0 oy
198 göst.
Aile kategorisinde (89 puan) tarafından
Kızlar ben sprial taktıralı 1 yıl oldu 1 yıl içinde hiçbir sıkıntım olmadı ama bu ay Kasıklarımda çok ağrıyor hissettim ama Adetim birazcık daha uzun sürdü Normalde benim adetim 3 gün sürüyor 4 gün banyo yaparken bu ay beş altı gün sürdü 6 gün sürdükten sonra banyo yaptım Banyo yaptıktan sonra her şey gayet yerindeydi Adetim biteli 4 gün sonra ben de leke gelmeye başladı böyle çamur gibi lekelenmeler oldu kahverengi çamura benziyor yani bende araştırdım internette yerleşme kanaması falan diyorlar kafam yani karıştı gebelikle ilgili diyorlar Bu arada da zaten Kasıklarımda ağrı hissediyorum Benim Adetim bittikten sonra eşimle ilişkim oldu kusura bakmayın söylüyorum Ama kafamda soru kalmasını istemediğim için soruyorum size kızlar Yani ben test alsam hamile olduğumu çıkar mı veya sprail ile gebelik olabilirmi mevcut onu da bilmiyorum Size sorayım dedim nolur yardımcı olun isteyene fotoğrafını atarım tiksinmeyin diye koymadım buraya 

5 Cevaplar

0 oy
(3,464 puan) tarafından
Spiral ile hamile kalan var ama seninki öyle mi bilmem, test yapsana
(89 puan) tarafından
Belki tecrübeli biri vardır diye sordum canım yaşayan vardır diye belki nöbetçi eczane arıyorum test alacağım zaten inşallah dua edin
-Reklam-
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Canım onu buradan anlamazsın ya kan vermelisin ya da doktora gitmelisin 
(89 puan) tarafından
Belki tecrübeli biri vardır diye sordum canım yaşayan vardır diye belki nöbetçi eczane arıyorum test alacağım zaten inşallah dua edin
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Adetin bittikten ne kadar sonra ilişkin oldu birde yerleşme kanaması kahverengi çamur gibi olmaz
(89 puan) tarafından
Adetim bittikten sonra hemen banyo yaptım ilişkiye bittiği gün girdim kusura bakma açık açık yazdım canım sprial var diye eşim korunmuyordu
(3,267 puan) tarafından
Bende sormamim sebebi adet başlangıcından 14 gün sonra hadi en erken 10. Güne yumurta çatlar 20 Güne devam eder senin hamile olduğunu sanmıyorum spiral kaymış olabilir mi
(89 puan) tarafından
İnşallah dua edin canım doktor rahmin anneliğe elverişli dediği için korkuyorum
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Spiral bazen leke yapıyor Muş ben kullanmadım ama kullananlar söylüyor
(89 puan) tarafından
Umarım lekedir 1 buçuk seneye yakın oldu yani
0 oy
(803 puan) tarafından
Canım bende spiral kullandım 3 yil hamile değilde spiralin kaymis olabilir bir doktora görün
(89 puan) tarafından
İnşallah öyledir canım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 320 göst.
22 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Misafir3550 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sed.bey (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 324 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 441 göst.
30 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Budak0101 (468 puan) tarafından soruldu

405,913 soru

12,166,358 cevap

36,625 kullanıcı