Benim eşim profile benle olan resmini koymuyor çok sınır oluyorum bazen anlıyorum onu bazen anlamsız geliyor sizde durumlar nasıl?
Evet koyuyor heryere telefon ekranında da sadece benim fotoğrafım var neden koymuyor eşin
Eşim esnaf olduğu için koymasın zaten telefonunda hepsi erkek yaklaşık 500 kişi var telefonda mal alıp satıyor whatsaptan adamlar yazıyor ürün resmi atıyor gerek yok bence dert etmiyorum şahsen ben =)
Benimki de koymuyor Koydugunda da ozel günlerde falan durumunu da bazi kisilere acik koyuyor
Zaten bi tek whatsap kullaniyor onada asla koymam diyo hakli telefonunda hep erkekler var telefonundada cok tutmaz fotografimi kimisine mobilya dolap gosterirken bi anda senin fotografin cikiyo deliriyorum sinirden diyo anliyorum takilmiyorum artk :)
Ölse koymaz gençlik merkezinde müdürlük yapıyor her ilin ilçenin bi ton müdürü personeli hep whatsapp ta instagramda geberse de koymaz arabada giderken neredeyse 50 derecelik sıcakta cami kapatan adam nasıl profil yapsın
Ilk nisanlandigimiz zamanlarda vardi sonra kaldirmak istedigini söyledi bende kabul ettim telefonunda hic bi sekilde bayan yok hepsi erkek ondan bende istemem yani
Profiline koymuyor canım esnaf olduğu için rehberinde erkek fazla ben de koymasını istemem zaten ama telefonunun ana ekranında ikimizin resmi var kilit ekranı da telefonun kendi uyarladığı ekran :)
Aynı cnm bende yapmıyorum artık neden deyince de sen neden yapmıyorsan bende ondan dedim ve hiç birşey diyemedi:))) inata inat :))
Koyuyo ama yüzümün gorunmedigi fotolar koyuyo :) onuda benim zorumla. Biraz kislançizda :)
Aranız mi kötü niye koymuyor cnm
Hayır canım koymuyo kıskanıyo
Tel hep sessizdeyse gece gunduz wcye giderken bile dibinden ayirmiyosa teli ve sifre koyduysa sizede sifreyi soylemiyosa hadi biraz endiselenin dicem ama sirf foto koymuyo diye sknti yapmayin benim esimde koymaz koymasinda zaten whtsp komple erkek birde resmi bi isi var firmalar mudurler ekli isinin ciddiyetine zarar adami takmazlar valla :))
Eşim asla koymaz çunku esnaf numarasi poşetlerin ustunde bile var gunde yuz kişi ariyor onu rehberi dolu kiskançlik yapar koymaz
Hayirr hic biyere koymaz beni millet gorur diye:(
Canım bır yıl oncesıne kadar koyuyordu eşim ama artık tek koyuyor.7 yıldır koyuyodu daha dogrusu ben koyuyodum.Bu durumdan sıkılmıs olacakkı artık tek koyuyo :) sıkma canını bazı erkek karısının gorunmesını ıstemez.Bu senı onemsemedıgı anlamına gelmez mesele ettıkce olay büyüyor.
Ilk zamanlarda bi ara koyuyodu sonra isi geregi kaldirdi banada seni baskasinin gormesine izin veremem demisti o an mantikli gelmisti simdi facebook kullaniyo ama paylasim begeni yapmaz orada kendi fotosu var ben onu kullanmiyorum ki foto degistirsem ddi watsapa da kendisi ben soylemeden koymustu fotomuzu hala koydugu ilk foto duruyo yillardir 2 3 yil oldu galiba
Benimde eşim koymaz bende koymam o koymadığı sürece bende koymam
Benim eşim koymuyor ben sorun etmiyorum çünkü rehberinde onlarca kişi var askerinden tut kursiyerine iş yerindeki bir çok rütbeli kişiler.
Sürekli whatsap üzerinden yazışmaları var
404,104 soru
12,106,061 cevap
36,423 kullanıcı