+1 oy
287 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (393 puan) tarafından
Baby turco kullanıyorum külot bez cırt cırtlı ya göre daha uygun acaba alsam mı kullanisli mi 6 aylık bebisim

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canm kullanmadim ama pek kullanışlı değilmiş diye duydum
-Reklam-
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Kesinlikle hayır babam bana yanlışlıkla külot bez almış valla bezdim paket bitsin diye bakıyorum
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Cirtlidan daha iyi canim hem daha rahat ediyo bebisler
0 oy
tarafından
Dışına tasiriyo canım kakasini ben memnun kalmadım çişini öğretirken çok rahat ettim külot gibi giydirdim 
tarafından
Aynen kulot bezi cok seviyordum rahat geliyirdu. Ama kakasi belinden cikti benimkindede
tarafından
Öyle oluyo canım
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Degil canim ya arka kismi daha dar kaka tasiriyor hep
0 oy
(1,366 puan) tarafından
Oglumda annem cok ozenmiş aldı bi kaç kere ama zorlandım hiç kolay değil normal kilot gibi giydiremitorsun cıkaramıyorsun zor yani. . Kızda kullanışlı olur belki etek giydiğinde bilmiyorum canım. 
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Değiştirirken sürekli alt kısmını soymak zorunda kalıyorsun ben kullandım ama pişman oldum
(159 puan) tarafından
Kesinlikle katiliyorum
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Yaşı büyükse kullanışlı daha yuruyemeyen ise zor
0 oy
(803 puan) tarafından
Hayır kullanışlı değil cırt cırtlı daha iyi 
0 oy
(1,373 puan) tarafından
Ay bende bekliyim şurada oğlum 14 aylık asla yerinde durmuyor bezleyemiyorum artık sürekli tepikliyor beni külot bez istiyorum bende elimdekiler bitince
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Hayır canım adanada yada sıcak bir yerde yaşamıyorsun hiç kullanışlı değil çünkü bütün kıyafetleri çıkarıp giydirmek gerek günde 4 5 defa bunu yapmak gerekeceğini düşünsene beşim yanlışlıkla almıştı kullanmak zorunda kaldım benim kızda biraz büyüktü üstünü çıkardığım anda oraya buraya kaçtı hasta edicem diye çok stres olmuştum 
0 oy
(28,831 puan) tarafından

Yazın olsa kolay ama soğuklarfa zor üstünü çıkarmak zorunda kalıyorsun 

0 oy
(1,019 puan) tarafından
Yani kiloya gore biraz bence lastik kısmı hep iz yapıyordu benim kızımda sıkıyordu o yüzden sevmedim
0 oy
tarafından
Ben yorumlarına bakmıştım genel olarak memnun değil insanlar o yüzden almadım 
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Evet çok rahat İnanki eşim bile diyor ki aşırı kolaymiş
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Goo.n kilot kullanıyor gayet guzek 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Kışın çok zor giydir çıkar zulüm gibi yazım hemen çek onu dolnsin evin içinde yani yazım güzelde kışın iyi değil zor oluyo
0 oy
(123,049 puan) tarafından
ben hic sevmedim
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Kesinlikle değil yazın olursa kışın yok çocuğun bezi için üstündeki herseyi çıkarmak lazım baya zor geldi bna paket bitsin diye bekliyorum resmen 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 406 göst.
26 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bsrdrk (1,556 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 418 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Melekkk34 (6,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 465 göst.
2 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Mino (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 191 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Toprak34 (84 puan) tarafından soruldu

406,074 soru

12,173,958 cevap

36,647 kullanıcı