0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar hangi tablet uygunsa onu alıyorum artık çünkü çok pahalılar en son Finish kullanıyordum tertemiz yıkıyordu ama bir baktım bir çok bardak tabak kirli kalmış makine içini nasıl ve neyle temizliyim?

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
makine de çok kaldıysa kurumuştur ondan temiz olmamıştır 
tarafından
Hıı aklımda bulunsun
(324 puan) tarafından
Bnmde aynı sorunum var biri daha kurulmuştur dedi en kaliteli deterjanı aldığım da da aynı sorun kurursa nspiyim mskina dolmadan nasıl açıyım mecbur beklicek
-Reklam-
0 oy
(1,673 puan) tarafından
Çok fazla yuklediysen ondan kalmış olabilir 
tarafından
Bak oda olabilir peki makine içi temizlemek için ne kullanabilirim
(1,673 puan) tarafından
Makine temizleyiciler var canım alabilrsin
0 oy
tarafından
Makine temizleyici kullan
tarafından
Birde öyle deniyim
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Makinenin tuzu bitmiş olabilirmi canm
tarafından
Tuz ışığı yanmıyor canım bittiği zaman kırmızı ışık yanıyor ama parlatıcı ışığı yanıyor ondan olabilir mi
(1,019 puan) tarafından
Olabilir limon da koy kasikligina falan o da parlatıyor hoş kokuyor
0 oy
(20,286 puan) tarafından
Sirke ve karbonatla sil finish bulaşık makinası temizleyici var ayda bi kullanman gerek kullanıyomusun? 
tarafından
Normalde kullanıyordum ama 2 aydır aklımdan çıkmış almadım canım
0 oy
(1,144 puan) tarafından
Filtresini çıkarıp yıkayabilirsin ben rafları ve pervaneleri de çıkarıp yağ çözücü ile yıkıyorum ayda bir de boş kısa programda çalıştırıyorum canım
0 oy
(4,390 puan) tarafından
tuzu hiç eksik olmamalı ve parlatıcısı da yoksa güzel yikamaz
tarafından
Yarın parlatıcı da alayım
0 oy
(3,343 puan) tarafından
Sen yarın makşneyi temizle canım benim de öyleydi bütün herşeyi çıkarıp yıkadım çok şükür düzeldi
tarafından
Öyle yapayım
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Canım inan tabletten tablete değişiyor. Ben fayri kullanıyordum çok pahalandi diye BİM'in tabletini aldım resmen yikamiyor bardakları hep sarattti bitsin fayri ye dönüş yapicam böyle olmuyor makineden çıkarıyorum bide elimde sabunla yıkıyorum gene aynı kapıya çıkıyor.
tarafından
Bende fairy kullanıyordum kız çok pahalanmış başka güzel yıkayan hangi marka var acaba
(3,164 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ben 140 tanesini 200 TL ye bı yerde buldum aldım mecbur elimdeki BİM'in ki bitsin onu kullanicam
(50,994 puan) tarafından
pril guzel yikiyo
0 oy
(50,994 puan) tarafından
montax aldim icine etti herseyin pril guzel finish de bardak iclerinde deterjan birakiyo benim
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Deterjan paketi açık kaldıysa nem alıp tam erimemis olabilir. Yerleştirmenle alakali olabilir. Ya da su fışkırtan kısma bir şey sıkışmış olabilir.
0 oy
(742 puan) tarafından
Canım makina içi temizlemek için makinana tablet ve sirke dök yarım çay bardağı kadar . Bide sudan kesinlikle ovalayarak geçirip öyle makinaya at suya tutup atma bulaşık sungeriyle ovala öyle ay pırıl pırıl oluyo emin ol. 
(4,144 puan) tarafından
Sirke bozar makinasını temizleyici kullanmak gerek imkanı yoksa deterjan koyup boş çalıştırın
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Benimde lekeler kalıyor ya anlamadm
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Cok doluysa yikanmamistir, deterjan erimemistir, makinan kirlidir, filtresini temizliyormusun? Once filtresini temizler takarim, sonra finish makina temizleyici ile uygun sekilde yikama gerceklestirrim. 3 ayda bir bu mak.temizleyici kullanirim, filtreyide sık sık temizlerim. Cunku ben ne var ne yok cok temizlemeden atarim makinaya
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Pervaneye bişey çarpıyor olabilir 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 120 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Fdmdn (205 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 540 göst.
12 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 369 göst.