0 oy
385 göst.
Diğer kategorisinde (952 puan) tarafından
Eger kandada idrardaki gibi netlesirse kalp atisi duyana kadar bekleyip öyle surpriz yapmak istiyorum 3 kaybim vardi hayal kiriklgi yasasin istemem... Fikirlerinizi merak ettim...:)

10 Cevaplar

0 oy
(315 puan) tarafından
Ben ilk gebeliğimde bebek ayakkabısını kutuya koyup videolu süpriz yapmıştım ama maalesef kaybettim 

2.kez hamile olunca o kadar korktum ki hiç birşey yapmadım direk söyledim netleşince
-Reklam-
0 oy
(848 puan) tarafından
Rabb'im hakkınızda hayırlısını sağlıklısıni güzel ahlaklisini nasip etsin canım gönlündekinin hayırlısını versin Aminn ❤️
0 oy
(52,244 puan) tarafından
ben sozde surpriz yapacaktim soyleyiverdim hemen soylerdim sanirim ☺️
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Ayakkabı al yemege falan giderseniz bi kutuya koyup verebilirsin
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Bende esime kan vermeye gidiyorum dedim kesinleşti msj attim yolda baba oluyosun diye 

Cinsiyetini eltimle öğrenmeye gittik esim calisiyodu erkek olucaktı eltim kayinpederime hayırlı olsun baba erkrk torunun oluyo dedi eltimin 2 kızı var bende gittim babası gibi yakisiki yazan zibinla ayakkabi aldim ben eve gelmeden esime haber gitmis hediye paketiydi oyle verdim cok sevindi 

Insallah sizde sag salim  sağlıkla kucağınıza alirsiniz 
0 oy
(136,676 puan) tarafından

halen ehermi diyon sen haa ;)

0 oy
(45,017 puan) tarafından
Bizim planliydi zaten bekliyorduk☺️☺️
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Süpriz yaparım diye düşünüyordum ama öyle olmadı çift çizgiyi gördüm ağlayarak gidip onu uykudan uyandırdım kalk hamileyim diye :D adam bian şaşırdı bian sevindi ne yapsa bilemedi :D doktora gidelim dedi sadece ve 1 saat sonrasına doktordaydım :) 
0 oy
tarafından
Benim 1 meleğim var ikinciyi çok istedik zaten planlıydı oda biliyordu yani
0 oy
(282 puan) tarafından
Ben bişi hazırlayamamıştım bazı sebeplerden dolayı ailemin yanındaydım eve gelmişti çıkardı bana para verdi aldım buna paranın üstü dedim testi eline verdim öyle tuaf bişi olmuştu

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 328 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde seda21k (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 792 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,322 puan) tarafından soruldu
+4 oy
9 cevap 351 göst.
10 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Miyu_Miyu (640 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 178 göst.
31 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Siyah.incii (1,062 puan) tarafından soruldu

413,303 soru

12,443,768 cevap

46,079 kullanıcı

Kategoriler

...