Merhaba anneler bilenler bilir kizim p.tesi beyin tümörü ameliyatı olacak valilik izinli yardım topluyoruz. Çevreden az buçuk yardım edenler oluyor Allah razı olsun henüz kampanyamız devam ediyor. Eşimin arkadaşı aradı uzun uzun konuştu süreci sordu. Eşimde en ince ayrıntısına kadar anlattı 40 dakika konuştular tabi bu kampanyayı görüp aramış neyse en son kapatırken demiş ki bir şeye ihtiyacınız var mı eşiminde tuhafına gitmis yok çok şükür demiş. Oda demiş ki ben lafım meclisten dışarı yardım toplayanlara zırnık vermiyom. Onun yerine gider kardeşime veririm(kardeşi öğretmen oda aynı sekilde) neyse esim de demiş ki tabikide senin kararın. Kimse kimseden zorla bir şey alamaz veremez. Benim çok zoruma gitti niye bir insan özellikle arayıp özellikle her şeyi sorup böyle konuşur Allah aşkına eşimin çocukluk arkadaşı birde. Eşimin gururuna dokundu dediki kampanyayı durduruyorum. Dedim Allah aşkına yapma kızımız için mecburuz baya dil döktüm şimdi arayıp arkadaşını rezil etmemek için kendimi zor tutuyorum bi akıl verin bana böyle günlerde insanlar niye böyle davranır.