0 oy
196 göst.
Aile kategorisinde (65 puan) tarafından
Merhaba hanımlar eşim ile ev almaya niyetimiz var rabbim isteyen herkes nasip etsin hayırlı bir şekilde helaliyle inşallah .son zamanlarda ev fiyatları baya uçtu bizde erkenden bir ev sahibi olmak istiyoruz çocuğumuz okulu olmadan henüz 2 yaşında ne kadar erken ev sahibi olursa o kadar iyi olur diye düşünüyoruz .tek maaş ile bu biraz zor oluyor bende eşime katkıda bulunmak istiyorum .sizlerin yaptığınız ek iş veya birikim varmı ? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim hayırlı ramazanlar

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ek iş olarak çalışman lazım maalesef yani evde yapacağın ek işle sanmıyorum kredi ödensin çünkü krediler çok arttı. 

Bulunduğun yerin işkur sayfasına bak paketleme işi varsa ondan yapabilirsin 
-Reklam-
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Evde yapacağın işlerin fiyatı belki cnm pek bişey çıkmaz ama ufakta olsa tabi destekleyebilir sin
0 oy
(2,088 puan) tarafından
Bizde aynı şekilde düşünüyoruz ama evden iş yaparak pek bi katkifa bulunamayiz . Burda bizim istediğimiz evler 600 binden başlıyor. 600 bin krediye 1 trilyondan fazla geri ödeme çıkıyo. Bi yerden miras parası gelcek onun üstüne tamamlayip alcaz ama öyleyken bile cok zorlancaz. O yüzden bende bayram sonu işe başlıyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 169 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 432 göst.
0 oy
14 cevap 259 göst.
0 oy
14 cevap 456 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu

407,045 soru