0 oy
1,153 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,829 puan) tarafından
Kızlar baba ocağınızın anahtarını evlenip giderken bıraktınız mı? Ben bırakmadım aldım getirdim bence evlensek de o evin anahtarının bizde olması lazım. Ama bunu duyan herkes ne işi var anahtarın sende, çıktın gittin evden sende anahtar olması yanlış diyor. Sizin düşüncenizi merak ettim 

31 Cevaplar

0 oy
(2,147 puan) tarafından
Var tabi annemle baba direnmek ama şeref yoksunu adam ayrı  dayım eski ev yapılır diye yeni eve çıkardı annanemle annemi banada anahtar verdi üstelik bir odayı ben ve eşime yaptı herşeyiyle dedi sadece biz gelince burda kalırız diye ben gidince kapı çalmam anahtarla girerim sürpriz olur oglumu görürler pat diye
-Reklam-
0 oy
(2,179 puan) tarafından
Bende durur anahtarın ama şöyle bir durum var her gittiğimde annem babam açsın istemiyorum bir gün açacak birini bulamazsam kirilirm kahrimdan ölürüm hatta ben açayım onalra sarılırken de ben açayım Allah korusun onlar yokkende ben açıp ben geldim diye bileyim
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Bence yanlış değil bende anaktar yok ama 10 saat uzaklıkta olduğum için kardesimde büyümüştü al sende dursun çıkarmanıza gerek olmaz diye ona vermiştim. Aileme yakın otursam anahtarını geri alırım. Annemlerin burada bir evleri var eşyali ama boş bana yakın diye anahtarı bende annem birşey olursa diye vermişti.
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Yani ben uzakdayim diye kullanırlar diye bıraktım ama yakında olsam birakmazdim bide bizim eve her türlü girerim ben sjsjs
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Annemler yeni eve taşındı ben evlendikten sonra. Orası yikidi. Yeni evin anahtarını çoğaltıp bana da verdiler. 
0 oy
(19,155 puan) tarafından
Bıraktım çünkü her gidişimde kapıyı bana açmak için bekleyen bir ailem var çok şükür 
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Onu diyen halt etmiş evlenince olmuş muamelesi yapıyor bazı kurbağa gözlüler 
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Valla evlenirken çantamda geldi öyle kaldı babam yedek kalsin sizde dedi anahtar olsa da olmasa da babamlarin kapısı evlatlarına hep açık bunu biliriz 
0 oy
(2,594 puan) tarafından
Bende de vardı ama annemler dayanamayıp yaşadığım şehire taşınınca şimdiki evin yok istanbul'da ki evin hala duruyor doğup büyüdüğüm gelin olduğum o ev çok kıymetli benim için tabi ki şuan anahtarları değişti kiracı olduğu için 
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Ben de de vardır. Bazen eşimle gidecek oluyoruz annemler ev de olmuyor acıyorum kapıyı giriyorum. Sonucta orası hala benim evim. 
0 oy
(611 puan) tarafından

Evlendikten sonra ailelere yemeğe cagirdigin zaman babam verdi. O ev hep senin evin ne zaman istersen evine gerine donebilirsin kızım demişti. Hep biliyorum ki ailem benim arkamda.

Bir kere büyük sorun yaşadık anahtarla eve girdim. Kızım yanimdaydi babam bana baktı. Hoşgeldin evine dedi. Hiç birşey sormadı. Kimseye de birşey söyletmedi herşey yoluna girdi. Giderken anahtarı vermek istedim. O anahtar sende hep olsun o senin güvencen kızım. Bana birşey olsa bile bu ev sizin demişti. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 257 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nisanurrrrr ozkannn (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 627 göst.
11 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde zehraTekin (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 959 göst.
9 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kubra- (1,232 puan) tarafından soruldu
+6 oy
11 cevap 892 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 241224 (5,139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,634 soru

24,432,914 cevap

352,624 kullanıcı

...