0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar doğumdan iki ay sonra adet oldum neredeyse beş gün olacak ama çok aşırı kanamam var günde 7 ped değiştiriyorum diyebilirim bide şiddetli ağrılı geçiyor bu normal mi doğum sonrası? Bekarken bile bu kadar karnım agirmazdi şuan acidan kivraniyorum

2 Cevaplar

0 oy
(7,034 puan) tarafından
Ben lohosaligin icinde olirum hep benimde ilk oyle olur ayaklarina sicak su tirbasi koy kendini sıcak tut evde pekmez varsa onu cezvede kaynat bide icine tere yagi atip ic cok faydasi var onun  da
-Reklam-
0 oy
tarafından
 AYYY BEN DE TAM AYNI POST U AÇACAK TIM.  İKİ GÜN ÖNCESİN DE OLAMIYOM STRESİ VAR DI   E OLFUM. İKİ GÜN OLDU ADET OLALI DÜN SÖYLEMESİ AYIP YATMADAN ÖNCE İDİ PEDİ TAKTIM SAHURDA     BATMIŞ HERYER   .... SAHURDAN ÖNCE Bİ TANE DAHA  DEĞİŞTİ..   BEBEĞİM UYANDI SAHUF YAPTIK DERKEN  LAVABOYA Bİ GİTTİM LE BUBDA DOLMUŞ Bİ DAHA DEĞİŞTİM. ŞİMDİ LAVABODAN GDLDİM   YİNE DEĞİŞTİM.... BİR GECE DE BEŞ TANE. NORMAL Mİ YA  
(3,392 puan) tarafından
Çok  
Fazla sanki
tarafından
İşte. Ççooook fazlaa   uyandım değişmişti yine. Değişecem yine dolu  yani     hasta bezi mi takayım ne yapayım  bilemedimmüç ay ın acısını çıkarıyo sanki
tarafından
Benimki senden beter aşırı çok ilk gün çok az oldu hamileyim sandım sonra bitmek bilmiyor bide çok kötü karnım ağrıyor kız doğum yapalı iki ay oldu snein ne kadar oldu
tarafından
Üç ay olacak canım   nenim. Karın  ağrısı ben de de var.
tarafından
Kız akşam 11 gibiydi  değiştirdim az dı ama yine de değişeyim dedim yattım.    Bu saat olmuş onla beraber 6. Oldu.  İki saat e bir. Bi de ani den geliyo sanırım. Birden fuş  diye. Butün kıyafrtlerime de çıkıveriyo ani den    bu da dördüncü kıyafet im valla  nasıl  bi iş bu anlamadım gitti  ha

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 42 göst.
0 oy
4 cevap 64 göst.
31 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arifekalan (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 46 göst.
5 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (5,328 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 98 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Alisimm (2,515 puan) tarafından soruldu

408,430 soru

12,271,545 cevap

37,606 kullanıcı

Kategoriler

...