0 oy
173 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (191 puan) tarafından
Kizlar doğum yapalı 14 gün oldu nasıl zayifliyorsuuz 91 doğum yaptım 84 falandim en sonra bol su içiyorum ekmeği kestim özel olarak yapmam gereken ne var bide ben daha iki gündür korse takıyorum faydası olur mu 

16 Cevaplar

0 oy
(854 puan) tarafından
kurtulmuyom ki cabalamiyomda bir hafta sonra en bastaki kiloma donuyom 
-Reklam-
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Hiç çalışmadım kiz birden verdim evlenmeden önceki kiloma döndüm bende şaşkınım evlenmeden önce bile kilodan muzdariptim simdi oda gitti:D
0 oy
(2,852 puan) tarafından
Canim benim merak etme bebeğin sağlıklı olsun gece uykudan uyanmalar başlayacak ha bide yaşına girdi mi peşine kosusturmalar başlayacak kendinden gidecek kiloların ben şuan 60 kiloyum ☺️ bı tek sezeryan göbeğim kaldı 
(191 puan) tarafından
2 yaşında oğlum var kizda sabahdan beri yeni uyudu sabah kahvaltısı sıfır oğlanın karnını doyur kızı emzir simdiye kadar sadece su içiyorum yeni yemek yeme fırsatı buldum ama gitmiyor
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Normal kilom 64. 86 ile doğuma gırdim simdi 68 kiloyum dört kilom kaldi en kisa zamanda gider inşallah:) doğum yapali 5 ay oldu
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Korseyi hiç çıkarma karnın az kalır 

L m s bu şekilde bedenle takarsan hiç kalmiyor
(191 puan) tarafından
Cnm onlar olmuyor maalesef 44 beden aldım XL bile olmadi
(1,160 puan) tarafından
Elindeki 1 haftaya fln bol gelir eğer kademeliyse oradan küçült hilal altınok korse yaz YouTube izle bir kadini
(191 puan) tarafından
Evet kademeli şuan ikinci kademede takıyorum
0 oy
(344 puan) tarafından
Hamilelik bahanesiyle sonrada emziriyorum bahanesiyle dana gibi yiyip 70 kilo olmuşum eski giysilerimin hic birine giremedigim icin zayiflamam şart oldu ve mart 31 de if 16/8 diyetine başladim çok araştırdim en zahmetsiz olanı ve benim için en uygun olanı buydu bu güne kadar 800gram vermişim 15 kilo gidene kadar devam edeceğim. 
0 oy
(328 puan) tarafından
Doğum yapalı beş buçuk ay oldu hala veremedim maalesef 76 ula girdim 67 yle çıktım doğumdan :/  çocuk yaşina gelince anca veririm heralde ya
0 oy
(2,093 puan) tarafından
Korse taktım ekmeği azalttım ve bol bol emzirdim 14 kilom gitmişti 
0 oy
(3,367 puan) tarafından
Kız daha yenisin ne acele ediyorsun ben 7 ay oldu doğum yapalı daha başlamadim diyete 
0 oy
(999 puan) tarafından
Daha 14 gün olmuş canım sabir et şimdi kiloları düşünme zamanı değil yanındaki cennet kokusu un tadını çıkar o ayaklanip ablasyla oynamaya başlayınca gider gidiyor illaki yani benmde 2 kızım var 78 le dogm yapmstm 1.5 yıl sonra 60-59 arası gidip geliyordum gerçi şuan 3. Hamileyim aldm geri 
0 oy
(236 puan) tarafından

Hiç bişey yapmıyorm emziriuorum ne yapabilirimki zaten doğum kilom yok sayılır fazlam var sadece:ermm:

0 oy
(229 puan) tarafından
65 hamile kaldım 81 doğuma girdim oğlum 5 aylık şu anda 64 kiloyum :) 
0 oy
tarafından
Diyetisyenleein önerdiği detoksu yap cnm baya kişi ise yaradığını soyluyo bende ramazan bitsin öyle başlıcam  yoğurt maden suyu detoksu 
0 oy
(161 puan) tarafından
Haftanın bes günü spor dengeli beslenme 3 ayda eski kilodan daha az kiloya döndüm 
0 oy
(7,791 puan) tarafından

Aç kalarak :D 2 bebeyle aç koştır koştur zor oluyor bide unutkanlm mutfağa suya gider su almadan gelirim falan 2-3 kez giderm bununda etkisi var

0 oy
(1,467 puan) tarafından
Yani doğumdan hemen sonra 64 oldum ki hamile kaldığım kilo 59 du. Emzirirken verirsin diyorlardı az iştahım arttı. 65 _66 arası gidip geliyorum . İki aylık bebeğim. Bı aydır nerdeyse dikkat ediyorum ama maalesef ne alıyorum ne veriyorum. Hatta almaya daha yatkinkm

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 561 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 259 göst.
21 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu

406,782 soru

12,204,798 cevap

36,767 kullanıcı

...