0 oy
414 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,331 puan) tarafından
Kayınvalide m aradı kızıma kıyafet alacakmış bayramcim gittiği yer8de biliyorum orada dgru dürüst birşey yok ben bakmistim önceden. Eşime de dedim bebek kıyafeti tek tük böyle 3 4 5 yaş genelde. Eşim beni dinlemedi gittik. Baktık kaynanamla yok bulamadik neyse netten alalım dedi. Büyük k8yafetleri vardı benden için begende sana alayım dedim. Neyse bir kaç kıyafet denedim birine yapışmış birine rengi olmamış. En son bı kıyafet beğendim eşimde tamam dedi yanıma geldi suratı düştü başka yerden alalım dedi cikarttitdi almadan çıktık. Almaya niyeti yoktu beni heveslendirdi. Hny kaldimmi 9nun almasına asla ama işte deyince onun da hevesi kırılmasın istedm. Kızıma alacakmış netten bakıp ben de eşime dedim kızıma da almasın ben alırım. Dedim. Almayacak madem niye demeyip cikatip uğraştırdı die eşimle kavga ettik sinirlendim 

5 Cevaplar

+2 oy
(7,441 puan) tarafından
Hic karisma kendin al oda alirsa diger bayram giyer de kapat konuyu kocaya annesinin yaptigi söylenmez canim sen suclu cikarsin 
(1,331 puan) tarafından
Kocam yanımdaydı ki. Gördü herşeyi . Bişey demedi tabiki :))
(7,441 puan) tarafından
Olsun o görsün sen bisey deme daha kıymetini bilir :) kafana gorede al aldigini kaynana deme bakalim alacak mi blöf mü
(1,331 puan) tarafından
Aynn haklısın doğru dedin aslında öyle yapayim
-Reklam-
0 oy
(8,346 puan) tarafından

ayyy cok ayip etmis :ermm:

(1,331 puan) tarafından
Yarın  gene çağırdı netten bakalım die gitmeyi düşünmüyorum.
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Kocan alsın niye kaynanan alıyor canım, alacaksa parasını versin o ne öyle
(1,331 puan) tarafından
Canım biz ona al demedik. Kocamda alır. O kendi dedi . Millet varkn böyle hava atıyor. Ben yok anne istemez diyeceğim die hep öyle yapıyorum genelde bu seferde tamm deyince bahane bulmaya basladi
(14,420 puan) tarafından
Puhhahahhaah sıçtı Cafer bez getir olmuş resmen kuzum
(1,331 puan) tarafından
Aynn öyle :))
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Belkide anne almicam saol demeni bekledi yada fiyat çok geldi ama tabiki kim olsa üzülür
(1,331 puan) tarafından
Aynn öyle dememi bekledi. Her seferinde böyle der genelde herşeye bende yok derim. Bu sefer demeyince ciddi olmadığını da anlamış oldum.
(3,529 puan) tarafından
Ama beğenmişsn almalıydı inş eşinde görmştür hoş bazısı konduramaz ya
0 oy
tarafından
zaten normalde seviyormussun çocuğuna da alıyormuş  bak alelade  bisyler yani.almis.olmak.icin.de almiyor icine sinsin istiyorum bence guzel seyler bir.de yaşlılar sen hiic takilma bence bosuna.kavga cikmis bir de eşine tasimissin olayi .bizimkini gorsen.öper de basina koyarsin .unut gitsin durma ustunde
(1,331 puan) tarafından
Yok canım her seferinde şunu alayım bunu alayım der. Bir türlü icrata dokemedi. Bugün sadece çorap aldı. 10 aylık torununa ölüp biter birde nasıl sever. Eşim de yanımdaydı gördü sonuçta herşeyi.
tarafından
kotu bi durum ama ustunde durmaya değmeyecek kadar ufak.beklentin varsa anne bana sunu alsana de cok yakinsaniz.ya da unut eşine aldir aklindakini.dertsz başına dert almissjn

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 562 göst.
5 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 609 göst.
0 oy
65 cevap 1,746 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hilay (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,020 göst.
26 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu