0 oy
388 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (785 puan) tarafından
Maaşı bayramdansonra yatircaklarmis yani bayram iki gün önce yatsa ne olur . Belki yoktur vs diye dusneniz olacaktır. Eşimin iş yeri yurt dışında ama şirket burda. Ve çok iyi bir şirket ama bu dusnceszligi hosuna gitmedim . Malum ay sonu elde avucta da kalmadı bayeamimiz biraz degsk olcak ama şükür tabi ama ne biliyim hakszmym bir iki gün önce yatsa ne olurdu sanki. Bu arada 5 inde yatıyor maasimiz normalde. Bayramda 2 si 4 son gun 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ah keşke öyle birşey olsa zaten bayram ayın 3 u degilmi :D 
(1,780 puan) tarafından
Bayram 2si kız
(785 puan) tarafından
Normalde bizm 5 i maaş günü 2si bayram 4. Son gün canm
tarafından
İyimis bizim eşimin iş yeri ne kumanya ne bayram harçlığı ne ikramiye hicbirsey vermiyor zaten maasida ayın 10 u 11 bazen 12 sinde bile yatırıyor geç yattığı oldu ama erken yatirmiyokar keşke öyle birşey olsa
-Reklam-
0 oy
(3,648 puan) tarafından
Haklısın canım adı üstünde bayram 
(785 puan) tarafından
Dimi neyse şükür ne yapalm :(
0 oy
(86 puan) tarafından
Bari avans versinler ramazandayız gelen giden olur bayram geliyor elbet bişeyler alınır biryerlere gidilir çok yanış bişey yapıyorlar
(785 puan) tarafından
Kesinlikle öyle ya
0 oy
tarafından
Her yerde bayramdan önce veriliyor ya bu ne saçmalık

Eşimde iş yerinde çalışanlara pazartesi günü vericekmis maaşları ve ayrıyeten extra ikramiye vericek doğru olan da budur bence
(785 puan) tarafından
Ne güzel bizde öyle bekliyorduk şaşırdık ne ikramiyesi sanmıyorum maaşımızı verseler ikramiye kalsn onlara ya  doğru olan sizin ki tabi bizmki malesf saçma ya esimde sinirlendi dusnceszlik vs diye oda haklı ev gecindiren o ama şükür yani tabi planlarmz vardı kaldı nasip deglms diyorum
0 oy
tarafından
sirket yabanciysa ona gore bayram bsy fark etmioki
(785 puan) tarafından
Şirket İstanbul'da müdürler patronlar müslüman canm. Sadece sahibi yurtdışında başka yerde de şirketleri var ama ne bölüm en azından müdürleri deseydi muslamanlarn bayramı vs vs acklasa ne bölüm garip geldi ya
tarafından
iste sahibi din.siz ya : D onun bayrami olsa verirdi. esimde isvecte calisio bayramimzda bile calisio ama noelleri oldumu 3 4 hafta tatil verilir
(785 puan) tarafından
Haklsn bak. Bizimki de İspanya  .
0 oy
tarafından
Kurumsal firmalarda bayramdan önce ya da sonra yatması pek takip edilmiyor. En azından benim çalıştığım tüm büyük firmalarda öyleydi. ayın 3ünde yatıyorsa pazar gününe gelmediği sürece hep 3ünde yatardı. bankaya talimatları erkenden verirlerdi, dolayısıyla bayram da olsa 3ünde yatardı maaşlar. Bence bir anormallik yok. 
0 oy
(688 puan) tarafından
Dediğin gibiyse kül hakkı bu üstelik yurtdışı zengin firma.

Eşinin yalan söyleme ihtimali var mı acaba önceden çekip yemisse kiz ne bilim bu raya girdiğimden beri ucan kuştan şüphe ediyorum:)))) 
(785 puan) tarafından
Yok canm ne yalanı :) çok şükür bir kere yakalamadım yalanını ve duydum konuşmasını sorumluluk sahibidir eşim çok şükür.Anliyorum seni aynen burda neler görüyoruz. O konuda rahatm canm ama işte  uzuldk ya birşey yapamivaz
(688 puan) tarafından
Burası bana hiç iyi gelmedi cnm hic eşimle kavgam olmazdı ufak tefek dışında ama şimdi herşeyden hesap soruyorum hiç olmadık kuruntular yapıyorum sonra hep haksız çıkıyorum ama kendime mukayyet olamıyorum.
(785 puan) tarafından
Burdakilerin çoğunu takma derim. Herşeyi yanlış anlayan egoist kişiler çok malesf bura yüzünden tartışma eşinle kimsenin düşüncelerinden etkilenme sen ve o kişiler bir degilsinizm herkes hayatı farklı. Bazen bende birşey diyorum direk eşime sariyolar nasl eş vs vs diye halbuki öyle biri deglm aksine yapıcı olmamililar bende oylelerine cevap bile vermiyorum :)  takma canm kims eicn yuvanda sorun çıkarma salla yani gerekirse baktn olmuyo cik burdan yuvan önemli bura degl.buradakilerin bazıları gerçekten herşeyi kendileri biliyor saniyolar ama birşey bildikleri yok takma yani
(688 puan) tarafından
Aynn cnm yorumun iyi geldi teşekkür ederim
0 oy
(8,164 puan) tarafından
Büyük ihtimalle bizimkinin patronu da öyle yapacak biraz düşünceli olsa öncesinde verir.
(785 puan) tarafından
Evt ya
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Genelde patronlar ole Ramazan ayına girerken de düşünür insan ama ben de ramazan girdikten sonra aldim maasi gecikmeli
(785 puan) tarafından
Himm işyerine göre degsiyor sanirm ama  ne biliym ince dusnmek gerek ramazanda bayramlarda önce olması lazm
0 oy
tarafından
Bu patronlar a. Akıl sır ermiyoe valla. Beni eşim doğum a  götürecek ti izin istedi     demiş beyinnSiz. Kendi gitsin benim karım hep hastane ye kendi. Gidiyo oda kendi başına gitsin demiş.. Çok vicdansız lar    bi de eşim in patronşar çok gaddarlar ya. Değişik  bi tek  gün  alsa iki günlük maaş kesiyo ...  Bi daha alırsan izin onu yapmam bunu vermem.     Ramazan ramazan.  
tarafından
Aaaammmiiin inşallah canım.  Maaş ı. Düzgün olmasa çekilir gibi değil. Şu dönem de  mecburiyetten kalıyor valla   kapı açılsın inşallah.  Başka şehirde hem de onu da eklermisin canım dua na. =D
(785 puan) tarafından
Ellerim canm ettm dua smdi. Rabbim insaAllah kabul eder . Vicdanlı merhametli patronlar nasıl etsin başka şehirde :)
tarafından
Marangoz ahşap boyama. İşi  canım memleketinde kendi dükkanı filan vardı işi iyiydi... Babam vermem  dedi urfaya. Buraya gelip düzeni ni burda kurarsan dedi veririm. ... Garibim. Dükkan ı. Sattı kapattı   geldi buraya. Sonra da evlendik....  Burda da bi  ahşap faprikasında   mobilya boyası yapıo
(785 puan) tarafından
Hım anladim canm.hakkinizda hayirlisi olsun
tarafından
Sağol canım teşekkür ederim =)
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Ay sonu işverenin çalışanlarını zora sokmamasi gerekiyodu
(785 puan) tarafından
Kesinlikle öyle :( çok sıkılmıştm evde 8 ayimdayim hamilelikde bu ay ümidimiz vardı gezelm vs diye ama kaldı iste
(1,555 puan) tarafından
Dur bakalım Allah büyük belki insafa gelip ozamana kdr yatırır
(785 puan) tarafından
Yok muhasebeye konsmus eşim zaten yok demiş 5inde demis
(1,555 puan) tarafından
Üzüldüm canım napcan el mahkum idare ediceksinn mecbur
(785 puan) tarafından
Evt mecbur canm ya

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,196 göst.
30 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu