artik ama eger    istersen daha cinsiyetini ogrenmediysen beyazida var ondan da alabilirsin 
0 oy
(7,118 puan) tarafından
36 haftaligim. Bende netten sipariş verecektim . Kardeşim söyledi bana da 17 ekim de gelecekmiş diye. O zaman gidip alicam .
0 oy
(7,483 puan) tarafından

Canim erken bence. Bende soktan almistim. Surekli geliyor hatta bime filelisi geliyor. Mutlaka bidaha denk gelir. Ama sana kalmis yinede 8-)

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 647 göst.
0 oy
6 cevap 197 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Badgirl (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 219 göst.
2 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,314 soru

24,383,918 cevap

348,916 kullanıcı

...