0 oy
792 göst.
Diğer kategorisinde (4,592 puan) tarafından
Buralar coşuyordu korona var ne misafiri,maske takmayanlara ayar olanlar vardı farkindamisiniz maske olayı esnetildikten sonra vakalar düştü,yoğun bakımlar boşaldı HES kaldırıldı asi zorunluluğu kaldırıldı

Siz neler düşünüyorsunuz bu konu ile ilgili

24 Cevaplar

0 oy
(22,062 puan) tarafından
Kovit falan yok bitti :D
(4,592 puan) tarafından
Bitti sonunda
-Reklam-
0 oy
(158,408 puan) tarafından
covid yaz geldimi bitti kis geldimi artti oluyo
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Bence herkes ya asi oldu ya corono geçirip bağışıklık kazandı o yüzden artık vakalar azaldı 
0 oy
tarafından

Yani ben yalan olduğunu düşünmüyorum okadar ölen insanlar zamanında neden olmuyordu gripten. . Okadar yoğun bakımda yatanlar falan. Rabbım yaşatmasın eşim oldu ben kafayı yedim ona ayrı bise ayrı yemek falan çok zor bi surecti.. eniştem halamın kocası koronadan öldü.  Annemin amcası öldü... daha ne diyimki hala yalan diyenlere bilmiyorum nete dayanarak. Tamam sevme siyasi lideri ama her yaptıklarına da b.ok kondurmayin Allah aşkına. Neden vakalar azaldı sizce ... neden olacak aşı olan öldü bağışıklık kazanıldı ondan. 

Hamile insanlar aşı olursa kuyruklu doğacak bilmem ne olacak dediler yine muhalefet insanlar valla benim kuzenimin çok ta güzel bi bebisi öldü kuyruğu mu var evet önde kucucuk:))) 

77 yaşındaki babaannem 3 doz aşı öldü mankenlere taş çıkartır maşallah  ...

Eeee aşının zararı nerde ... 

Yani yapılanı görmeyin tamam da her şeye de muhalefet olamyin artik... deeeerrr saygılar dilerim:P

(4,592 puan) tarafından
Hayırlısı diyelim ne diyelim :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 367 göst.
14 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 795 göst.
5 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cns88 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 167 göst.
1 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevdatanesi (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
13 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,300 soru

23,774,425 cevap

316,078 kullanıcı

...