0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Sabah kızıma çikolatalı ekmek sürmüştüm onu yemişti sadece biraz rahatsızdı az sonra salonda bembeyaz halinin üzerine istifra etti. Ayıptır söylemesi kahverengi leke oldu koskocaman 2 3 yerde var baya yani. Asperox sıkıp lifle sildim biraz sonra makinada elde yıkamaya attım 30° 30dk. Güneşe de serdim belki lekesini alır açar diye ama yok hala çıkmadı nasıl çıkarabilirim :(

4 Cevaplar

0 oy
(4,042 puan) tarafından
Parlatıcı yla sil
(3,146 puan) tarafından
Bulaşık makinasi parlatıcısı açar mı ki deniyim bi hemenn
(4,042 puan) tarafından
Aklında bulunsun bişey dökülür dökülmez direk onunla sil
(3,146 puan) tarafından
Öyle yapayım direk yapsam çıkardı belki şuan baya açtırdı çıktı lekesi ama gölge gibi hafif belli oluyor yine de
(4,042 puan) tarafından
İlla kusmuk kalıyo biraz
(3,146 puan) tarafından
Of ya daha yeni almıştım bembeyaz kesin kaynana nazarı bu başka açıklaması yok. Daha dün akşam eşime dedi yeni haliniz da pek güzelmiş bana da alsana falan diye imali imali konuştu bu sabah durduk yere kızım kustu. :/
-Reklam-
0 oy
(2,536 puan) tarafından
A 101 deii brid parlatıcı tertemiz yapıyor
(3,146 puan) tarafından
Şimdi bı arkadaş da yazmıştı onla sildim baya açtırdı ama hafif belli oluyor yine gölgeli gibi bı posta daha mı yıkayıp silsem acaba
(2,536 puan) tarafından
Hamilesin de ya makineye sığıyorsa at makineye
0 oy
tarafından
Kusmuk zaten yağlı gibi degdimi bir yere çıkmıyor benim yollugumda olmuştu  halıküçük olduğu için banyoda sıcak su ve sabunla yıkadım geçti
(3,146 puan) tarafından
Evet ya bide afedersin balgamlı yaptığı için parlatıcı ile sildim baya bı çıkardı ama hala hafif lekeli belli oluyor az cok
0 oy
(1,421 puan) tarafından

Dün bnde mutfak halımda leke vardı diye makine parlaticiyla çıkarmaya çalıştım halımda mavilik kaldı :( şuracikda beklim 

(3,146 puan) tarafından
Yok yok karar verdim nasıl alacağıma o gelenden sonra :D senden bakicam hatta dikkatimi çekti farklı ürünlerde var sanırım nevresim vs çocuklar için de düşünüyorum onları da senden bakicam perdelere hayran kaldım her gelen çok beğeniyor  :)
(1,421 puan) tarafından
Bende diyorum bu hatun neden bu kadar bilgili meğer hatunun halı dükani varmış shshsj
(2,536 puan) tarafından
Yaa çok teşekkür ederim canım almak isteyenleri bana yönledirirsen sevinirim ☺️
(2,536 puan) tarafından
Halı dükkanım yok kız bende  halimdan denedigim için biliyorum benim çocuk kirlettigi için ☺️
(1,421 puan) tarafından
Tamam tamam ikna oldum eşim sormuş kalmamış 101 de şansıma :D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,093 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gurbett (448 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 170 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Emnedefne (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 288 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu