0 oy
389 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (116 puan) tarafından

Ya ben artık bi çözüm arıyorum çocuk servisle okula gidiyor 5 dk yolda bile araba tutuyor . Nereye gitsek daha araba ?demeden evde basliyor bulanıyor böyle olan varmı aranızda ne yaptınızda geçti? :(   

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kardesiimmm.. dediğin gibi beş dakikalık yolda bile çıkarırdı asla otobüs dolmuş binemez rezil olurduk büyüdükçe geçti kendigiliginden 
(116 puan) tarafından
Umarım geçer:(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Göbegi ne çapraz şekilde bant yapıştır canım yara bandı biraz etkisi oluyor muş denemekte fayda var  dene 
tarafından
Ahaha allah seni kız oda zor olur yaaa yazık çoçuga da içi dişına çıkar hergün hergün bi doktora danış bacım sen
(1,610 puan) tarafından
Benim denemediğin tek benzin içmek kaldı onu da ben içmiyorum :-)) diyorlar benzin iç Bi iki yudum sonra kendin kusacan o kusmadan sonra artık kusman kesilecek diye
(116 puan) tarafından
Servisten aldık zaten yürüyor o kadar yolu araba korkusundan.  Servis şoförü de isyanlardaydı  :) :D
(116 puan) tarafından
Benzini bende duydum da çocuk küçük midesi şey olurmu ki?
(1,610 puan) tarafından
Bence olmaz sonuçta 1 veya 2 yudum içecek. Ahhh korku sen nelere kadirsin
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Bende öyleydim ama zamanla azalıyor ve geçiyor. Kardeşin evde bile midesi bulanıyorsa onun bilinç altına işlemiş bu durum 
(116 puan) tarafından
Sanırım birazda psikoljik bişey
(1,610 puan) tarafından
Aynen bilinç altına sürekli söylesin ben kusmayacam kusmam ben diye veya okula kadar gözlerini kapatsın başka şeyler düşünsün geçer
0 oy
tarafından
2 kız kardeşim de öyle metabid hap ve şurup kullaniyorlar hamileyken verilen varya bir doktora danis canım onu attiklarinda tutmuyor yol uzun yola bile çıkıyolar
(116 puan) tarafından
Hap önerim değil fazla yani 10 yaşında zararı olurmu ki diye :(
0 oy
(3,418 puan) tarafından
16 yaşıma kadar kustum hep sonra işe girdim oranın servisine alıştım sonra kendiliğinden kusma kesildi ama film li camlar oluyorya iç görünmeyen o arabalar da midem aşırı bulaniyor
(116 puan) tarafından
Bunu el arabası bile tutuyor o derece yani aşırı...
0 oy
(7,454 puan) tarafından
Been kucuklugumden beri araba tutar tatile gideriz sehrin çıkķşını görmeden ben uyurum anca uyudugumda rahat ediyordum annemde bi şurup verirdi diye biliyorum bi aile hekimine danis istersen 
0 oy
tarafından
Benim oğlumda 7 yaşında 10 dk lık yolda bile kusuyo bi şurup varmıš sanırım  çocuklar ićin olan komşumuz sòyledi gecen almayı ďüşünüyorum bende saģlık ocağına sorarım yada direk eczaneye sorarım
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Bende öyleydim canım büyüdükçe geçiyor. Ben mahvolurdum yollarda
0 oy
(631 puan) tarafından
30 yasimdayim azalmaya  baslqdi ama tam gecmedi ilac cok onerdiler hap oluyor falan iciyordum hic faydasi olmjyordu ya. Kabus gibi bisey
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Ablam öyleydi onunla bi yere gitmek işkence gibi yol boyu kusardı.. Valla kaç yaşında kadın geçmedi şimdide virajlı yollarda kusuyor :D
0 oy
(649 puan) tarafından
Sabah servisine vermeden önce suruba benzer bı kıvamda pekmezli su ver cocugada şurup olduğunu söyle deki sen bunu içince artık kusmican ve serviste öne yakın bir yerde otursun direk ön camdan dışarı baksın sağdan veya soldan cama bakarsa kusar  direk önüne bakmasını şöyle bende çok işe yaradı deneyin bence 
0 oy
tarafından
Bende öyleydim vallahi  babam 1 çay kaşığı mazot icirdi şimdi 1 saatten fazla yolculuk yapmadığım sürece bulandım olmaz 
0 oy
tarafından
Kuru fasulye deneyin  bitane  yutsun
0 oy
tarafından
Instagrmda gobek deliğine yara bandı yapistiriyorlardi bulantı olmuyormuş öyle 
0 oy
tarafından
Oğlum iki yaşına girecek oda aynı ama mide bulantı bandi varmış eczanede bilege takılıyor bakiyim alicam bende denemekte fayda var 
tarafından
Merhabalar Annesi. Motilium şurup verebilersiniz 1 saat öncesinden.
 Önerdi doktor  aklınızda bulunsun diye yazdım canım benim de 22 aylık oğlum
tarafından
Ayy şurup veriliyor mu umarım yan etki vs göstermez denerim Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
23 yaşındayım hala öyleyim:(
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Göbek deliğine yarabandi yapıştır yolculuğa çıkmadan hemen once
0 oy
tarafından
ben de böyleyim. hala eğer ortam sıcaksa, tıkışıksa, kokuyosa yok oluyorum. çocukken ilk kez metroya bindiğimde oh be demiştim. buz gibi hıphızlı vs siz de öyle araçlara alıştırabilirsiniz. özgüveni artar. binmeden 1 saat önce bişi yemiyorum. binerken, üstümde mont vs varsa çıkarıyorum, keskin ve yoğun koku olmayan, cam kenarı bi yer arayıp oturuyorum. bunalınca ayaklarımı sallıyorum, boynumu ıslak mendille siliyorum. asla aşağı bakmıyorum.
0 oy
tarafından
Benim oğlum 22 aylık öyle asla bir yere gidemiyoruz en son artık doktora sordum

Merhabalar Annesi. Motilium şurup vere bilersiniz 1 saat öncesinden. 

Geçmiş olsun.  

Bu şurubu önerdi daha almadım ama inşAllah faydası olur

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 167 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Gulu2513 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 180 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ecalased41 (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 419 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nisa sena (5 puan) tarafından soruldu