Biz esimin babannesinjn evinde oturuyoruz.tasindgmda anahtar verdi ama yedek anahtr oldgunu bilmiyordm.biyere gidip geliyorm ev bana degisik geliyor esyalarim eksiliyor sok oluyorm noluyor falan diye.sonradan ogrendm yedek anahtr varmis.duyunca bi sinirlendim ama oyle boyle degil.ses etmedim ama kizdgmi anladjlar bidaha evime girmedi.ama sonra bigun annemdeyim esimin kuzeni aradi iste dedi yogurt bitmisti senden aldim diye.ben bir cildirdm anlatamam hemen eve gittim verdm veristrdm siz ne hakla benm evime girip benm esyalarjmk alip bana sormazsnz dedim.bide dolabimi aciyorsnz dedim.belkj ben kendjme yetecek kadr aldim baska param yok dedim.agzlarna ettim bi nevi aldim anahtari.esimede dedim buna musade ediceksen eger bunu normal karsilicaksan bosan benle evlen onlarla dedim.bunu dedim diye bile suclandm ama durusumu bozmadm esimjnde agzina si.ctm.simdjde esim diyorkj ne salakmisjm onlada bukadr deger veriyormsm huzurmu bozuyormusum diye ah ah yavrum al anahtrni asla taviz verme esin alamzsq sen al.almazsan gitmiyorm sana by by de